ako sa s nim spoznat????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

si myslim ze bolek to vystihla uplne. klasika. a nie pokecy, mobilne telefony, ipody, vysielacky, ved ludia to uz musime vsetko riesit cez tranzistory? ta to de sme? :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ZAP napísal:si myslim ze bolek to vystihla uplne. klasika. a nie pokecy, mobilne telefony, ipody, vysielacky, ved ludia to uz musime vsetko riesit cez tranzistory? ta to de sme? :)
v 21 storoci :( bohuzial
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stejne je to divne, aspon pre mna... Kor ked sa s nim stretava v skole... pochopim ked si cloven a pokeci niekoho "odchyti", ale toto?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ako sa s nim spoznat???

...znie názov tejto témy. Zámerne som podtrhol slovíčko spoznat. Všimol som si totiž, že vo veľmi veľa témach sa komunikácia medzi partnermi / potenciálnymi partnermi točí okolo internetových komunikátorov. Iste, je to veľmi dobrá vec na pokecanie si - no myslím, že tak niekoho ťažko spoznáme. Ako už páni nadomnou podotkli, v tejto dobe je oveľa jednoduchšie si s niekým začať písať a tak sa "spoznať". Avšak tak spoznáme iba masku - povrch - prejav toho človeka, avšak neprenikneme do hĺbky. Nie je to priame fyzické stretnutie, nepočujeme jeho dych, nevidíme jeho mimiku, napozeráme sa mu do očí. IMHO, pokiaľ sa niekto chce s niekým spoznať so zámerom vzťahu, tak by sa komunikácia (ak sa to dá) mala odohrávať cez internet v najmenšej možnej miere, alebo aspoň vyvážiť ten čas medzi fyz. kontaktom a IT komunikáciou. Je totiž oveľa ľahšie veci napísať, premyslieť si odpoveď pred monitorom, ako reagovať v rozhovore.
Ako sa s ním teda spoznať?
Fyzicky - oslov ho, nie dákou frázou, čo Ti napíšeme tu na fóre, nakoľko to Ťa uvedie do väčšieho stresu, nakoľko budeš v strnutí alá: "mám plán a idem na to". Čo ak sa niečo pokašle - budeš v keli. Radšej si nič neplánuj, prídi za ním a povedz niečo, čo Ti iba tak napadne. Buď spontánna - nadýchni sa a povedz si, že nemôžeš nič pokaziť - koniec koncov je to aj tak - aj keby is povedala hocičo (ok, skoro hocičo :D ) chalan už aspoň bude vedieť, že máš možno záujem a každopádne mu polichotí tvoj záujem.
Takže go on! :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No jednoducho, keď nemá odvahu, tak takto je to jednoduchšie...
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

KEd hovoris ze sa na seba usmievate tak mu v skole cez hodinu napis na papierik nieco pekne a hod mu to.A ked sa bude otacat ze kto mu to hodil tak sa pozeraj niekde inde napr. do zosita alebo na hodiny,akoze musis sa robit ze o nicom nevies aby si sa vyhla trapasu (ked si hambliva).No a potom si to precita a pripadne sa podpis aby vedel kto mu to pise.Ale ked si to precita a uvidi kto mu to pise tak sa otoci na teba a ti sa musis usmievat a pozerat mu do oci.No a ked skonci hodina tak cez prestavku pojde zbalit on teba alebo ty jeho.No a dohodnite si nejake rande alebo ho pozvy na obed alebo tak nejak.No a ak pozve na rande on teba tak je to na dobrej ceste. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hehe, to mi pripomina stare casy: musis mat zamienku... naprikald, potrebujes staru pisomku z fyziky a prides za nim: "ahoj, potrebovala by som pisomku z fyziku, nemas daku? jaaaj zabudla som ja som x, tesi ma" :lol:
ja som sa tak svojmu "objektu" votrel do intrakovej izby: "caw, ty si prvacka? potreboval by som knihu z dejepisu. to vies poznamky na seminar, mozem vecer prist na intrak?" skoda ze to nedopadlo optimisticky...ale to je iny pribeh
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Motion Blur: Akosi ti ušlo, že nechodia spolu do triedy...
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Sagittarius napísal:Motion Blur: Akosi ti ušlo, že nechodia spolu do triedy...
Aha.sry to som si nevsimol. :oops:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ZitePunkom napísal:Ja,ale nehovorím,že je to takto vždy...v tomto danom prípade to bolo naozaj takto(vieš..nemám sa čoho báť,som mladý..koľko máš vlastne rokov,ak smiem vedieť?..pretože mi pripadáš,ako starší,vyzretejší človek(nič v zlom))...dosť veľa to závisí od situácie..t :idea: reba rozmýšľať..
:lol: mam 13 :?

ja som to nemyslel tak ze je to zle alebo co... len mi to pride trocha vela na osobu ktoru vobec nepoznas, skor by som sa to opytal po case ked uz trocha budete k sebe blizsie...na zaciatok by som sa popytal kamaratov / kamaratky ci by nas nemohli zoznamit.. pripadne sa k nej ozvat ohladom niecoho, polichotit jej... a tak pomaly sa to bude rozvijat :)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

No ja si myslim, ze by si mala ist za nim (ak naberies odvahu) a najskor sa mu pozdravit a potom mu povedat, ze si si ho vsimla uz davnejsie a ze by si s nim rada niekedy isla von a spoznala ho... to je len moj nazor. tak by som to urobila ja :) drzim palceky a prajem vela odvahy

P.S. Dobre napady mate :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Nooo aj ja sa s jednou holkou na skole po sebe usmievame a pozerame obcas na seba dokonca este aj ked ju v meste stretnem :D ... a i tak to vobec nic neznamena kedze je to dievca z mojej najväcsej temy ako som kedy na hojku mal :D .....................noo ale k teme , ved nerobte , respektive nerobme uz vsetci zo vsetkeho taku vedu , nebutte jak ja :D ... proste skus ked sa uz usmievate to "ahoj" ved tym sa neda nikdy nic pokazit , myslim ze kazdy normalny chalan odzdravi a proste tomu nechaj volny priebeh po ahoj moze prist casom par viet a uz sa uvidi no nie :wink: vela stastia
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No co som tu uz v jednej teme spominal, ze sa mi jedna paci ,a tiez sa vidime na chodbe v skole :) a nikdy som s nou nehovoril. A minule som ju asi 5 metrov predo mnou zbadal ,a v duchu som si povedal ,ze musim sa jej aspon pozdravit, a ked isla okolo mna, pozerala sa na mna ja som jej povedal ahoj, ona mi neodpovedala ale sa na mna strasne pekne usmiala :oops: no dufam ze to nerobila len umelo :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Lub0$ napísal:No co som tu uz v jednej teme spominal, ze sa mi jedna paci ,a tiez sa vidime na chodbe v skole :) a nikdy som s nou nehovoril. A minule som ju asi 5 metrov predo mnou zbadal ,a v duchu som si povedal ,ze musim sa jej aspon pozdravit, a ked isla okolo mna, pozerala sa na mna ja som jej povedal ahoj, ona mi neodpovedala ale sa na mna strasne pekne usmiala :oops: no dufam ze to nerobila len umelo :roll:
a ako to pokracuje ?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Fruxo, este nijak, lebo to bol ov piatok a teraz je vykend, no dufam ,ze budem mat dobry tyzden.
BTW:A co by si chcel od pokracovania? :lol:
slavo120
Professional
Professional

Lub0$ napísal:Fruxo, este nijak, lebo to bol ov piatok a teraz je vykend, no dufam ,ze budem mat dobry tyzden.
BTW:A co by si chcel od pokracovania? :lol:
to co by sme chceli mi je nepodstatne skor to co chces od thoo ty hmm ...hlavne sa drz zajtra pondelok potom napis .. drzim palce :wink: .... noo a nemyslim si zeby to robila len umelo .. moj osobny nazor je ze bola zaskocena prekvapena a preto nestihla ona to svoje "ahoj" ale ten usmev bol urpimny (ale clovek sa moze mylit to len moj nazor :D ) .. tak ci tak vela stastia :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Diky moc, budem potrebovat vela odvahy a stastie tiez. No nemyslim ,si ze to bude rychle, asi to este potrva kym si zacneme bezne zdravit atd. No a cakam od toho asi to, aby som s nou cim skor hovoril, lebo to strasne chcem. Chcem sa s nou porozpravat a pocase ist niekam von, no neviem........vsetko je len vo hviezdach. :?
Hned ked sa nieco udeje napisem :wink:
slavo120
Professional
Professional

Lub0$ napísal:Diky moc, budem potrebovat vela odvahy a stastie tiez. No nemyslim ,si ze to bude rychle, asi to este potrva kym si zacneme bezne zdravit atd. No a cakam od toho asi to, aby som s nou cim skor hovoril, lebo to strasne chcem. Chcem sa s nou porozpravat a pocase ist niekam von, no neviem........vsetko je len vo hviezdach. :?
Hned ked sa nieco udeje napisem :wink:
noo tak uz si sa jej pozdravil tak myslim ze neni problem zase zajtra pozdrav myslim ze uz holka aj odzdravi ..... noo ale drz sa pri zemi .. nie ze tu potom bude dalsia tema o sklamani ... tak ja ale verim ze ti to vijde :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Soz ze to pisem tu, ale nebudem predsa vytvarat temy koli kazdej somarine.
Ta holka sa mi stale paci, no este som sa neodhodlal prihovorit, ani som este nemal moznost, lebo svojim sposobom sa mi zacala vyhybat, co si o tom myslite? preco to robi? Dnes som bol v skole cez prestavku vonku, stal som s jej kamaratkou a ona bola v jedalni na obed, a vydel som ju aj ako vysla z jedalni, a chcela ist k svojej kamratke, ale ked tam zbadal mna tak neprisla, preco si myslite ze to robi?? :? :cry:
slavo120
Professional
Professional

Lub0$ napísal:Soz ze to pisem tu, ale nebudem predsa vytvarat temy koli kazdej somarine.
Ta holka sa mi stale paci, no este som sa neodhodlal prihovorit, ani som este nemal moznost, lebo svojim sposobom sa mi zacala vyhybat, co si o tom myslite? preco to robi? Dnes som bol v skole cez prestavku vonku, stal som s jej kamaratkou a ona bola v jedalni na obed, a vydel som ju aj ako vysla z jedalni, a chcela ist k svojej kamratke, ale ked tam zbadal mna tak neprisla, preco si myslite ze to robi?? :? :cry:
noo a zdravite sa uz pravidelne ? odzdravi ti vzdy ? ...........tak su dve moznosti hambi sa a nevie ako na to .. alebo nema zaujem .. neviem mozno je aj tretia moznost proste sa boji a istotne sa najde aj stvrta ci piata moznost ved ide o holku v tom sa clovek nevyzna :D .. tak skus prist ty za nou hmm .. tazko najdes odpoved tu u nas ...........
Napísať odpoveď