sa mi pacia kapely so zenskymi vokalistkami. Musim poznamenat, ze skor nieco z toho tvrdsieho zanru, gitarky a tak - nie veci ako Morcheeba alebo co ja viem Hooverphonics. Ale k veci - temu zakladam preto, lebo uz mi dochadza inspiracia, viem ze takych kapiel nie je nekonecne vela, ale predsa niektori z vas budu poznat nieco, co nepoznam ja - a ja by som si rad troska updatoval moje playlisty. Preto sem dam zoznam (dufam, ze kompletny) kapiel, ktore uz vlastnim, 99% z nich mam cele diskografie, takze predtym ako nieco budete postovat, precitajte si ho...Vopred dakujem kazdemu, kto sem niecim prispeje. Zaroven tym hadam aj pomozem ludom, ktori prejavia zaujem o takyto typ hudby...(dufam)
Zoznam pozostava z kapiel, od ktorych mam minimalne jeden album, avsak ako som uz spomenul, v 90% pripadov mam od nich vsetko...
//Pre tych, ktori sem budu chciet spomenut kapelu Arch Enemy - to zialbohu nepovazujem za spev
1. The Birthday Massacre
2. Battlelore
3. Evanescence
4. Flowing Tears
5. Nightwish
6. Paramore
7. Theatre Of Tragedy
8. Garbage (hoci troska iny sudok, ale predsa)
9. Visions Of Atlantis
10. Within Tempation
11. After Forever
12. Bloodflowerz
13. Lambretta
14. All Ends
15. Asrai
16. Darzamat
17. Die Happy
18. Elis
19. Epica
20. Forever Slave
21. Lacrimosa
22. Lullacry
23. Leaves' Eyes
24. Alev
25. Angelfish
26. Goldfrapp
27. Edenbridge
28. Genitorturers
29. Kidney Thieves
30. Lacuna Coil
31. Melissa Auf Der Maur
32. Sirenia
33. Tapping The Vein
34. Transister (starsie, troska vzdialeny styl)
35. Vixen (
36. Xandria
37. Eths
38. Forever Slave
39. Ayria
40. I, Scintilla
41. Mankind Is Obsolete
42. Tristania
....................................................
to je asi tak vsetko co mam (hadam som na nic nezabudol). Staci pouzit Ctrl+F a zistite, ci danu kapelu uz mam, alebo nie...
Viem, ze niektore z nich su dost experimentalne a inklinuju k elektronickej hudbe, ale vsetko, kde sa najde elektricka gitara, akceptujem, dolezity je zensky hlas pri speve:). Takze prispievajte