V Britanii je dokonca podavanie prvej pomoci pri nehode zakazane!!!GothaR napísal:No skor to je myslene tak, ze o prvej pomoci nemas ani sajnu, tak je lepsie neskusat skutocne zakroky, lebo dotycnemu mozes aj ublizit. Ale takych ludi je dufam malo
Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Ja som robil autoskolu na octavii 1.4
Mal som dvoch instruktorov. jeden bol cez tyzden bol to totalny pako a nic mi nedovolil, pritom jazdim od 14tich a druhy ktoreho som mal cez vikendy bol super, prinom som vacsinou porusoval predpisanu rychlost a boli to naucne jazdy. Nie vlecenie sa mestom 40kou. Skusku som spravil na 1 krat bola to tazka haluz lebo jazdu som ani nemal. siel som len po jednej ulici z parkoviska na parkovisko.
A inak, najlepsie som sa naucil jazdit na skodofke 120ke a predtym na wardburgu.
Mal som dvoch instruktorov. jeden bol cez tyzden bol to totalny pako a nic mi nedovolil, pritom jazdim od 14tich a druhy ktoreho som mal cez vikendy bol super, prinom som vacsinou porusoval predpisanu rychlost a boli to naucne jazdy. Nie vlecenie sa mestom 40kou. Skusku som spravil na 1 krat bola to tazka haluz lebo jazdu som ani nemal. siel som len po jednej ulici z parkoviska na parkovisko.
A inak, najlepsie som sa naucil jazdit na skodofke 120ke a predtym na wardburgu.
cawte... mohi by ste mi poôcť? Potrebujem kompletné odpovede na tieto otázky z konštrukcie:
1. Základný opis konštrukcie vozidla
2. Čerpanie paliva, kontrola prevádzkových kvapalín
3. Spôsob ovládania spojky, brzdového systému a radenie prevodových stupňov
5. Meranie tlaku v pneumatikách a meranie hĺbky dezénu pneumatiky
6. Rozpoznanie závad v pneumatikách
7. Rozpoznanie závad v osvetlení vozidla, spätných zrkadlách, smerových svetlách stieračoch, prednom skle
8. Rozpoznanie závad v bezpečnostných pásoch
Neviete kde by som to mohol zohnať?
dik
1. Základný opis konštrukcie vozidla
2. Čerpanie paliva, kontrola prevádzkových kvapalín
3. Spôsob ovládania spojky, brzdového systému a radenie prevodových stupňov
5. Meranie tlaku v pneumatikách a meranie hĺbky dezénu pneumatiky
6. Rozpoznanie závad v pneumatikách
7. Rozpoznanie závad v osvetlení vozidla, spätných zrkadlách, smerových svetlách stieračoch, prednom skle
8. Rozpoznanie závad v bezpečnostných pásoch
Neviete kde by som to mohol zohnať?
dik
swollo - http://www.vodicak.sk/teoria_files/udrzba.zip ale nemusis to vediet tak podrobne, vacsinou kazdy dostane otazku aka je povinna vybava a + k tomu nieco z toho co tam mas napisane
staci to popisat jednoducho vlastnymi slovami, aby si aspon priblizne vedel, ziadne detaily
staci to popisat jednoducho vlastnymi slovami, aby si aspon priblizne vedel, ziadne detaily
fu ty toho mas dako vela ja som v autoskole vyfasoval tri A4 a bolo to tam strasne strucne, proste riadny vycuc, len ten zaklad ale to uz nemamkobalt napísal:swollo - http://www.vodicak.sk/teoria_files/udrzba.zip ale nemusis to vediet tak podrobne, vacsinou kazdy dostane otazku aka je povinna vybava a + k tomu nieco z toho co tam mas napisane
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som dokonca mal len jednu A4 a ucil som sa to pocas skusky na cvicisku asi 5min podstatne je aby si policajtovi nieco povedal a nebol tichotomek00 napísal:fu ty toho mas dako vela ja som v autoskole vyfasoval tri A4 a bolo to tam strasne strucne, proste riadny vycuc, len ten zaklad ale to uz nemam
-
ProfionQQ
Medium Star
teraz som objavil temu heh....
