a čo Vám vraví hrdosť? diskutabilné.. kedy si povedať seriem na hrdosť a ozvem sa? ten kto sa ozve prvý nieje metaforicky povedané na koni on je ten kôn.. tým že sa neozve môže veľa získať ale veľa statiť
ked sa par pohada tak by mal vzdy prist ten komu na tom vztahu viac zalezi a ukazat tomu druhemu ze dokaze odpustat a na vztahu mu zalezi... daj tomu trosku casu este - on sa uvedomi, neboj.. a ak nie tak skus konat ty ak ti na tom zalezi, ale aspon vies ako to citi on sa neozval...
// zelovoc ma pravdu... je to tak, ale vazne... asi mu na tom vztahu nezalezalo az tak... a ak ani tebe tak sa neozvi a je po probleme no... ale ak zalezi tak sprav fakt prvy krok ty..
myslim, ze dievcata by niekedy potrebovali nakopat do riti. netusim preco by sa muzi mali ozyvat ako prvy. preco? akoze to tie zeny tesi ked su pohadane?! co je na tom take zlozite, ozvat sa, pokecat vysvetlit. keby si nesedela na riti a necakala na telefonat ale pohla tym svojim zadkom uz to mohlo byt davno vyriesene a nemuseli by sme debatovat nad prisprostastou temou o tom ci sa mu mas ozvat alebo nie.
ale vy nie, vy radsej neurobite absolutne nic, len preto aby ste sa mohli kamaratkam stazovat akych zlych mate frajerov.
serte uz na tu falosnu hrdost. vobec to nieje hrde ked mu nezavolas. je to len hra nervov.
Zelovoc ma pravdu, nechapem ako mozes riesit takuto vec, ja by som sa ti tiez neozval keby som bol v tom ze si ma pod*ebala... Mozno nema dovod neverit kamaratom. Tak mu pre boha zavolaj a porozpravajte sa...