www.last.fm

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja by som chcel vazenych fanusikov hudby upozornit na jednu fantasticku vychytavku: http://www.crintsoft.com/minilyrics.htm
je to plugin, ktory spolupracuje s takmer kazdym hudobnym prehravacom, pocas prehravania hudby vam program stiahne text pesnicky, ktory vam potom subezne bezi s pesnickou :) uplna fasa
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Key5ers0ze: Z akej velkej databazy to vyhladava??? Obsahuje to aj slovenske a ceske piesne??? Do WinAmpu je takychto pluginov vela, ale nemam ich odskusane.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

uff tak to neviem, ale zatial mi to naslo vsetko(samozrejme zahranicne) a neboli to len mainstreamove veci...zaklad je mat spravne napisany ID3 tag
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

hojko napísal:Key5ers0ze: Z akej velkej databazy to vyhladava??? Obsahuje to aj slovenske a ceske piesne??? Do WinAmpu je takychto pluginov vela, ale nemam ich odskusane.
Vyzera to tak že to sťahuje s http://www.viewlyrics.com/ ... ale subežne s pesničkou mi nejde žiaden text a vyhladať musim ručne v programe ... nechapačka
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

hlasku v style "vyber zo zoznamu najvhodnejsi text" mi to vyhodilo iba v pripade tých piesní, ked viacero autorov malo pesnicku s tým istým názvom. stačilo kliknut na tu spravnu položku a šlo to, inak funguje bezchybne. text scrolluje presne podla piesne, prosto vymačik. jediná jedna piesen, ktoru mi nenaslo, bolo Odni od ruskej nu-metalovej skupiny Slot. inak všetko, pohoda, a ja pocuvam dost alternativne veci, takze v pohode. :) K+
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Digital napísal:Vyzera to tak že to sťahuje s http://www.viewlyrics.com/ ... ale subežne s pesničkou mi nejde žiaden text a vyhladať musim ručne v programe ... nechapačka
jj, to robi aj mne, nechapem preco, ak zistis ako to napravit tak daj vediet
ale skoda ze mi to nenaslo ani horkyze slize a taktiez absolutne ziadnu z ruskych pesniciek a to pocuvam viac-menej mainstream :( inak je to celkom v pohode program :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mne to nenaslo text ziadnej kapely, ktoru som mal prave vo winampe. Mali by to prepojit na www.darklyrics.com a trochu pridat trochu tej industrialenj tvorby by im tiez nezaskodilo.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Industrial? Emilie Autumn mi naslo... aj vsetky metalove kapely co mam vo winampe zatial...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Vau dobrá vecička, trošku ešte vylepšiť lebo nie všetky vecí mi idú do rytmu ale vylepšuje to zážitok z počúvania :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No zistil som ze pritom vyhladavani je rozdiel medzi ikonkou TXT a LRC... LRC vám ide text zaroven s hudbou a txt vidíte len text bez posunu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pri prezerani statistik nasej skupiny zas vyslo najavo, ze niektori maju bordel v tagoch :) Vsetci ste o tom dostali sukromnu spravu, tak si to prosim dajte do poriadku a prispejete tak k cistejsiemu last.fm ;)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nemate nahodou problemy s last.fm radio? nahodim nejaky tag ako napr deep house a mi ide napr hanna hais 2s a potom, to padne. robi to pri vsetkych tagoch. ci rock ci pop.
+ nejak im blbne scobblovanie. niektore kapely som si vsimol nemaju ani 1 vyscrobblovanie... :? :?
Prílohy
Clipboard01.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Co povazujes za bordel v tagoch??? To, ze rozlisuju diakritiku uz moj problem nie je :wink:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

hojko napísal:GothaR: Co povazujes za bordel v tagoch??? To, ze rozlisuju diakritiku uz moj problem nie je :wink:
tvoj problem je ze vies ze nerozlisuju diakritiku ale na nu kasles a umyselne robis bordel v tagoch ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Steju: Nemas pravdu. Nemienim teraz prepisovat desiatky tagov, ja som za to, aby sa v tagoch nepouzivala diakritika a ked ju tam niekto dava, tak to je jeho problem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

hojko napísal:Steju: Nemas pravdu. Nemienim teraz prepisovat desiatky tagov, ja som za to, aby sa v tagoch nepouzivala diakritika a ked ju tam niekto dava, tak to je jeho problem.
No aspon nazov skupiny by si mohol upravit, to sa da hromadne, jednotlive tracky uz nie su dolezite :)
Steju
King
King

hojko napísal:Steju: Nemas pravdu. Nemienim teraz prepisovat desiatky tagov, ja som za to, aby sa v tagoch nepouzivala diakritika a ked ju tam niekto dava, tak to je jeho problem.
ok ked ti nevadi ze tvoje tabulky vyzeraju 'uzasne' a tvoji oblubeni interpreti maju menej plays... 8)

a ak ti to vadi tak by si sa mal ty prisposobit last.fm a nie last.fm tebe
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Suhlasim s hojkom. Mam na diskoch asi 500GB muziky a dalsie stovky na DVDckach. Nebudem venovat svoj cas na to, aby som zistoval, ci niekde v tych tisickach albumov mam nieco zle otagovane. Zase tolko volna nemam.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Steju napísal:ok ked ti nevadi ze tvoje tabulky vyzeraju 'uzasne' a tvoji oblubeni interpreti maju menej plays... 8)

a ak ti to vadi tak by si sa mal ty prisposobit last.fm a nie last.fm tebe
No tu nesuhlasim...last.fm by podla mna malo obsahovat funkciu, ktora by zlucovala nespravne tagy. Teda ze by hranost HORKYZE SLIZE automaticky prechadzala pod Horkýže slíže, to by nemusel byt az taky problem.
/k6: no nemusis prechadzat vsetky...ale ked ja napriklad pri pustani veci, co som davno nepocuval zistim, ze maju zle tagy, tak ich otagujem spravne, to je praca tak na 10 minut tyzdenne :)
Steju
King
King

k6 napísal:Suhlasim s hojkom. Mam na diskoch asi 500GB muziky a dalsie stovky na DVDckach. Nebudem venovat svoj cas na to, aby som zistoval, ci niekde v tych tisickach albumov mam nieco zle otagovane. Zase tolko volna nemam.
suhlasim s GothaRom :)
GothaR napísal:No tu nesuhlasim...last.fm by podla mna malo obsahovat funkciu, ktora by zlucovala nespravne tagy. Teda ze by hranost HORKYZE SLIZE automaticky prechadzala pod Horkýže slíže, to by nemusel byt az taky problem.
/k6: no nemusis prechadzat vsetky...ale ked ja napriklad pri pustani veci, co som davno nepocuval zistim, ze maju zle tagy, tak ich otagujem spravne, to je tak praca na 10 minut tyzdenne :)
malo by... ale myslim ze to problem je, kapely z celeho sveta, spravne urcit ktore brat ako ktore... a potom to niekto musi overit... no to nieje take lahke... ale co kaslat na to, ale premenovat HORKYZE SLIZE na Horkýže Slíže nemoze byt taky problem :)
Napísať odpoveď