klavesnica k NB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

klavesnica k NB

Príspevok od používateľa Curuj »

nemam klasicky dektop komp, ale notebook ako pracovny komp. obcas ho nosim do skoly, ale vacsinou je doma. chyba mi na NB numericka klavesnica - ked zadavam cisla do rysovacieho programu, tak musim drzat shift alebo si zapinat numlock :? . to je prvy dovod pre kupu. druhy je, ze NB je vyssie nez stol a otlacaju ma lakte, co neni zrovna prijemne.
takze mi poradte nejaku dobru klavesnicu do USBcka, radsej by som ergonomicku, keby fungovala zaroven aj ako USB hub by bolo plus, lebo tymto budem mat volne uz len jedno USB aj to len obcas. mohla by mat aj multimedialne tlacitka, ale bez nich sa zaobidem.
rozmslal som, ci nekupim taketo nieco, ale tolko penazi nemam. by som musel ukecavat fotrovcov :D viete mi nieco odporucit?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50094 a som maximalne spokojny, ma aj opierku na zapastia a nie prilis dlhy kabel, cize sa k notasu dost dobre hodi.
Ma skvele rozlozenie klaves delete, home,... a aj multimedialne klavesy, k tomu prijemny softver, kde sa da skoro vsetko nastavit. A navyse aj dobre vyzera :)
//sirmisoturbo: to si napisal zo srandy alebo si uz vazne myslis, ze dotycny ani nevie ake ma porty na notase?
2Pacaveli
Addict
Addict

Re: klavesnica k NB

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Curuj napísal:nemam klasicky dektop komp, ale notebook ako pracovny komp. obcas ho nosim do skoly, ale vacsinou je doma. chyba mi na NB numericka klavesnica - ked zadavam cisla do rysovacieho programu, tak musim drzat shift alebo si zapinat numlock :? . to je prvy dovod pre kupu. druhy je, ze NB je vyssie nez stol a otlacaju ma lakte, co neni zrovna prijemne.
takze mi poradte nejaku dobru klavesnicu do USBcka, radsej by som ergonomicku, keby fungovala zaroven aj ako USB hub by bolo plus, lebo tymto budem mat volne uz len jedno USB aj to len obcas. mohla by mat aj multimedialne tlacitka, ale bez nich sa zaobidem.
rozmslal som, ci nekupim taketo nieco, ale tolko penazi nemam. by som musel ukecavat fotrovcov :D viete mi nieco odporucit?
lenb tak ma napadlo, nemas aj ps/2 port na nb vzadu??? lebo moj ma aj usb a aj ps/2 a v pripade, ze by si mal ps/2 tak by sa dala kupit aj nejaka lacnejsia :wink: :wink:
Curuj
Addict
Addict

praveze nemam. preto pozeram nejaku usbckovu. keby som mal PS2, tak si tam zapojim klavesku zo stareho kompu :wink:

GothaR: sa mi nepaci :? blbe rozlozenie klaves nad sipkami, vyzera divno. na nej sa designeri vyriadili :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Curuj napísal:praveze nemam. preto pozeram nejaku usbckovu. keby som mal PS2, tak si tam zapojim klavesku zo stareho kompu :wink:

GothaR: sa mi nepaci :? blbe rozlozenie klaves nad sipkami, vyzera divno. na nej sa designeri vyriadili :D
No prave to rozlozenie je to, co si na tej klavesnici najviac cenim, uz sa mi nestava, ze nahodou stlacim insert a prepisujem si napisane :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mne by asi tiez nevyhovovala, tiez podla mna troska blbe rozlozenie klaves... inak do usb kupis aj hocijaku lacnu, ale ak chces aj to usb, nebude ti lepsie kupit usb hub?
Curuj
Addict
Addict

aby mala klavesnica dalsie USBcka nie je podmienka, ale bolo by to dobre, keby mala.
ako tak pozeram na nete, nenachadzam moc ergonomickych klavesnic :?
Napísať odpoveď