tak konečne je to tu
Hokejová liga majstrov
Hokejová liga majstrov
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/eur ... e-na-svete
tak konečne je to tu
, ako to vnímate
ja osobne som rad, že sa vytvoril podobný format ako je to vo futbale, na čo sa bude dať počas prevažnej časti sezony pozerať 
tak konečne je to tu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak vyzera to velmi dobre! milion eciek je slusna suma..to by v pohode vykrilo znacnu cast rozpoctu extraligoveho klubu..len, aby aj divaci o to mali zaujem, samozrejme zakupenia televiznych prav niektorej slovenskej tv sa asi nedockame,uvidime
hokej nikdy nebude futbal, cize popularitu champions league to nedosiahne nikdy..
re
urcite je to velmi dobra volba. kluby budu viac motivovane, zvysi sa uroven ligy, objavia sa nove talenty. klubom pomozu aj financie (hlavne slovenskym) a verim, ze sa zlepsi uroven nasej ligy podobne ako sa o nieco zlepsila futbalova po uspechu petrzalky a za prispenia vykonom ziliny. najviac to prajem kosiciam a najmenej S...
aj ked medzi europskymi klubmi napr. ruska to nebude zrovna ruzova zahrada.
správa
popularitu futbalovej ligy majstrov určite nieKey5ers0ze napísal:tak vyzera to velmi dobre! milion eciek je slusna suma..to by v pohode vykrilo znacnu cast rozpoctu extraligoveho klubu..len, aby aj divaci o to mali zaujem, samozrejme zakupenia televiznych prav niektorej slovenskej tv sa asi nedockame,uvidimehokej nikdy nebude futbal, cize popularitu champions league to nedosiahne nikdy..
správa
už som to niekolkorat napísal, že zo Slovenska ked by to mala byť pravda by mali isť dvaja zástupcovia ešte pred oficialným vznikom stanovené. Do tejto súťaže ma isť víťaz základnej časti zo SR a majsterMaki napísal:12 timov zo 7 krajin - uz to vidim ze slovensky tim tam bude jeden... ale tak ktovie... mozno mame dalsiu poriadnu trofej ktora bude este nad stanley cupom... tesim sa na to celkom
správa
priznam sa že ani mne tam ten pomer nejako nesedi kedže rusko, fínsko, švedsko, česko - by tiež mali mať po dvoch členov, vzhľadom na kvalitu súťaži a počítam tam ešte zástupcov dvoch zo slovenska, jedneho tak zo švajčiarska a nemecka - heh ja nie som dosť dobrý v matike ale toto sedí sedem krajin dvanasť účastníkovMaki napísal:ako ano ale predsalen v europe je silna sedmicka a kazda z tych krajin by si zasluzila po 2 timy.. a predsalen slovensko vyhralo MS len raz takze som zvedavy.. .ale keby sme tam mali dva timy bol by som raduvidime,, tesim sa
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nezasluzia, nezasluzia.. z hladisky kvality reprezentacneho muzstva oproti Slovensku mozno(aj ked ani tu by som si nebol trikrat isty), z hladiska kvality ligy je to uz ine kafe a z hladiska sponzorov a financii v jednotlivych ligach urcite urcite nieMaki napísal:hojko: nebi ma - ved ok ok.. ja len hlasno rozmyslam
JOSE: pravda.. nemci a svajciari si nezasluzia 2... potom matika vychadza dobre...
správa
druhy finalista?? nie druhy v základnej časti??? ja som registroval správu že druhy v základnej častihojko napísal:Maki: Vsak tak budu dva. Ma tam ist vitaz zakladnej casti a vitaz play-off. Ak to bude jeden a ten isty tim, tak pojde druhy finalista.
tak akoze to je pravda, ale vezmime si aj terajsi Super Six - Davos nezahral nic, takze myslim,ze aj timy v lige nielen reprezentacny v tom svajciarsku niesu uzasne.. a nemecko detto.. ale tak ako mne je jedno.. ja celkovo sportove dianie posledny rok kukam len tak jednym ockom..Key5ers0ze napísal:nezasluzia, nezasluzia.. z hladisky kvality reprezentacneho muzstva oproti Slovensku mozno(aj ked ani tu by som si nebol trikrat isty), z hladiska kvality ligy je to uz ine kafe a z hladiska sponzorov a financii v jednotlivych ligach urcite urcite nie
-
skypej
Medium Star
Základná fáza bude pozostávať zo stretnutí v štyroch trojčlenných skupinách, v ktorých bude mať Česká republika, Rusko, Švédsko a Fínsko dvojnásobné zastúpenie v podobe víťaza základnej časti a majstra ligy. Pokiaľ pôjde o jeden a ten istý klub, miestenku získa druhý tím základnej časti. Slovensko, Nemecko a Švajčiarsko bude reprezentovať len víťaz národnej súťaže. Posledný dvanásty tím, doplňujúci účastnícky tucet, vyhlási IIHF v neskoršom termíne.
no chlapci trosku ste sa sekli
no chlapci trosku ste sa sekli