CHcel by som nejaky schopny prehravac medii do sonyericssonu K750i . Ten co je defaultne dany, je tiez dobry , ale chyba mu jedna vlastnost a to otocit a roztiahnut video na cely display.
Skusal som mplayer ale pri nasitavani suboru mi vyhadzuje chybu. A skusal som Windows media player a ten mi zase stale vypisuje hlasku o pristupe citania udajov a nakoniec je folder stale prazdny
Ak mate niekto takyto softik tak by mi dost pomohol a napiste ci vam funguje hned alebo tam treba nieco nastavit.
k750i podporuje iba javu, takze tam toho nedas vela, vlastne nic. vyskusal som snad 5-6 prehravacov ani jeden nefungoval. takze sa musis uspokojit s tym, co tam je alebo prejst na symbian/WM
"Video prehrávač do mobilu s veľmi užitočnými funkciami napr. prevrátiť, roztiahnuť, posunúť atď."
A to je presne to co som chcel , ale ked dam nacitat subor tak mi vypise:
"Chyba
javax.microedition.media
Media Exception: Cannot create a DataSource for: file://e:/MSSEMC/Media Files/video/utek.3gp"
Netusi niekto co je to za chybu a ako ju odstranim ???
Emil: načo chceš nejaku java aplikáciu ked K750i to dokáže aj bez nej?Stačí spustiť tuším prehrávač medii,nachádza sa aj v menu.Ked ho spustíš, dáš otvoriť,vyberieš video,spustíš ho,stalčíš pravý softkey a dáš "Celý display" alebo niečo podobné...
.:M4jco:. napísal:Emil: načo chceš nejaku java aplikáciu ked K750i to dokáže aj bez nej?Stačí spustiť tuším prehrávač medii,nachádza sa aj v menu.Ked ho spustíš, dáš otvoriť,vyberieš video,spustíš ho,stalčíš pravý softkey a dáš "Celý display" alebo niečo podobné...
lenze potom je to rozlisenie onicom. k750i neprehra vyssie rozlisenie ako 176x144