NHL (aktualne)
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja by som v tom velky problem nevidel. ak hrac podpise dlhorocny kontrakt to automaticky neznamena, ze bude v tom klube hrat az do vyprsania zmluvy. znamy je pripad jaromira jagra. v capitals ho nechceli, tak sa dohodli na prestupe do rangers. v capitals mal platnu zmluvu, tusim na 5 rokov za 55 mil. dolarov. v takomto pripade moze byt jedinym problemom najst team, ktory bude pokracovat vo vyplacani zmluvne dohodnutej mzdy.
-
Godfather
Medium Star
Ako je mozne ze az 8. najvacsi icetime vo Wild???? Potom sa Lemaire nemoze nanho stazovat ze nepodava vykony ake by mal nech predsa necha viacej casu na ladehojko napísal:Drago: No tazko povedat, ma az 8. najvacsi icetime z Minnesoty, co je bieda, ale goly dava. Dival som v noci ten zapas a prvy gol bol krasny, klasicky zapastim a nadhrerne trafil. Druhy bol do prazdnej branky z vlastneho pasma.
správa
tiež som to v správach zachytil, že sa najskôr sťažoval Gaborík. Minnesota je predovšetkým defenzívne mužstvo, ktoré nedostava veľa golov, ma prepracovanú obranu, v ktorej sú skúsení obrancovia typu Johnson, Škoula a pod. a v bráne majú dovolím si povedať dvoch kvalitných a vyrovnaných brankárov, ktorí sú čo sa týka percenta uspešnosti medzi najlepšimi brankarmi ligy. Nemôžem si pomôcť ale ked si pozeram niektoré videa Minnesoty tak Gáborík mi príde slaby čo sa týka súbojov v rohoch klziska, možno aj to je príčina prečo dostava menej ice-timu, lenže dostáva príležitosť na presilovky, ale musím kvitovať jeho efektivitu pri streľbe a jeho produktivitu v porovnaní s hráčmi, ktorí majú viac zápasov na konte a takisto viac ice-timu ako napr. Rolston či Bouchardkrija napísal:drago, ale prvy kto kritizoval bol gabi. stazoval sa na malo straveneho casu na lade.
btw. som zvedavy na All-Star, aký čas bude mať v súťažnej disciplíne rýchlosť - nepochybujem, že ju vyhra len ide o to aký čas
tu je kompletne zlozenie tymov na all stars http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/nhl ... -kompletne
len ma zaskocilo ze to bude Kovalčukov prvy zapas
len ma zaskocilo ze to bude Kovalčukov prvy zapas
správa
No to by bol dosť zaujimavý trade, ale o Hossovi sa toho už veľa nahovorilo, v úvode prestupoveho kalendara som registroval, žeby mal byť vymenený do Toronta za Tomáša Kaberleho + nejaký draft, doteraz nič, teraz táto správa že Demitra za Hossu, alebo spomínaný trade do Pittsburghu - ja to vnímam ako určitu marketingovu politiku manažera Dona Wadella a určite ani v jednom spomínanom tíme neskončí - ja osobne by som to tipol na Dallas Stars počas zápasu s L.A na galaxie-sport to hovoril komentátor, že manažer stars hlada šíkovne krídlo k mikeovi modanovi tak Hossa by zapadol, len či sa zmesti do platoveho stropu, kedže tam je dosť drahých hráčov ale možno niekto bude vytradeovaný z veľkým príjmom 
správa
Tak dnes Marián Hossa úradoval v Detroite a zaznamenal hatt-rick, proti najlepšiemu mužstvu ligy sa nepodari každý den dať tri goly a navyše išlo o čistý hatt-rick
btw. Colorado už vyhralo tretí zápas za sebou a tentokrat na nulu, žial v bráne opäť nestal Peter Budaj ale Jose Theodore, tuším že v novom roku Budaj chytal zatial iba v jednom zápase a Theodore dostáva čoraz viac príležitosti
ale objektívne treba povedať, že podáva veľmi dobré výkony 
btw. Colorado už vyhralo tretí zápas za sebou a tentokrat na nulu, žial v bráne opäť nestal Peter Budaj ale Jose Theodore, tuším že v novom roku Budaj chytal zatial iba v jednom zápase a Theodore dostáva čoraz viac príležitosti
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
správa
no tu bitku som videl a opäť raz vyskakoval scott hartnell pred par dnami vyskakoval do Zdena Cháru a dnes v noci do Zednika ale dal mu pekne najmä schytal ked bol na ľadeKey5ers0ze napísal:Riso Zednik sa pobil a celkom uspesne, zaciatok buduceho rocnika nhl v Prahe a jeden ujko v Minnesote nosi trenciansky dres Gaborika..
