Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

intelygent
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa intelygent »

neviem ci to tu uz bolo v teme spominane ale pre istotu to sem hodim...
Prečo sa Maďarovi ťažko vyslovuje slovo Slovák?
je to zaujimave citanie... vsak posudte sami
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Jednoznečne mi z toho vyhádza(a aj vychádzalo),že je to zakomplexovaný národ,čo sa v tomto článku a videách potvrdilo...nič viac k tomu už asi nedodám... :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ZitePunkom napísal:Jednoznečne mi z toho vyhádza(a aj vychádzalo),že je to zakomplexovaný národ,čo sa v tomto článku a videách potvrdilo...nič viac k tomu už asi nedodám... :roll:
no ja by som si este dovolil dodat, ze Slovensko je jeden z najzakomplexovanejsich narodov na svete.. :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Key5ers0ze napísal:no ja by som si este dovolil dodat, ze Slovensko je jeden z najzakomplexovanejsich narodov na svete.. :)
s tymto suhlasim. bol som na pobyte v usa a trochu som porovnaval. bol som sokovany. nevazime si skoro nic z toho, na co by sme mohli byt pravom hrdi. trochu extremny priklad s tymi americanmi, ale oni su hrdi pomaly aj na to, ze sa im rano podari vysrat americke hovno. napriklad ked sa vratim zo zahranicia, tesim sa, v akej krasnej krajine zijem. ked som vonku a ludia sa ma pytaju odkial som, s radostou poviem, ze zo slovenska. este radsej som, ked sa o nasu krajinu zaujimaju a mozem o nej porozpravat. ked si ale citam niektore politicke temy, tak sa ani necudujem, ze vela slovakov je zakomplexovanych.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dizzy napísal:...
s tou Amerikou pozor!!ono totiz nie je v mode na Ameriku povedat co i len jednu pozitivnu vec :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Key5ers0ze napísal:s tou Amerikou pozor!!ono totiz nie je v mode na Ameriku povedat co i len jednu pozitivnu vec :)
ja mam na haku co je v mode. tiez ich nemusim, lebo ich patrotizmus je niekedy uz chory. keby sme ale na svoju krajinu boli aspon zo stvrtky tak hrdii, tesim sa. kazdy by mal ale zacat od seba. usa boli len extremny priklad, lebo som tam skoro rok zil a mozem porovnat. netuzim zasa vidiet slovensku zastavu v kazdom druhom aute, obchode, ulici, alebo skoro pred kazdym rodinnym domom. proste len nech slovaci nie su zakomplexovani. mame bohatu historiu, krasnu krajinu, vlastny stat, krasne zeny, krasne mesta, sikovnych ludi.... aj nejaki madari nam vela mozu len zavidiet, preto do nas stale rypu.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zajtra na TA3 v teme dňa prislubili účasť ako tak sledujem Jan slota a János Bosza a reč bude o autonomii na Slovensku :D , chystam diktafon
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

J.O.S.E napísal:Dnes v DeFacte súboj Ján Slota vs Feri Mikloško - to bude švanda :D už sa teším potom aký bol pan Slota v relácii o 5 min. 12 - som zvedavý na jeho výroky
ty jo, si napisal Feri, na 15 sekund som si myslel, ze je to TEN Feri Miklosko..aspon by otazku registrovanych partnerstiev prediskutovali dve najpodstatnejsie osobnosti co sa tejto otazky tyka :)
co sa tyka ministrov tejto vlady najlepsie na mna posobi Kubis a najhorsie Harabin.. :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

J.O.S.E napísal:Zajtra na TA3 v teme dňa prislubili účasť ako tak sledujem Jan slota a János Bosza a reč bude o autonomii na Slovensku :D , chystam diktafon
No co, Janci Slota vynada Jancimu Bóžovi do kktov a je po Teme dna : ))

PS: Samozrejme si to rad pozriem ; )
J.O.S.E
King
King

Tomasito napísal:No co, Janci Slota vynada Jancimu Bóžovi do kktov a je po Teme dna : ))

