Mám problém s LCD monitorom.
Včere mi pri práci na pc zmizol obraz na monitore a zostal celý biely nič iné nevidno.Aj keď som vypol pc, monitor v pohotovostnom režime svieti celý biely.Včom môže byť chyba,poraďte mi pls.
salim.i napísal:Mám problém s LCD monitorom.
Včere mi pri práci na pc zmizol obraz na monitore a zostal celý biely nič iné nevidno.Aj keď som vypol pc, monitor v pohotovostnom režime svieti celý biely.Včom môže byť chyba,poraďte mi pls.
salim.i napísal:Grafická karta:Ati Radeon x700 series
Rozlíšenie monitora: 1152x864 pixelov
Ale na mojom monitore nič nevidno ,všetko je biele.
trebalo by vylucit chybu vga, nemas inu na odskusanie? alebo ten monas pripoj k inemu pc aby si si bol isty ze monas je zly, a potom reklamuj... bud vga alebo monas...
podla mna displej straca mechanicky kontakt s plosakom a potom obraz sa strati iba podsvietenie ostatne zapnute, jaky je ten monitor stary? napis typ a znacku a by som chcel vediet ci ti nespadol alebo sa s nim nejak blbo nezaobchadzalo, ak ani jedna z moznosti tak to moze byt kludne elektronicka chyba
Názov monitoru:17" LCD Philips 170S6
Mám ho už 2 roky
Minulú nedeľu vypadol 2 krát elektrický prúd . Može to byť kvôli tomu?
Ale potom ešte bol funkčný,pokazil sa až v stredu večer.
Predopokladam ze pri vypadku prudu doslo k nejakemu napatovemou narazu v Sieti
Resp. vysoka spicka ktora ti mohla nieco v monitore poskodit ... Vidim to jedine na reklamaciu.
Tak toto bude čisto v monitore, učíme sa to na predmete v škole, musel sa ti pokaziť svetelný zdroj v LCDčku, čiže ti trubice v LCD svietie nekontrolovane a neustále....a všetkými farbami RGB...čiže: na bielo
CamadžO napísal:Tak toto bude čisto v monitore, učíme sa to na predmete v škole, musel sa ti pokaziť svetelný zdroj v LCDčku, čiže ti trubice v LCD svietie nekontrolovane a neustále....a všetkými farbami RGB...čiže: na bielo
Ucia ta asi nejake hovadiny Lebo Podsvietovacie Trubice v LCD su Biele ... z farbou 4000K-8000K Podla danej LCD Matrice
Cize jedine co mu mohlo odijst je Dekodovaci obvod, RGB Generatory alebo cele matricove obvody.
cafko mam podobny problem s LCD monitorom ked vypnem pc zacne svietit na bielo a ked stlacim gombik na vypnutie monitoru pokojne si dalej svieti na bielo musim ho vypnut zo zasuvky aby nesvietil cim to moze byt???