gg
Firefox - Opera
Chcel by som sa spýtať, ak používate operu, tak poznáte tú začiatočnú stránku kde je 10 prázdnych políčok, tam sa pridajú obľúbené stránky a ešte sa spraví obrázok tej stránky (nadhľad).
chcel by som sa spýtať či je niečo také aj pre FF, keďže som si ho zaľúbil tak pre jednú vec od neho neodídem, ale veľmi sa mi to páči, je niečo také?Kde by sa to dalo zohnať?
chcel by som sa spýtať či je niečo také aj pre FF, keďže som si ho zaľúbil tak pre jednú vec od neho neodídem, ale veľmi sa mi to páči, je niečo také?Kde by sa to dalo zohnať?
PRosim vas, mam problem s Operou.
Ked dam nieco stahovat, tak neda pekne ponuku ze "ulozit" ci "otvorit" ale zacne to otvarad do .pdf priamo v opere a tym padom sa to otvori iba do tysicky roznych znakov a symbolov, ako v pozamkovom bloku.
PLS pomozte mi to vyriesit. Aj som Operu preinstaloval a nezabralo
Ked dam nieco stahovat, tak neda pekne ponuku ze "ulozit" ci "otvorit" ale zacne to otvarad do .pdf priamo v opere a tym padom sa to otvori iba do tysicky roznych znakov a symbolov, ako v pozamkovom bloku.
PLS pomozte mi to vyriesit. Aj som Operu preinstaloval a nezabralo
zapis si priponu suborov pri ktorych ti to robi a potom to v nastaveniach musis zmenit... odskrtni si hide file types.... najdi tu priponu (je ich tam viac rovnakych - tak sam musis zistit co treba zmenit a co nie) das edit a action zmenis na show download dialog (ty tam mas pravdepodobne navoleny use plugin)
//t0m4s3 - obrazky do prilohy, citame pravidla
// fuck... to kedy tam pribudlo?
btw: to aky zmysel ma to pravidlo?
//t0m4s3 - obrazky do prilohy, citame pravidla
// fuck... to kedy tam pribudlo?
Firefox - ulozene hesla
caute, na pokeci som mal vo firefoxe ulozene heslo, tak, ze ked kliknem v liste na zalozku pokec, tak uz len dam prihlasit... no menil som heslo na ine a o co mam spravit preto, aby to zas bolo tak? teraz mam to povodne heslo... dik.
Firefox my nechce nič stahovať.
Je to už týždeň čo mi na Firefoxe nefunguje sťahovanie.
Vždy ked dám nijaký súbor stiahnuť alebo uložiť ciel odkazu ako... tak mi to vyhodí okno či to chcem otvoriť alebo uložiť a nech dám čokoľvek, sťahovať sa súbor nezačne a ani mi nevyhodí že kde to chcem uložiť.
Ako mám Firefox opraviť aby sa dali sťahovať súbory?
Vždy ked dám nijaký súbor stiahnuť alebo uložiť ciel odkazu ako... tak mi to vyhodí okno či to chcem otvoriť alebo uložiť a nech dám čokoľvek, sťahovať sa súbor nezačne a ani mi nevyhodí že kde to chcem uložiť.
Ako mám Firefox opraviť aby sa dali sťahovať súbory?
-
RainbowSix
Light Professional
Firefox -esl.eu
Chalani mam problem ked kukam stranku esl.eu ukayuje mi tu stranku stale v ag a nie slovencine ajked to prehodim neviete v com je problem.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Alebo mas neuveritelnu rychlost internetu a firefox ti nestihne vyhodit Spravcu stahovania
Firefox tusim implicitne stahuje sobory na plochu, ak si stahoval nieco okolo kB, ze to stiahlo rychlo tak ti nevyhodi Spravcu stahovania.Skus poobzerat na ploche, ked tak v Dokumentoch alebo ako radi Impact a mademan (reinstal,plna pamat,iny prehliadac napr. Opera
)
Firefox tusim implicitne stahuje sobory na plochu, ak si stahoval nieco okolo kB, ze to stiahlo rychlo tak ti nevyhodi Spravcu stahovania.Skus poobzerat na ploche, ked tak v Dokumentoch alebo ako radi Impact a mademan (reinstal,plna pamat,iny prehliadac napr. Opera