Takže nemal som doteraz žiadne problémy no v poslednej dobe sa mi deje niečo takéto:
Keď spustím internet ide všetko normal rýchlo. No akonáhle dám začať sťahovať nejaký torrent (cez BitComet alebo Utorrent), tak internet mi takmer nejde. No akonáhle ten torrent nájde nejaké zdroje a začne ťahať nejakou rýchlosťou tak internet po takej 1min nabehne opäť..Čím to môže byť?
Sťahovanie cez torrenty
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja si myslim ze je to tym ak mas vela torrentov nahadzanych v programe aj tie co si postahoval /xces ich uploadit/ tak zahltis internet connectiami /jednak na teba jednak ty na druhych/
moja predstava ze to mas ako zo servrom ked nie dostatocne vykonny a sa naraz pripoji mnozstvo ludi tak to vyvola kolaps.
totizto mne sa to tiez stavalo /mam milion veci v utorrente/ tie co som mal postahovane som pausol a uz to islo ako malo
ps: nie som expert na It takze moje vyjadrovanie moze vyzniet smiesne pouzil som viac menej sedliacky rozum
moja predstava ze to mas ako zo servrom ked nie dostatocne vykonny a sa naraz pripoji mnozstvo ludi tak to vyvola kolaps.
totizto mne sa to tiez stavalo /mam milion veci v utorrente/ tie co som mal postahovane som pausol a uz to islo ako malo
ps: nie som expert na It takze moje vyjadrovanie moze vyzniet smiesne pouzil som viac menej sedliacky rozum