ked tak spominam na moju autoskolu...je to uz asi 7 mesiacov čo mam vodičak... najazdenych pár tisíc km ...ale to je jedno
robili sme testy na skuškach...potom bola prestavka a o pol hodinu došiel policajt aj s vysledkami...jeden chalan mal velmi malo bodov na teste a policajt mu povedal : "Kamarát, ved ty to nemáš ani na bicykel !!! Dovi"
a este jeden pribeh: robil som skušky a v aute bola so mnou jedna baba...ja som v pohode odjazdil a policajt hovori ze vymente sa...tak som si sadol dozadu....priputal som sa a išli sme
prišli sme na parkovisko a ta baba mala zaparkovat medzi dve Škody 120 .... trvalo jej to asi 10 min
...policajt jej po 10 min povedal ze ok stačilo...ja chcem stihnut obed..ideme domov
nemohol som....
ale bolo mi luto tej babenky...bola very nice..len za volantom lavá :-/
ked tak spominam na moju autoskolu...je to uz asi 7 mesiacov čo mam vodičak... najazdenych pár tisíc km ...ale to je jedno
robili sme testy na skuškach...potom bola prestavka a o pol hodinu došiel policajt aj s vysledkami...jeden chalan mal velmi malo bodov na teste a policajt mu povedal : "Kamarát, ved ty to nemáš ani na bicykel !!! Dovi"
a este jeden pribeh: robil som skušky a v aute bola so mnou jedna baba...ja som v pohode odjazdil a policajt hovori ze vymente sa...tak som si sadol dozadu....priputal som sa a išli sme
prišli sme na parkovisko a ta baba mala zaparkovat medzi dve Škody 120 .... trvalo jej to asi 10 min
ale bolo mi luto tej babenky...bola very nice..len za volantom lavá :-/
-
nejakymarko
Addict
Ja zacinam autoskolu 31. teraz. Dost sa tesim. A skusky ked sa vsetko podari mi vravel instruktor ze budu 19. maja to je presne den mojich 18 tak dufam ze mi dovolia uz, ze nebudem musiet cakat na dalsi termin.
Postupne budem pridavat nejake tie zazitky z autoskoly. Instruktor sa mi zdal byt v pohode (ked som sa bol prihlasit)
Postupne budem pridavat nejake tie zazitky z autoskoly. Instruktor sa mi zdal byt v pohode (ked som sa bol prihlasit)
-
Vesper
Professional
Hej ale nerobia to vraj všetci ale väčšinou sa ide cez kuželky dopredu, dozeda a nakoniec to treba zaparkovať do ''garáže'' (medzi dva kužele). Ale tak to je dosť ľahké, hneď na prvej jazde som to robil a nie je to nič náročné.tomek00 napísal:som pocul vraj sa po novom robia skusky najprv na parkovisku..
tam sa obchadzaju kuzele dopredu aj cuvanim.. je to pravda??
to sa spytaj skor v teme vodicak, tu su vtipne storiestomek00 napísal:som pocul vraj sa po novom robia skusky najprv na parkovisku..
tam sa obchadzaju kuzele dopredu aj cuvanim.. je to pravda??
ale zalezi od autoskoly - napriklad Bača take nema vobec - sa spyta ze ci chcete ist na parkovisko na prvej, ak hej das na micinskej 2 kolecka a uz ta taha na hornu micinu...
jasne, vsak ja uz praveze vodicak mam.. uz asi pol rokaMaki napísal:to sa spytaj skor v teme vodicak, tu su vtipne stories
ale zalezi od autoskoly - napriklad Bača take nema vobec - sa spyta ze ci chcete ist na parkovisko na prvej, ak hej das na micinskej 2 kolecka a uz ta taha na hornu micinu...
len som chcel vediet ci je to povinne lebo ja by som tym asi nepresiel
a inac pred casom som tu pisal o jednom pakovi co jazdil bez vodicaka normalne po cestach.. co narazil na Silvestra do stromu opity.. ze ho chytili policajti a dali mu zapis.......no a skoncilo to tak ze nakoinec vodicak ma.. tak sa vsetci bojte
no na jazdach to sice mozno robit nemusis, ale na skuskach to robit musis, takze ta autoskola, ktora to nerobi je pekne na ... je to len pre vase dobroMaki napísal:to sa spytaj skor v teme vodicak, tu su vtipne stories