Aku pouzivate vonavku?
-
mastermind
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
robim s tym a predavam PANSKE PARFUMOVE VODY a damske PARFUMY. tu mas stranku na HOMME EDPBeznicku napísal:Dámske EDP sa robia, skus napisat nejaké pánske, možno tak maximalne do 5% proti EDT.
http://www.najparfumy.okamzite.eu/page=pparfumy.htm
ked s tym robis tak skus najst nejaky znackovy pansky parfum alebo aspon EDP a nie tie napodobeninky co predavas. Skratka nejaku svetovu znacku a original co je EDP. na vselijake napodobeniny dokaze barskto napisat vsetko mozne. Vona sa neda patentovat, ale neverim, ze Armani len tak pusti recepturu aby to niekto predaval za 200 alebo 300
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Parfum a parfumovana voda neni to iste.Pezzo napísal:robim s tym a predavam PANSKE PARFUMOVE VODY a damske PARFUMY. tu mas stranku na HOMME EDP
http://www.najparfumy.okamzite.eu/page=pparfumy.htm
Poriadny chlap je charakter. Smrad je vseobecne neprijemna zalezitost - a co sa tyka muzskych feromonov, tak tie sa Ti produkuju na zaklade hormonalnej funknosti Tvojho tela.mi-chau napísal:Poriadny chlap poriadne smrdi...
nepouzivam parfemy, len spreje, najviac sa mi pozdava Nivea
Ja to beriem tak, ze parfemy su obycajnym egozvysujucim "ojexxx" zmyslov, ktore sa asociuju na "prijemne" a tvoria skreslujuci obraz o (ontopic) napr. cloveku - psychika
Fruxo - chap to skor tak, ze ked sa Ti nejaka vona-parfem paci, vacsinou sa Ti paci aj vkus cloveka co ho na sebe ma, beries ho pre Teba niecim ako je takato hovadina - zaujimaveho.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
sry ale to co pises je absolutna hovadina, niesi zakomplexovany alebo co ?samploom napísal:Poriadny chlap je charakter. Smrad je vseobecne neprijemna zalezitost - a co sa tyka muzskych feromonov, tak tie sa Ti produkuju na zaklade hormonalnej funknosti Tvojho tela.
Ja to beriem tak, ze parfemy su obycajnym egozvysujucim "ojexxx" zmyslov, ktore sa asociuju na "prijemne" a tvoria skreslujuci obraz o (ontopic) napr. cloveku - psychika. Pritom, je niekedy smutne ze na to reagujeme, pretoze takto zijeme instiktivnym podvedomim, pritahuje nas tzv. "nezmyselna zmyselnost". Za "prijemne a dobre" povazujeme to, co u nas vyvolava pozitivne vzruhy a emocie, niekedy silno individualne. To je ako chutou/reakciou na jedlo. Snad nie som prilis ostry
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert