Kamarátkin problém...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Kamarátkin problém...

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

No takže mám jednu kamarátku...a nejak jej už neviem pomôcť...takže je rad aj na vás..teda dúfam..Ide o to,že cez leto sa stretávala z jedným chalanom,do ktorého sa zaľúbila...a samozrejme aj on do nej..stretávali sa tajne(uvediem prečo)..potom ešte ako tak neskôr,ale od novembra sa nevideli..a len si píšu..Problém je v tom,že ich stretávaniu bránia istým spôsobom rodičia..pretože keď mala frajera naposledy,tak jej úplne všetko zakázali,zobrali mobil,zakázali internet a vozili do a zo školy...teraz bude mať o chvíľku šestnásť rôčkov..chalan je o niečo starší..Ďaľší problém je v tom,že ich stretávanie sťažuje fakt,že každý je z iného mesta..(teda ona je z dediny)..Bojí sa,že keď to rodičom povie,tak urobia to isté...tak mi prosím skúste poradiť..a ja jej to potom všetko poviem...
(pre upresnenie ona-Marienka,on-Janko..nič iné ma nenapadlo :D )

Ja som jej poradil,že sa má s nimi napriek všetkému porozprávať...a povedať im,že už nieje dieťa(o ktoré si myslím sa dosť boja)..ale je to rozumná mladá slečna...a niečo na tento stýl...

tak prosím poraďte... :?

//edit:to na to nemáte nikto čo povedať?...
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

ale aj mame ... ale je to tazke pochopit preco jej to zakazuju.. ja by som sa snimi porozpraval....a spital sa preco jej to zakazuju....myslim ze keby sa ich spitala ci tiez neboli mlady a nech sa vziju do jej koze.... :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako bojovat s chorymi rodicmi ktory ti v takom veku zabezpecuju vsetko? Nijako, pretrpiet alebo sa porozpravat, ale zvacsa plati ze rodicia maju vzdy pravdu.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

asi tak... tu nic nezrobi ta baba... moze sa s nimi skusit porozpravat ale pokial ju ziavia a staraju sa o nu musi ich pocuvat.. a pochybujem ze by kvoli nemu zdrhla z domu... zostava len normalny rozhovor s fotrovcami ze ma 15 a uz by mohla mat aj nejakeho priatela... davat argumenty ze polovica kamaratok ma a strasne si pochvaluju a tak... mozno ustupia, mozno nie
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

mi-chau napísal:Ako bojovat s chorymi rodicmi ktory ti v takom veku zabezpecuju vsetko? Nijako, pretrpiet alebo sa porozpravat, ale zvacsa plati ze rodicia maju vzdy pravdu.
Kým ho budú zabezpečovať, stále budú mať ONI pravdu :?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Chcelo by to mensie upresnenie koko ma chalan rokov?? nooo mozno blbost ale predsa .... Nech skusi len tak ako sa nektore baby zhovaraju s mamou o chalanaoch, ... Neco na styl ze stretla chalana rozumeju si(je len kamarat ) ale nechce si s nim zacat bo sa chce najprv s nou o tom porozpravat nech jej ho pekne opise, poukaze na jeho plusi a nech spomenie naky "mily" minus neco nevme troska susle ala tek zlato(sorry ale nic ine ma nenapadlo :D) .... samozrejme nech spomenie ze uz ma tak troska na to vek a ujasni si s mamcou kedy ona asik tak zacala s chalanmi atd. proste nenapadne sa k tomu doslepicit ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tiež ma napadlo ako prvé, koľko má ten chalan rokov? Pokiaľ by bol o dosť starší, tak to by mohla byť príčina, prečo ju rodičia tak kontrolujú, strachujú sa o ňu. Mala by sa Marienka porozprávať s rodičmi, že už má 16, nie je malé decko a že stretla jedného chalana, ktorý sa zdá byť slušný... :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

