baal napísal:chcem pistol poradte mi uz nieco take co aj bude strielat a nerozsype sa to hned nieco na zaciatok dobre ak mate nieco na predaj ponuknite moje to byt aj pouzite .
no nvm, aké máte skusenosti s AEP? Viem, že tieto su z ineho sudka ako tie za tisicku ale aj tak neviem veľmi, čo si o nich myslieť, za 1700korun by som asi dal prednosť dlhemu manuálu, v CATUSe za tu cenu maju Cyberguny, brokajdy a kalachy... (ak by si sa nahodou pre toto rozhodol, kup kalach nie brok)
AEP ked ides na semi tak neni problem, je pohodlnejsia ako manual (za priplatok 800 sk oproti manualu tam mas motorcek s baterkou co ti setri natahovanie + je to o dost rychlejsie ako rucne a hlavne ten feeling kontinualnej strelby bez obtahovania) jediny problem s AEP je mala kapacita zasobnika a baterky. oba tieto neduhy sa riesia strelbou na semi. na full auto mas za chvilu po zasobniku a strielas s tym ako zo samopalu
ano, a dalsie nevyhody, nekvalitne cinske baterky, hlavne treba casto cistit, hop up funguje ako chce no nekup to taka sracka radsej plynaka uz...za 5400
pershing napísal:ano, a dalsie nevyhody, nekvalitne cinske baterky, hlavne treba casto cistit, hop up funguje ako chce no nekup to taka sracka radsej plynaka uz...za 5400
5400 za plynovu pistol? za to mas poriadnu cinsku AEG. ano ciny dnes idu. ked nenatafis na zly kus mozes to povazovat za dobru investiciu...
// ked vies aku cinu kupit, neni problem. daktore ciny su skvele uz priamo v "stock" forme. napr Cyma cm.031 (ak74) podla reviewov nepotrbuje upgrade a napriek tomu je spolahliva. ak vsak ides po vyssom vykone drahemu upgradu sa nevyhnes. ale aj v stocku je velmi slusne na tom 330 FPS...
pershing napísal:radsej dam 4 za cinu a dalsich 5 za nove vnutro, tak sa to da povazovat za vyhodnu investiciu, a plynak preco nie? super vec
osobne mám o dosť radšej plyn, ale je to neekonomickejšie a pochop, nie každý má peňazí na rozdavanie. niekomu sa možno zdá smiešne že za hru zaplati o dve stovky viac ale pre niekoho tak zase tak nepodstatne neni.
dneska som si kupil ACM M3 Shorty Super 90 za 700Sk a nahodou je dobra,dobre sa drzi v ruke a lahko nabija...ked tam date bb ICS 0.20g tak striela super
porucha ja skapem prepacte to jak na nasej mhd
k teme: skus vypalit tak z 20-30m a ked vtedy bude boliet tak je to dobre z 5 m by som ti dal s AEG ta lezis na zemi a pi*ujes namna
Kupil som JG MP5 R.A.S. full metal s plnou pazbou...
Je dobra ale treba novy hopup lebo tento blbne,inac sila je okolo 400FPS aj ked som nemeral mam to v oku,presnost je dobra ale casom vymenim vzduchotechniku,kupim tlmic a do neho skryjem dlhsiu hlaven potom to bude parada
No tak ja mám ten kalach. Po čase prišiel z muničáku, celkom iný, v TAN verzii. Škoda, čierny bol krajší, ale to je detail. za 2300sk...
čítal som o všetkých možných poruchách čo sa uňho vyskytujú a mám zatiaľ pocit, že som mal šťastie na vydarený kus. nezanáša, strieľa parádne.
Jediný problém bude baterka. Tá prvá bola totálne na nič a táto-moc toho teda nevydrží. A som si istý, že jej kapacita sa bude časom iba zhoršovať, takže budem musieť kúpiť fungl novú a dáku poriadnu.