to viem ale ci sa mi oplati kupit do Core 2 DUO 8400 alebo pockam az do Oktobra a kupim volaky 4 jadrovy ved Intel ma volake nove vidat ale dovie kolko budu stat?! A k tej dokse oplati sa kupit radsej MSI Nforce 650i alebo MSI P35 teda Croosfire alebo SLI?
mate s MSI take zle skusenosti?? Ja by som chcel radsej Gigabite ale to nemaju v alze a ASUS to neviem lebo kamarat ma asus a PC sa mu zapne az na 6 krat
sedo01 napísal:mate s MSI take zle skusenosti?? Ja by som chcel radsej Gigabite ale to nemaju v alze a ASUS to neviem lebo kamarat ma asus a PC sa mu zapne az na 6 krat
ja som mal od MSI 2 dosky a nemal som ziadny problem...a vlastne,so ziadnou doskou co som mal alebo niekomu poradil nebol problem(ked som niekomu radil tak som daval GIGABITE).ja mam teraz ASUS cca 2-3 mesiace a zatial pohoda
sedo01.. asi v hociktorom inom obchode okrem alzy..
btw.. asus je plnohodnotná náhrada za gigabyte.. posledné moje dve nové dosky v priebehu cca 5 rokov boli asusky a spokojnosť, že ďalšia doska bude opäť od firmy asus.
sedo01 napísal:ja by som chcel tiez Gigabite alae nemaju ju v ALze a nevim z jakeho obchodu to mam objednat
xtron.sk (obcas odtial nieco objednam),gigabyte dosky maju priblizne rovnaku kvalitu ako asus len su o este kusok lacnejsie gigabyte Dosku s chipsetom p35 zozenies uz za 2500SK a s p31 uz od 2000 SK s dph