Pozor na tohto podvodnika
Pozor na tohto podvodnika
Tak nasiel som na stranke aukcie.sk jeho inzerat ze zozenie oblecenie alebo obuv hociakej znacky tak som mu dal link na jedny tenisky o 4 dni sa mi ozval ze uz ich ma doma a aby som mu poslal peniaze na ucet urobil som tak kedze ma ucet v csob ako ja tak to malo trvat par minut po tyzdni mi napisal ze kde su peniaze a ja ze som ich poslal a cakali sme dnes je druhy tyzden a tvrdi ze ich nedostal ale dnes som bol v banke a dala mi jeho meno aj adresu TYMTO CHCEM UPOZORNIT VSETKYCH UZIVATELOV HOJKO.COM NA TOHOTO CLOVEKA jeho e-mail: [email protected] MENO: David Křenek Cislo uctu: 215955605/0300
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja by som cloveku s emailom [email protected] naposlal ani email 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
-
Shark NX
Addict
Da sa stornovat Platba ... neni problem ... staci nabehnut do pobocky banky a ohlasit chybu v cisle uctu ... alebo na rovinu oznamit ze ta oklamal a chces stornovat prevodaudiotrack napísal:tak to si dobre teraz zadrel.. to si ja vymyslím číslo, prídem do banky a poviem že poprosím z tohto čísla stiahnúť všetko čo tam je, hej?
Na 99% ti vyhoveju
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak ak ta platba bola realne zrealizovana tak ano..audiotrack napísal:tak to si dobre teraz zadrel.. to si ja vymyslím číslo, prídem do banky a poviem že poprosím z tohto čísla stiahnúť všetko čo tam je, hej?
nam sa v robote stalo-raz prisiel sefko, ze mu prislo z banky, nejaky klient sa stazoval na to, ze on si nepamata, ze u nas platil kartou..jeho banka nas kontaktovala a my sme museli dokazat, ze tu platbu uskutocnil on-museli sme najst uctenku s podpisom
re
mas od neho emaily, mas potvrdenu platbu od banky tak neviem naco cakas. tolko dokazov, tie peniaze musis ziskat spat. chod za pravnikom alebo co, sice neviem kolko to stoji, ale to nech zaplati ten idiot co ta odrbal
-
hojko
Site Admin
Stornovat platba sa neda, cely tento proces je zlozity a vobec to nie je ako pises. V prvom rade potrebujes pisomnou formou kontaktovat banku, predlozit doklady o zaplateni a podobne..., nasledne na to banka kontaktuje prijemncu penazi, pripadne banku prijemcu penazi a poziada ho o vratenie. Ak tak neurobi, neostava ti nic ine ako sa s nim sudit, nakolko ide o protizakonne pobohacovanie. Vo vacsine pripadov pred sudom uspeje poskodeny.
Ale chybne cislo uctu je ina vec, v takom pripade musi ten, komu tie peniaze pridu, ohlasit, ze ma doslu platbu o ktorej nic nevie. Ale teraz je to o tom, ze dotycny peniaze poslal na spravny ucet, ale nedostal tovar, to uz ide mimo banku a malo by sa to riesit tak, ako pisal Hojko.Shark NX napísal:hojko 2 tyzdne dozadu som sa sekol v cisle uctu
Zavolal som na Sporotel ty mi povedali ze mam dojst na Pobocku SLSP a zlozit reklamaciu ...
V priebehu 15minut to vybavil ... spisal som par papierov. A do hodiny som mal prachy spat. Sice tam slo o 20000Sk ale aj tak.
Re: re
no hej ale nakonec ma vide tern pravnik drahsie ako tie peniazeMonako2 napísal:mas od neho emaily, mas potvrdenu platbu od banky tak neviem naco cakas. tolko dokazov, tie peniaze musis ziskat spat. chod za pravnikom alebo co, sice neviem kolko to stoji, ale to nech zaplati ten idiot co ta odrbal