blackberry
blackberry
Potreboval by som vedieť akú navigáciu dat do blackberry Pearl lebo keď som skúšal hľadať nejakú na nete tak samé ze Windows mobile alebo simbian no keďže je to blackberry ta netuším co to ma za os a štve ma ze keďže to ma zabudovanú GPS nemá žiadny soft.
mapy
V prvom rade chcem napisat,ze mi chyba moznost reagovat na temu, bez toho...aby som sa musel registrovat. A teraz k veci. "Mapy" su na http://www.blackberry.com/devicesoftwar ... ?code=maps . Preto som ich dal do uvodzoviek, pretoze je to len sw, ktory taha mapy z webu. Do BB ich das pomocou BB Desktop manager. Najlepsie je si stiahnut verziu 3.4. So starsou verziou(ktoru som mal na CD v baleni) sa mi nepodarilo nahodit temy, aplikacie, hry a pod. Neviem ako je to s Pearl. No na 8820 mi to nechodilo. Tod fsjo...majte sa
nefunguje to!
v BB8820 mam GPS aj stiahnute ti eakoze mapy z blackberry.com, ale stale to nefunguje! ukazuje mi akoze moju polohu, suradnice ale ziadnu mapu, su tam len sikme zelene ciary na zelenom pozadi. to musi ti vyrobcovia tak komplikovat???