Co by ste privitali nove na fore???
touto vetou si mal na mysli motiváciu ?Holubar napísal:Chcelo by to motivaciu, za vyhru vstup do vip sekcie a sex s vedenim zadara, alebo tak.
No nič teraz vážne, na jednom fóre bola pre výherkyňu vecná výhra ( nejaká kekecina za pár stoviek )
Nuž, hojko alebo vedenie, bachnite sa po vrecku, nebuďte Škóti
Dostane rank Miss fora a vstup do sekcie pre Darcov&VIP (rovnako ako vyhercovia uz prebiehajucich ankiet vybranych rubrik).schw33k napísal:Nuž, hojko alebo vedenie, bachnite sa po vrecku, nebuďte Škóti
// Flasou sektu De Luxe pokojne prispejem, pokial bude pripadna vyherkyna z BA : )
"Promoteri" budu moct byt radi, ked sa im ich tam nazbiera 5 (to uz imo je pocet, s ktorym by sa oplatilo spustit hlasovanie).Holubar napísal:ja mam pocit, ze to ostane pri tej jednej.
privital by som keby si kazdy uzivatel mohol zamknut vlastnu temu, hodilo by sa to hlavne do sekcie Pomoc, ked je problem vyrieseny, aby uzivatelia nemuseli pisat zbytocne prispevky (dajte si vyhladat vyraz "mozte lock" do search.php
)
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
[quote=""J""]privital by som keby si kazdy uzivatel mohol zamknut vlastnu temu, hodilo by sa to hlavne do sekcie Pomoc, ked je problem vyrieseny, aby uzivatelia nemuseli pisat zbytocne prispevky (dajte si vyhladat vyraz "mozte lock" do search.php
)[/quote]Nevzniklo by tak prilis vela novych tem ? Napr v L&V ked niekto napise svoj problem pricom je totozny s inou osobou tak ho len odkazu na tamtu temu avsak...ta uz bude zamknuta userom .
Presne tak. Ked sa aj problem vyriesi nie je dovod temu zamykat, takze nic take pre uzivatelov nie je potrebne. A ak chce niekto silou mocou zamknut alebo zmazat svoju temu z urciteho dovodu, (napr v bazari) staci to reportnut alebo napisat nejakemu modoviP3Bo napísal:Nevzniklo by tak prilis vela novych tem ? Napr v L&V ked niekto napise svoj problem pricom je totozny s inou osobou tak ho len odkazu na tamtu temu avsak...ta uz bude zamknuta userom .
-
audiotrack
VIP
pato83.. jj, aj mne sa to pár krát stalo. Keby bolo phpbb3, tak by sa nič nestalo, po opätovnom prihlásení by neprečítané správy ostali vyznačené..
Snáď do roka sa vedenie rozhodne prejsť na nový systém a Tvoj problém by bol tým pádom vyriešený.. 
//no škoda, bolo to dobré fórum.
Ale zase netreba kričať hop, kým Ti nepreskočí.. 
//no škoda, bolo to dobré fórum.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
je na to mod(mam pocit, ze to vyuziva databazu a nie cookies), ale je to kravina/predstavte si, ze by ste museli navstivit kazdy jeden novy prispevok(samozrejme da sa oznacit vsetky prispevky ako precitane)/..
nemyslim si, ze by to bol aky velky problem..ved ked sa mi to nahodne stane tak si otvorim temy, ktore navstevujem najcastejsie a popozeram si to,nie?
co sa tyka phpbb3 az taka parada to nie je..ja som si to skusobne nainstaloval a je to imo neprehladne..tak ako je to teraz je to v pohode...a uz by ste mohli davat seriozne napady na zlepsenie,nie?

nemyslim si, ze by to bol aky velky problem..ved ked sa mi to nahodne stane tak si otvorim temy, ktore navstevujem najcastejsie a popozeram si to,nie?
co sa tyka phpbb3 az taka parada to nie je..ja som si to skusobne nainstaloval a je to imo neprehladne..tak ako je to teraz je to v pohode...a uz by ste mohli davat seriozne napady na zlepsenie,nie?