PS: Samozrejme si to rad pozriem ; )
NO to je viac ako pravdepodobne, že to takto bude vyzerať, snad budú stíhať vypipávať :wink: ale nechajme srandu srandou

treba podotknúť, že z toho verbálneho súboja nemôže výjsť víťazne Slota, pretože ten sa necha ľahko vyprovokovať a o to tomu Jánosovi pôjde, bude ho dráždiť autonomiou a Slota niečo utrúsi že prišli na škaredých konikoch a ktomu ešte na malých koníkoch - Aj ked nerad to priznávam takto niejak to bude :? a potom sa dvíhne opäť hladina nespokojnosti medzi stranou madarských a slovenských politikov čo je paradox, kedže na konci mesiaca sa ma konať stretnutie premierov Durcsany a Fico :)
Tomasito
VIP
VIP

J.O.S.E, samozrejme, ze "Božene" ide najma o zviditelnenovanie sa- v tejto suvislosti ma prekvapuje, ze mu na to Janci skoncil. Na druhej strane, niektore media sa vyzvy Bozeny uz chytili, t.j. pokial by Janci vyzvu neprijal, zase by z toho boli schopne urobit kauzu roka. Uvidime, ako sa mu to podari "ukocirovat"...

PS: S ohladom na spominane stretnutie premierov Slovenska a Madarska, nacasovanie tejto vyzvy mozno nie je nahodne :idea:
J.O.S.E
King
King

správa

Tomasito napísal:
PS: S ohladom na spominane stretnutie premierov Slovenska a Madarska, nacasovanie tejto vyzvy mozno nie je nahodne :idea:
ale to by ak si to dam dokopy ak sa zajtra pohadajú čo nemôžeme čakať že sa tam budu tlapkať komplimentmi, že to je učelove len aby premieri k nijakému záveru na stretnuti nedospeli a da sa potom očakavať opäť niejaká medzinarodna nôta z oboch stran :wink:
Tomasito
VIP
VIP

J.O.S.E napísal:ale to by ak si to dam dokopy ak sa zajtra pohadajú čo nemôžeme čakať že sa tam budu tlapkať komplimentmi, že to je učelove len aby premieri k nijakému záveru na stretnuti nedospeli a da sa potom očakavať opäť niejaká medzinarodna nôta z oboch stran :wink:
Nerad spekulujem, no neprekvapil by ma scenar ktory by vyvrcholil tym, ze Gyurcsany sa s Ficom odmietne stretnut, lebo... blablabla. Napokon, podobneho scenara sme boli svedkami nedavno (vid summit presedov vlad V4, ktoreho bol Gyurcsany hostitelom). Akokolvek, zbytocne predbiehat- nechajme sa prekvapit. // Janci ucast odvolal- pride Anicka Belovsovovie.

// Pripomenme si plagat, ktorym Bóža predstavoval svoje OZ...
Prílohy
mapka_juzanske_autonomne_okolie_vv.jpg
J.O.S.E
King
King

srpáva

Teraz som si to aj ja na TA3 prečítal a som sklamaný, dúfam, že aspon Anička bude adekvátnou náhradou, som zvedavý dosť zvedavý prečo sa Janko nakoniec nezúčastni - snad to povedia v úvode temy dňa :)
Tomasito
VIP
VIP

Anicka Belovsovovie to dnes v Teme dna argumentacne zvladla nad moje ocakavania. K "Bozene" sa radsej ani nevyjadrujem... napokon, nech si urobi nazor kazdy sam- http://www.ta3.com/sk/playlist/relacie/3620 (za ten cas to kazdopadne stoji).
J.O.S.E
King
King

správa

Tomasito napísal:Anicka Belovsovovie to dnes v Teme dna argumentacne zvladla nad moje ocakavania. K "Bozene" sa radsej ani nevyjadrujem... napokon, nech si urobi nazor kazdy sam- http://www.ta3.com/sk/playlist/relacie/3620 (za ten cas to kazdopadne stoji).
dobre mu dala najmä ked božena povedal, že pan belousovova :lol: a ona na neho že nech sa naučí po slovenský a potom sa mi pačilo, ked ona vyslovovala jeho meno ešte mu aj povedala že ako sa to vyslovuje a božena na nu že nech sa niečo rozumne po madarsky naučí :wink: ale totalne ma dostal ten pán s tou asimiláciou - preboha to už ako myslel na základe toho dokumentu čo čítal, že Slovákov za desať rokov bolo zrazu o 50000 viac ako madarov - ale kde v tom bola asimilácia a čo tým chcel povedať, že sme madarov poslovenčili - tak sa snaží akože obhajovať záujmy madarskej menšiny, ktorá sa podľa jeho argumentov zmenšuje a hovori že autonomiu treba aby si občania mohli hovoriť dvojjazyčne tak toto už vôbec nechápem a smial som sa z neho, dobre že tam slota nebol lebo toho by z neho porazilo :D :)
Tomasito
VIP
VIP