a na zaver niekoho hokejovych vysledkov: 4:2, 2:8, 3:3 a 1:4
btw. tak ked niekto planuje isť na uvod nhl do prahy, nenajde sa u neho miesto na odvoz pre mňa
-
hojko
Site Admin
Ani sa mi nezdalo, ze by mu Zednik nalozil. Videl som to co davali v sporte na Markize a na JOJke a z toho nemam taky pocit, ze by Zednik vysiel z toho lepsie. Skor sa mi vidi, ze Zednik dobre inkasoval na zaciatku a potom sa nic nestalo, az ked padol na lad, tak mu Zednik trafil, ale ked je hrac uz na lade, tak sa to nerobi, takze to bolo od Zednika dost nefer.
Zaujimave bude sledovat ako dopadne Hossa, ci ostane v Atlante alebo pojde prec. Myslim, ze by mu odchod pomohol, hlavne keby siel do muzstva, ktore ma ake-take sance na uspech, keby bol este dosadeny do dobreho utoku... Ta Minnesota by bola zaujimava, ak by hral s Gaborikom spolu, hoci Minnesota nema velke ambicie, urcite by bolo zaujimave sledovat tychto dvoch rychlikov spolu v utoku.
Zaujimave bude sledovat ako dopadne Hossa, ci ostane v Atlante alebo pojde prec. Myslim, ze by mu odchod pomohol, hlavne keby siel do muzstva, ktore ma ake-take sance na uspech, keby bol este dosadeny do dobreho utoku... Ta Minnesota by bola zaujimava, ak by hral s Gaborikom spolu, hoci Minnesota nema velke ambicie, urcite by bolo zaujimave sledovat tychto dvoch rychlikov spolu v utoku.
správa
narážal som skôr na záver bitky ked sa hartnell dostal na ľad a zednik klačal nad nim vtedy mu tresol jednu, dve do zubov, inač na začiatku dostal zedník s tým súhlasim ale nepísal som nikde, že zedník bitku vyhralhojko napísal:Ani sa mi nezdalo, ze by mu Zednik nalozil. Videl som to co davali v sporte na Markize a na JOJke a z toho nemam taky pocit, ze by Zednik vysiel z toho lepsie. Skor sa mi vidi, ze Zednik dobre inkasoval na zaciatku a potom sa nic nestalo, az ked padol na lad, tak mu Zednik trafil, ale ked je hrac uz na lade, tak sa to nerobi, takze to bolo od Zednika dost nefer.
k tým výmenam: no ma podpísať novú zmluvu Hossa, ale ja byť nim tak sa skôr obavam po podpise aby s ním nenaložili ako v Ottawe kde po podpise novej zmluvy bol nepekne trade-ovaný do atlanty - čo sam priznal nebolo zo strany vedenia prave v rukavičkach, takže možno ho vymenia teda súhlasím s tým že by to bolo pre jeho dalšie hokejove napredovanie najidealnejšie a ako som písall ja ho tipujem na trade do Dallasu do útoku k Modanovi ale to by asi po sezone hladal nové miesto
-
krija
VIP
k hossovi. no neviem...o trade sa diskutovalo hlavne z dovodu, ze atlanta nedosahovala dobre vysledky. ale dnes je v naslabsej divizii celej nhl prva, co zarucuje postup. v celkovom hodnoteni konferencie co sa tyka ziskanych bodov, je na siedmom mieste. za takychto podmienok, pri pravdepodobnej ucasti atlanty v play-off sa trade na 90% nekona
.
btw. pittsburgh prejavil zaujem.
btw. pittsburgh prejavil zaujem.