Parndorf
-
Pantagruel
Star
-
veronika258
Novice
Inventúra v Pandorfe
nevie niekdo kedy robia v pandorfe inventuru??
// Tomasito- temy spojene.
// Tomasito- temy spojene.
Re: Inventúra v Pandorfe
Neviem sice naco ti to je, no nie je to vec kazdeho obchodu osobitne? Osobne by som najblizsie inventury tipoval na januar.veronika258 napísal:nevie niekdo kedy robia v pandorfe inventuru??
v tych obchodoch sa aj ja rad prehrabavam ako ty takze vypredaju byvaju az na novy rok po vianociach co nepredaju odpalia aspon vacsinou, ale teraz ako kazdy iny rok v g unite kupis rifle + silt rovny zadara stoji to dokopy 50Euro. ak ces vedet ceny ostatnych veci staci dat vedet a je to tam o polovicu lacnejsie ako u nas - myslim Hip hoperske obchody ale aj adidas rebok a pod sportove znacky.Tomasko napísal:neviete kedy budu najblizsie vypredaje v Parndorfe?
-
mikkimikki
Medium Professional
nemoze sem niekto hodit nejake mapy ako sa z BA dostat do tychto nakupnych centier vzdialenych od hranic max 40km?...ide o to ze ja do parndorfu chodim na biku(kedze kym si tam nieco vyberiem sa tam musim 3 krat vratit. nieze by tam toho bolo tak vela skor sa mi tam nic nepaci)a sestra tam chce ist tiez...neviem jej vysvetlit cestu a z mojich nakresov nechape
...no a mapu ktora by siahala az tam nemam tak ci niekto nema nieco...no a do 40 km preto ze by som na tom biku skocil pozriet aj nieco ine ako parndorf
a nechcem sa zas kvoli nakupovaniu pretrhnut s tymi km:-P
No to ja neviem, vychadzal som vsak z tohto...Shark NX napísal:Ale tak jeho segra nepojde na biku alebo hej??
micpu napísal:...no a do 40 km preto ze by som na tom biku skocil pozriet aj nieco ine ako parndorfa nechcem sa zas kvoli nakupovaniu pretrhnut s tymi km:-P
// Nech je to akokolvek, na vine je aj tak micpu, lebo sa vyjadruje jak lama
PS 4 micpu: ... ; )
shark, ta mapa, co si poslal ako navod, ako sa dostat do parndorfu je uzasna. len mi prosim ta povedz, ci su to cesty prvej triedy, alebo dialnica. nemam dialnicnu znamku a asi ju kupovat kvoli jednemu vyletu nebudem...
este zrad nieco o obchodoch... ci su tam len cisto sportove (nike, puma...) alebo aj nieco ine (next, mango, esprit...). a co potraviny a drogeria?
dakujem moc!
este zrad nieco o obchodoch... ci su tam len cisto sportove (nike, puma...) alebo aj nieco ine (next, mango, esprit...). a co potraviny a drogeria?
dakujem moc!
Je tam veela obchodov s oblecenim ako Nike, adidas, puma, hilfiger, ecko...... plus je tam taky velky obchodny dom (v nom je myslim nejake elektro, kaviaren, ozaj a taky ppci velky sexshopmonkey2 napísal:shark, ta mapa, co si poslal ako navod, ako sa dostat do parndorfu je uzasna. len mi prosim ta povedz, ci su to cesty prvej triedy, alebo dialnica. nemam dialnicnu znamku a asi ju kupovat kvoli jednemu vyletu nebudem...
dakujem moc!
to uz je lahke najst, pretoze cely parndorf je robeny v podstate do kruhu. vsetky obchody idu pekne za sebou... cize vsetko prejdes naraz a nemusis sa bat ze zabludis
//ak niekto nevie ako sa dostat vlakom do parndorfu: Na stanici Bratislava - Petržalka si kupte spiatocny listok (stoji okolo 90.-SK (neviem presne!)) a vystupte na stanici Parndorf Ort. Je to asi 25 min cesty. Potom ale budete musiet prejst kus cesty peso (asi 15 min)
//ak niekto nevie ako sa dostat vlakom do parndorfu: Na stanici Bratislava - Petržalka si kupte spiatocny listok (stoji okolo 90.-SK (neviem presne!)) a vystupte na stanici Parndorf Ort. Je to asi 25 min cesty. Potom ale budete musiet prejst kus cesty peso (asi 15 min)
fajn, tak to mi hadam nebude treba dialnicnu znamku... ci hej?
a co ta huma? ta sa nachadza kde?
a este mi povedzte ako je otvorene v sobotu v brucku? to je kusok od seba, keby som nemala dost...
docitala som sa, ze zimne vypredaje koncia 26.1.... a to zrovna tam chcem ist. oplati sa? nie ze budu inventury...
ak tam niekto idete do soboty, mrknite sa, prosiiiim
a co ta huma? ta sa nachadza kde?
a este mi povedzte ako je otvorene v sobotu v brucku? to je kusok od seba, keby som nemala dost...
docitala som sa, ze zimne vypredaje koncia 26.1.... a to zrovna tam chcem ist. oplati sa? nie ze budu inventury...