ktory by ste odporucali? nod mam roky, ale pouzivam ho so spysheriffom a 99% ochrany mi "oddrie" spy sheriff tak by som cel neco namiesto noda, pozna niekto PCTIS???
Nod 32 3.0ka je nahodou dobry teraz ked si ho denne aktualizujes tak ti pridava do DB same nove virusy a cim viac ti ich zabolkuje keby si chcel nieco ztiahnut z netu ) ale o tom programe som nepocul
ja mam Kaspersky antivirus. potom SPYWARE DOCTOR ( velmi dobry !!!!! nasiel mi to zcoho mi sekal PC .. KAS to nenaslo ) SPYWARE TERMINATOR , WINDOWS DEFENDER , AD-AWARE , SPYBOT SEARCH AND DESTROY , CCleaner , registry repair !! tieto programy mam , a nemam problem s nicim !! a kvalitny FIREWALL FortKnox !!! DOPORUCUJEM SPYWARE DOCTOR ! NOD daj prec a daj tam KASPERSKYho .a ako zvysovac vykonu celeho PC mam PC Booster. je velmi dobry !!!! a MEMORY MAX !
NaP0LeOn napísal:ja mam Kaspersky antivirus. potom SPYWARE DOCTOR ,SPYWARE TERMINATOR , WINDOWS DEFENDER , AD-AWARE , SPYBOT, SEARCH AND DESTROY , CCleaner , registry repair
to som napocital 7 programov na ktory mam iba eset ss a pracuje spolahlivo a zerie 30Mega takze ja mam nadlho vyriesenu otazku co mam pouzivat.
a tebe odporucam tiez, vsetko v kope a ovladanie pre debilov. co viac mozes od kvalitneho softwaru chciet??
M@jo napísal:odporucam spysheriff ten je super, bez problemov vsetko
teraz nvm ci srandujes alebo otom nvs lebo staci ho dat do googlu a zistis ze to je malware, na ich oficialnu stranku ma ani nepustilo lebo je vraj na blackliste, je to fake program ktory sa tvari ako anti-spyware