No mám taký problém, že otec sa hral s počítačom a chcel ho prepojiť s LCD televízorom, takže sa v počítači pravdepodobne zmenila frekvencia pre LCD, a preto mi už LCD monitor nechce nabehnúť - načítavanie Windowsu sa ešte spustí, ale keď už má nabehnúť samotný Windows, tak to vypíše chybu na monitor "Out of Range 96.5 Khz\60 Hz" Vedel by niekto poradiť, čo by sa s tým dalo robiť? Pri núdzovom režime som nemohol zmeniť frekvenciu...
Je to sposobene ovladacom grafiky, ten ovlada frekvenciu. Jednou moznostou je ako bolo spominane ze pripojis telku, zmenis frekvenciu (pri LCD najnizsia je najlepsia, lebo mas stabilny obraz, ovsem ak pripajas cez DVI) a potom spat vymenit telku za monitor. Druhym sposobom je cez nudzovy rezim odinstalovat driver grafiky a potom ho odznova nainstalovat uz nie v nudzovom rezime, malo by to ist.
Aha, už som sa chystal sem napísať ďalší príspevok, že mi už nešiel ani ten televízor rovnako ako monitor...ale OK, skúsim teda odinštalovať ten driver v núdzovom režime a potom ho znova nainštalovať