J.O.S.E, takto to dopadne, ked sa v mediach ponukne priestor nejakemu "Isztvanovi" s prejavom stamgasta pohostinstva IV. cenovej skupiny, ktory naviac ani poriadne po slovensky nevie. Blizsie sa k jeho blabolom zatial ani nema vyznam vyjadrovat (jeho bonmoty hovoria za seba). BTW. Bozena ma s.r.o_cku, kde od r. 97 nema splatene zakladne imanie (ObchZ stanovenych 200.000 SKK). http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=5391&SID=9&P=0 To len na okraj- na doplnenie obrazu tohto dobrodruha ; )

// Predtym ako ma niekto zacne poucovat o legislative platnej v 97, nenamahajte sa (viem aka bola), s ohl. na podstatu napriek tomu plati co som napisal : )
J.O.S.E
King
King

srpáva

Tomasito napísal:J.O.S.E, takto to dopadne, ked sa v mediach ponukne priestor nejakemu "Isztvanovi" s prejavom stamgasta pohostinstva IV. cenovej skupiny, ktory naviac ani poriadne po slovensky nevie. Blizsie sa k jeho blabolom zatial ani nema vyznam vyjadrovat (jeho bonmoty hovoria za seba). BTW. Bozena ma s.r.o_cku, kde od r. 97 nema splatene zakladne imanie (ObchZ stanovenych 200.000 SKK). http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=5391&SID=9&P=0 To len na okraj- na doplnenie obrazu tohto dobrodruha ; )

// Predtym ako ma niekto zacne poucovat o legislative platnej v 97, nenamahajte sa (viem aka bola), s ohl. na podstatu napriek tomu plati co som napisal : )
tak ale za tým Ištvánom niekto stať musí ako aj Anička poznamenala, kedže tam mal požiadavky spísane nejakým právnikom, kedže on mi miestami pripadal, že ani nevie čo tam poriadne mal. Sranda bola ešte, že hovoril o Južnohornozemskej autonomnej oblasti /tuším takto sa to cele vola čo požaduje/ - no neviem Tomasito či sa dá urobiť autonomia bez súhlasu parlamentu - tuším na nu je potrebných 90 hlasov a tie smk určite mať nebude :) , tak potom neviem ked sa autonomia inak neda dosiahnuť načo to robi snad tu chce občianskú vojnu :?: ešte aj ústavu - preambulu chce meniť - tak to už je naozaj len čista provokacia zo strany toho človeka, ktorý nebol nijako zvolený vo voľbach aby takéto niečo mohol hlásať :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

J.O.S.E, dnes to je len provokacia, ale zajtra? (chap ako vzdialenejsia buducnost). toto nie je proces, ktory je mozne uskutocnit zo dna na den. je to proces podobny tomu v kosove. pokial bolo ich uzemie osidlene albancami a srbmi v pomere 50:50 (po WWII). dnes to je jeden srb na devat albancov.
ak sa v roku 1921 k madarskej narodnosti hlasilo cca 5% obcanov slovenska z poctu cca 3 miliony, tak dnes to je pocet presahujuci 10%.
jediny podstatny rozdiel medzi nami a kosovom je v tom, ze u nas sa to deje bez prelievania krvi.
Tomasito
VIP
VIP

J.O.S.E, predstav si, ze by sa jedneho dna na uzemiach, kde slovenski obcania madarskej narodnosti tvoria vacsinu, zacali tyto spravat ako Albanci v Kosove. Svet tu bude mat precedens vo forme Kosova, ktoremu zial asistuje aj vacsina krajin EU (vsetci vidime, k comu proces v Kosove neodvratne speje- bez suhlasu Srbska). Madari sa jednoducho nedokazu zbavit sna o Velkom Madarsku, resp. v priestore EU sna o tzv. Velkomadarskom regione. Nejde tu pritom o nejakeho niemanda Bozenu- ta moze byt naozaj len sondou v rukach mocnejsich, ake nalady vyvola, ked sa o tychto otazkach zacne na Slovensku nahlas hovorit.

PS: Tymto nechcem hadzat vsetkych Madarov do jedneho vreca (t.j. cest vynimkam, ktore zatial na juhu SR tvoria vacsinu).
Napísať odpoveď