No chalan má 20...sa mi zdá...ale oni ho vôbec nepoznajú...oni ani nevedia,že nejaký taký chalan,ako Janko existuje...ja som jej tiež vravel,nech sa porozprávajú...ale,že by to asi nedopadlo dobre...že ak by sa nasrali(aj keď neviem načo),tak by mala po vtákach...
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

aha a ked mala toho chalana pred tim.. ten bol okolko odnej starsi?.... :wink:
bo mysim ze ked mal tiez okolo 20 a ona mala len 15 vtedy... tak jej rodicov celkom aj chapem.... :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Nie,ona vtedy bola menšia...mala asi 13...a ten chalan tiež trinásť...celý problém je v tom,že oni o tom chalanovi ani nevedia...a ďaľší je v tom,že sa im to bojí povedať...a ako im to má povedať...toto ma zaujíma...ala ak máte niečo iné,tak v kľude píšte...
:)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Ahoj. Ten príspevok je o mne, len som poprosila ZitePunkom nech mi zalozi tuto temu... Ak mate nejake otazky, v pohode sa pytajte... na vsetko vam odpoviem :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:Ako bojovat s chorymi rodicmi ktory ti v takom veku zabezpecuju vsetko? Nijako, pretrpiet alebo sa porozpravat, ale zvacsa plati ze rodicia maju vzdy pravdu.
kým bývaš pod mojou strechou budeš sa riadiť mojími pravidlami.. a sme doma..
ja by som to riešil po tajme a keby mi na to prišli a spýtali sa ma prčo som ich klamal.. tak vtedy by som povedal že inak to nešlo a dobre viem ako by to dopadlo ale boha neviem.. ja som v takej sitácií nikdy nebol
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

veru, treba mat stastie na rodicov, skoda ze mas len jeden pokus :?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

ehm, byt na tvojom mieste tak by som to neriesil nijak...pokial mas takych rodicov akych hovoris tak je to uplne zbytocne...ja si myslim ze riesenie problemov je precenene, hlavne ked mas 15...ja som tiez priblizne v tvojom veku, mam 17, a ak som sa naucil jednu vec za pubertu :) , tak to bude asi to, ze kym nie si na vlastnych nohach a mas rodinu ktora sa o teba stara, tak problemy nemas ziadne :wink: , naozaj, je zbytocne zaoberat sa vseljakymi tinedzerskymi problemami, viem nie vzdy sa tomu da vyhnut ale ak sa podari tak je to len dobre;)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Aj ja som myslela, ze sa vykaslem na to. Len som nevedela, ci rozmyslam spravne. Problem je v tom, ze sa mi nepaci, ze sa preto nemozme casto stretavat, no dufam, ze nam ta stretavka, co sme si teraz najblizsie vybrali, vyjde. No a druhy problem je ten, ze sa musime pri stretavke skryvat ako nejaky zlocinci, ktori usli z vazenia alebo nieco podobne... No aj tak dakujem za odpovede, dufam, ze mi este niekto nieco napise.
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hmm teraz ma napadla jedna drasticka no dakedy moc ucinna metoooda :D... co taktto ich postavit pred hotovu vec... nevem jedneho dna prist spolu ku tebe domov ked tam budes mat rodicov a povedat im ze to je tvoj chalan proste ich prekvapit a poziadat zaroven nech vam daju sancu :)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hehe...no nad tym som aj ja rozmyslala... ze ked uz budem mat 18, zoberieme sa na urade a pridem domov a poviem im: zoznamte sa, toto je "Janko" (nechcem ho menovat), je to moj manzel... hehe :) celkom dobry napad, ale myslim si, ze nerealny... Ale vdaka :wink:
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hmma preco si myslis ze nerealne ?? aa este jeden "postreh" kedze sa skryvate a nevidite sa tekmer vobec.. myslis si ze vam vztah vydrzi do tovjej osemnastky ?? akoze je to dost zaatazova situaacia byt ako zlocinci ....
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak to mas teda pravdu.Je to velmi tazke,ale uz sa pracuje na tom,aby sme sa videli castejsie. No ja dufam, ze nam to dovtedy vydrzi,z jeho strany to je velka laska a on je dost velky bojovnik a nevzdava sa,ale bojuje! Vcera som si dokonca pisala s jeho maminou a dufam,ze sa coskoro stretneme aj osobne, nie len pri pocitaci. 8)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

si píšeš s jeho máti? a ešte ste sa ani nevideli? pff husté...
Napísať odpoveď