internet a konozly

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
woundgiver
Light Star
Light Star

internet a konozly

Príspevok od používateľa woundgiver »

Ahojte ludia,

nikdy som nemal konzolu a uvazujem nad jej kupou ale nie je mi jasne akym sposobom do nej dostanem pripojenie na net. Momentalne mam doma adsl od T-comu a pri kazdom spusteni PC musim nastartovat program - "vytocit". Musel by som kvoli konzole riesit ine pripojenie? Napr. od mobilneho operatora? Ak ano tak ako je to najlepsie spravit? Dakujem za odpovede
Sheep
Addict
Addict

Re: internet a konozly

Príspevok od používateľa Sheep »

pokial tam je USB port tak by ti modem mohol ist :wink:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

a čo chceš kúpiť za konzolu na playko 2 treba zo zadu takú vecičku ťažko sa to zhána a dvd jedno aby si to rozchodil a je to len na klasické zapojenie žiadne usb na ps3 je to lahšie tam je zabudovaných asi 8 usb a je tam niečo ako linux čo je jednoduchšie
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

zatial to este nemam celkom jasne, rozhodujem sa medzi ps3 a xbox360. Nejde mi ani tak o hranie sa ako skor o jednu skrinu v ktorej budem mat nahratu vsetku hudbu a nebudem kvoli nej musiet zapinat komp alebo menit cd vo vezi:)
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

Na PS3 su 4 usb. Ja to plánujem na PS3 zapojiť nasledovne:

Mám ADSl TCOM, tiež mam modem a musim "vytačať". Mam to na Notebooku, a z neho budem zdielat cez WIFI na PS3 internet. Myslim ze to bude slapat. Inak PS3 ma aj klasicky ethernet konektor...
bilz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bilz »

Mam ten isty problem. Nemate dakto na pripojenie cez ADSL s vytacanim k PS3 navod? nejde mi to pripojit k pc, resp, je pripojeny ale nechce spolu komunikovat. :cry:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

bilz
Amateur
Amateur

Wired connection
See the User's Guide for detailed instructions on how to connect to the internet using an Ethernet cable.

akurat toto je tam :evil: , este raz by som sa chcel opytat, ci s tym nema dakto skusenost. ide o to, ze PS3ka je zapojena cez sietovy kabel k PC, komunikuju spolu, cize ak dam v menu ps3 aby odpojilo pripojenie, tak ho odpoji, a podobne, ale ked dam otestovat pripojenie, tak na ps3ke napise connection failed. musi byt dakde niaka vec vo windowse vypnuta alebo zapnuta...ale neviem co je dolezite nadstavit a co ne. tak ak by dakto vedel nech sa ozve, moze sa aj na mail [email protected] :wink:

...pomohlo by aj, keby niekto vedel niake standardne nadstavenia, ktore treba napisat pri ethernetovom pripojeni.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

ano je to tam , ale keby vies co to znamena tak kliknes na user guide...
http://manuals.playstation.net/document ... wired.html
bilz
Amateur
Amateur

Nadeo napísal:ano je to tam , ale keby vies co to znamena tak kliknes na user guide...
http://manuals.playstation.net/document ... wired.html
nejde o to ako to nadstavit v ps3ke, ale ako to nadstavit v pc tak aby to spolu komunikovalo.

tieto informacie co su na ich oficialnej stranke su aj v manualy co dalo k tomu.
bilz
Amateur
Amateur

akurat k tomu pisu ze
Depending on the network environment , additional settings for PPPoE, proxy server or IP address may be required. For details on these settings, refer to the information from your Internet service provider or the instructions supplied with the network device. :?
Napísať odpoveď