Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Paul
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paul »

solitary1 napísal:Presne tak a kedze Martin vie ako na Slovan tak titul by vyhral Martin.
To si len myslíš... :)
Porovnávať to na základe základnej časti nemá význam, keďže oba tímy by sa snažili vo finále, resp. v play off podať čo najlepší výkon, čiže nemôžeme vedieť kto by vyhral. Samozrejme by som chcel aby vyhral Slovan, ale doprial by som to aj Martinu, keďže je to môj druhý najobľúbenejší tím po Slovane a je vidieť že išiel za posledné roky hore. :wink:
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa solitary1 »

Paul napísal:To si len myslíš... :)
Porovnávať to na základe základnej časti nemá význam, keďže oba tímy by sa snažili vo finále, resp. v play off podať čo najlepší výkon, čiže nemôžeme vedieť kto by vyhral. Samozrejme by som chcel aby vyhral Slovan, ale doprial by som to aj Martinu, keďže je to môj druhý najobľúbenejší tím po Slovane a je vidieť že išiel za posledné roky hore. :wink:
Zase v kazdom zapase zohra nieco aj stastie takze kto bude mat viac stastia tak vyhra :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

boli ste niekto na zapase MT-LM?
no ten Lauff je jeden vychcany skorumpovany hajzel, aj s tymi ciarovymi, neviem kolko im Mikulas zaplatil za tie verdikty. :roll:
Torok mal tusim DKZ, asi 4 10min tresty na martinskej strane a takmer vsetko bez dovodu, bolo vidiet ze mikulascania len fauluju a hrat nevedia. rozhodca sa im snazil pomahat aj tak im to bolo na dve veci ibaze Vantroba ma cosi s rukou :(
ale ten druhy mikulassky gol :hehe: ja nemozem. co to napadlo toho martincana? pol metra od branky, diva sa, brankar nikde, tak si da gol :lol:

pod k- sa mikulascania podpiste
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

[quote=""J""]boli ste niekto na zapase MT-LM?
no ten Lauff je jeden vychcany skorumpovany hajzel, aj s tymi ciarovymi, neviem kolko im Mikulas zaplatil za tie verdikty. :roll:
Torok mal tusim DKZ, asi 4 10min tresty na martinskej strane a takmer vsetko bez dovodu, bolo vidiet ze mikulascania len fauluju a hrat nevedia. rozhodca sa im snazil pomahat aj tak im to bolo na dve veci ibaze Vantroba ma cosi s rukou :(
ale ten druhy mikulassky gol :hehe: ja nemozem. co to napadlo toho martincana? pol metra od branky, diva sa, brankar nikde, tak si da gol :lol:

pod k- sa mikulascania podpiste[/quote]no sak LM len tak tak ze ma na platenie hracov a prevadzkovanie stadiona .. a nie to este aby platil rozhodcov ;))) ...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

skypej napísal:no sak LM len tak tak ze ma na platenie hracov a prevadzkovanie stadiona .. a nie to este aby platil rozhodcov ;))) ...
ved zatipovat si aj s rozhodcami mohli,ci nie? :lol:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Key5ers0ze napísal:ved zatipovat si aj s rozhodcami mohli,ci nie? :lol:
jj..presne tak je to...a nie len rozhodcovia... :D

nepomozem si ale nasu extraligu nazyvam aj tak Slovan Slovnaft extraliga... :D
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Bodaj by uz Kosice konecne vyhrali titul a rozbili tym hnusnym slovanistom huby ..... :evil:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No Slovan ma milo prekvapil! S Modom vyhral 4:1 som zvedavy ako dopadne s Magnitogorskom..... Sice Slovan nemam v laske ale ked reprezentuje slovensky hokej tak vasne musia ist bokom :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mne dnes opatovne prekvapil Mikulas a opat proti Kezmarku. Mikulas ziskal v tejto sezone 20 bodov, z toho bolo az 10 bodov proti Kezmarku (2 vyhry + 2 vyhry po predlzeni). Neskutocna bilancia.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

heh :D
sak pockaj o rok .. LM BUDE MAJSTER :hokej1: :smt023
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

