no neda sa, preto to chcem cez js

co si nepochopil? ako mam v menu odkazy ktore su robene cez obrazky.. to vidis na tej druhej casti kodu v mojom prvom prispevku. ide o to, že ak prejdem myskou cez niektory obrazok, prostrednictvom javascriptu sa ten obrazok zmeni na nejaky iny, ale kedze je to robene len cez onmouseover a onmouseout, ked das mysku prec z toho obrazku, vrati sa na povodny.. ja chcem aby niejel pri prechode myskou cez obrazok sa ten obrazk menil na iny, ja chcem aby aj pri kliknuti zostal obrazok zmeneny, az pokial nekliknem na nejaky dalsi obrazok(odkaz) z menu..
tu to mas.. pozri sa na menu ako mam spravene.. obrazky sa pri prechode myskou cez nich menia.. ja chcem aby sa obrazok taktiež menil aj pri kliku a ostal zmeneny az kym nekliknem na nejaky dalsi..
//no neviem ako ti to mam inak povedat

snad este ze chcem dosiahnut nieco ako je pri CSS atributa a:active v IE, čiže ak klikneš na link v ktorom je použita tato atributa, bude aj po kliknuti a nasledovnom reloade stranky dany link stale aktivny(podciarknuty, zvyrazneny, ako to v CSS definuješ..)