Team Fortress 2
njn kazdy je nejaky 
ale kebyze nie som action hrac tak mam aj lepsie score, ale napr sniprit sa mi velmi nechce (aj ked obcas snajprujem), enginerom ma tiez velmi nebavi (stat na mieste a cakat na obet to velmi nemusim), najlepsie zobrat plamenomet a vyraz do boja aj ked je to uz dopredu viem ze skapem, sak sranda musi byt povedal som si a skapal som
mne ide o to aby som sa zabavil a pri tom velmi nerozmyslal ze ako pojdem, co spravim a pod (ako pri BF 2) 
ale kebyze nie som action hrac tak mam aj lepsie score, ale napr sniprit sa mi velmi nechce (aj ked obcas snajprujem), enginerom ma tiez velmi nebavi (stat na mieste a cakat na obet to velmi nemusim), najlepsie zobrat plamenomet a vyraz do boja aj ked je to uz dopredu viem ze skapem, sak sranda musi byt povedal som si a skapal som
ondrej nj to mas pravdu ze clovek si radsej vybehne provokovat rovno do hustej bojovej vravy ako cakat za rohom
... aj to je jeden z dovodov, preco sa moje "negativne" score priblizuje k poctu fragom...
btw neda sa na to pozerat tak ze toto ma nebavi a pod.. ked ma byt team uspesny, musi teamovo hrat, a dobre poskladany team by mal mat zastupenie v support jednotkach (medic, engineer).. tieto jednotky spravia strasne vela v STALEMATE, tak sa podla toho da usudzovat ze su nezastupitelnymi aj pocas normalneho hracieho casu.. TeamFortress nie je ako CS kde si proste vybehnes na vlastne triko, a cakaju ta viacmenej len rovnocenni protivnici (nezohladnujuc skill ale vlastnosti).. tuto si scout proti pripravenemu engineerovi ani neskrtne napr
btw neda sa na to pozerat tak ze toto ma nebavi a pod.. ked ma byt team uspesny, musi teamovo hrat, a dobre poskladany team by mal mat zastupenie v support jednotkach (medic, engineer).. tieto jednotky spravia strasne vela v STALEMATE, tak sa podla toho da usudzovat ze su nezastupitelnymi aj pocas normalneho hracieho casu.. TeamFortress nie je ako CS kde si proste vybehnes na vlastne triko, a cakaju ta viacmenej len rovnocenni protivnici (nezohladnujuc skill ale vlastnosti).. tuto si scout proti pripravenemu engineerovi ani neskrtne napr
no to mas pravdu, enginer alebo medic je v hre nenahraditelny (ale to asi vsetci su nenahraditelny), ked ti da medic nesmrtelnost alebo vies ze za tebou je enginer s vezickou tak pri pripadnom ustupe sa tam mozes ukryt, napr aj taky spion je dobry, ked ti napr znici nepriatelsku vezicku ktora vsetkym zneprijemnuje zivot a este zapichne aj nepriatelskych vojakov od zadu, alebo sniper je tiez nenahraditelny, si len pamatam kolko krat sundal niekoho kto mi isiel po krku, je to ina hra ako CS a podla mna lepsia,
este upresnim ze sa snazim hrat tymovo aj ked to obcas nevyzera
este upresnim ze sa snazim hrat tymovo aj ked to obcas nevyzera
mam rad mapu hydro, aj 2fort..
z povolani som skor za medica, alebo soldiera, ale nehram za nich stale. vzdy menim postavu podla situacie (ak treba obranovat, tak demoman, ak sa utoci - soldier, ked je vela spionov - pyro, ak vela scoutov - eng., atd ... ). skoda, ze to kazi hru, ak niektori nehraju teamovo
z povolani som skor za medica, alebo soldiera, ale nehram za nich stale. vzdy menim postavu podla situacie (ak treba obranovat, tak demoman, ak sa utoci - soldier, ked je vela spionov - pyro, ak vela scoutov - eng., atd ... ). skoda, ze to kazi hru, ak niektori nehraju teamovo
-
webmasterr
Medium Professional
28.1.2008 o 02:00 nasho casu sa uskutocni zapas Valve vs. 20id a Experimet
priamy prenos bude na www.Pwnage.tv
to akoze budu hrat ludia s valve alebo to je len taky nazov ?Toy M@ch!n3 napísal:28.1.2008 o 02:00 nasho casu sa uskutocni zapas Valve vs. 20id a Experimetpriamy prenos bude na www.Pwnage.tv