skypej napísal:heh :D
sak pockaj o rok .. LM BUDE MAJSTER :hokej1: :smt023
Ja by som to na tvojom mieste s tým lokalpatriotizmom nepreháňal. Pozri sa na výsledky Liptovského Mikuláša za posledných 15 rokov...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Ja by som to na tvojom mieste s tým lokalpatriotizmom nepreháňal. Pozri sa na výsledky Liptovského Mikuláša za posledných 15 rokov...
ok ok ;) .. ale tiez sa na to pozri z ineho pohladu ..
pred dvoma rokmi kde bol Martin? Bojoval o zachranu a teraz ma dobry team, ktory hra dobry hokej .. a skor tipujem Martin na majstra ako Kosice alebo Trencin

a za poslednych 15 rokov mest nepodporovalo hokej ako je to v dnesnej dobe a mam nejake info ohladom buduceho roka - no nechcem predbiehat udalostiam! :)
Sagittarius
Guru
Guru

Máš pravdu, ale Martin mal zase v prvých rokoch extraligy nejaké bronzy, zatiaľ, čo Mikuláš bol najlepšie asi šiesty. Ale zase, keby neustále nepredávali svojich najlepších hráčov, tak by to bola iná káva...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Sagittarius napísal:Máš pravdu, ale Martin mal zase v prvých rokoch extraligy nejaké bronzy, zatiaľ, čo Mikuláš bol najlepšie asi šiesty. Ale zase, keby neustále nepredávali svojich najlepších hráčov, tak by to bola iná káva...
tak tak..pamatam na tie casy ked trencin kosice finale byvavali a poprad martin hrali o tretie miesto :) ale ked boh da aj motyka vystreli, ale ak ide o LM na tu motyku by som sa vobec, ale vobec nespoliehal :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

skypej:povedz briblizne chcu kupit gaborika aby vyhrali majstra??posily oni tak skoro nekupia vsak nemaju na to many a sponzorov pomaly nemaju ale mozno si na posily nenarazal :D
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:skypej:povedz briblizne chcu kupit gaborika aby vyhrali majstra??posily oni tak skoro nekupia vsak nemaju na to many a sponzorov pomaly nemaju ale mozno si na posily nenarazal :D
Mozno pride nejaky novy velky sponzor :)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Máš pravdu, ale Martin mal zase v prvých rokoch extraligy nejaké bronzy, zatiaľ, čo Mikuláš bol najlepšie asi šiesty. Ale zase, keby neustále nepredávali svojich najlepších hráčov, tak by to bola iná káva...
ale tak Mikulas je v extralige uz ako vznikla :)
no a stym predavam mas samozrejme pravdu :)) tam nei je o com :D
Peky05 napísal:skypej:povedz briblizne chcu kupit gaborika aby vyhrali majstra??posily oni tak skoro nekupia vsak nemaju na to many a sponzorov pomaly nemaju ale mozno si na posily nenarazal :D
nooo :D .. maju zalusk na Crosbyho ;D ..
no sak sa nechaj prekvapit co to bude na buducu sezonu ..
snad mam dobre info :D ..
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

poculi ste o tom systeme (Pár - nepár) v poslednej tretine ligy??? ako to vlastne bude?? prvy s tretim, druhy so stvrtym apd?? :roll:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

DYLYNO: Poculi, je to kvoli repre 20, inak by bolo vela kol. Takto sa odohra 44 kol, cize posledne 18. januara a potom ide par-nepar. To znamena, ze ten, kto skonci na druhom mieste, tak hra s muzstvami na poziciach: 1, 3, 5, 7, 9 a 11. Ak Dukla skonci teraz druha, tak dostane Slovan, Martin, Zvolen a podobne..., preto jej je lepsie skoncit na tretom mieste, pretoze dostane tabulkovo slabsieho, cize Martin, Kosice, Poprad. Mne sa tento system nepaci, pretoze nie je fair-play voci inym, pretoze tie zapasy nebudu rovnake, ale niekto zahra so Slovanom aj 6 zapasov a niekto len 4 zapasy.
Sagittarius
Guru
Guru

Ale podľa mňa už čísla zadávali pred žrebom extraligy(resp. na žrebe) v lete, takže to nebude podľa umiestnenia, ale podľa tých čísel...
Zamknuté