Problem s RAPGET-om
-
howoarang
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem s RAPGET-om
Caute, mam zakupeny Rapidshare Premium ucet. Donedavna som pouzival na stahovanie program RapGet, ale minuly tyzden sa nieco stalo a prestal fungovat. Meno a heslo tam mam nastavene spravne.
Stahovat vsak nejde, na kazdu linku vypise 5 min. cakania na dalsi pokus o stahovanie..
Skusal som znova stiahnut cely program,nepomohlo.
Ucet na Rapidshare mam stale aktivny, limit 25GB za poslednych 5 dni som neprekrocil.
Cez internetovy prehliadac stahovat ide normalne...
Prosim poradte ak viete!
Stahovat vsak nejde, na kazdu linku vypise 5 min. cakania na dalsi pokus o stahovanie..
Skusal som znova stiahnut cely program,nepomohlo.
Ucet na Rapidshare mam stale aktivny, limit 25GB za poslednych 5 dni som neprekrocil.
Cez internetovy prehliadac stahovat ide normalne...
Prosim poradte ak viete!
skus tahat cez oficialny download/upload program Rapidu.com..
este som ho neskusal mozno je dobry
na stiahnutie tu:http://rapidshare.com/en/rsm.html
este som ho neskusal mozno je dobry
na stiahnutie tu:http://rapidshare.com/en/rsm.html
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
rapidshare.com -> premium zone -> premium zone login -> optionsRetne napísal:Kde ho najdem?
a tam dolu to je: * You can login using your customer-ID (*******) or with your alias.
to zalezi od rapidu a od casu, aj mne napriklad rano taha aj 4-5 MB/s a poobede, podvecer ledva 500 kB/s takze tak..x2x2 napísal:...
Oka ale mne to taha zasebou neze rano a potom vecer.makaveli napísal:to zalezi od rapidu a od casu, aj mne napriklad rano taha aj 4-5 MB/s a poobede, podvecer ledva 500 kB/s takze tak..
Napriklad taham teraz subor 77kb/s a subor predtym mi tahalo 200kb/s (nie predtym rano ale ten hned predtym, proste ked mas nahadzane linky v rapgede a taha ti zaradom.)
Len odkedy mam rapid asi 4mesiace mi to tahalo vzdy rovnako cca tych 200kb/s a teraz asi od noveho roka som si vsimol tuto zmenumakaveli napísal:jj aj mne niekedy jeden subor taha 1,5 MB/s a druhy 60 kB/s aj ked taha subory paralelne aj za sebou.. zalezi to asi aj od vytazenosti jednotlivych rapidshare serverov
Re: Problem s RAPGET-om
Presne ten istý problém.howoarang napísal:Caute, mam zakupeny Rapidshare Premium ucet. Donedavna som pouzival na stahovanie program RapGet, ale minuly tyzden sa nieco stalo a prestal fungovat. Meno a heslo tam mam nastavene spravne.
Skúsil som, nič sa nedialo.Maki napísal:skus si zmenit na stranke heslo - mne to tiez spravilo ze zrazu neslo... zmenil som heslo na stranke, v rapgete a ficim doteraz
Alias nepoužívam, stále mám len ID.makaveli napísal:nedavaj tam svoj nick, ale ID
Strašne ma to štve. Na nete sú o tom rôzne diskusie, rôzne názory, rôzne riešenia. Zatiaľ je isté, že to nepostihlo všetkých a nie všetkým pomôžu vyššie spomenuté riešenia.
Na katzforums.com spominaju IDM. Vraj to nie je také ako rapget, ale na 100% funguje. Asi na chvíľu presedlám...
Kód: Vybrať všetko
http://www.katzforums.com/showthread.php?t=7808EDIT: No kua, až teraz som si všimol tie dátumy. Viac ako rok tu a 2 roky na katzfore... Má teda niekto funkčné riešenie?
-
vladenko007
VIP
A preto sa oplati tahat v Rapgete viac suborov naraz treba si to nastavit nie 1 ale tusim max 3 sa da. Ked stahujete len 1 a vymaknete akurat vytažený server tak to pojde pomaly ale ked budete stahovat 3 tak sa rýchosti zrataju a skor dosiate maximum. Len skoda ze v rapgete sa da max len 3.
Kto nechape vysvetlim:
Mate napr. download na vasej linke 200kb/s a stahujete jeden subor a stahuje to napr. 80kb/s tak mate 120Kb/s nevyuzitých ale ked date stahovat 3 súbory tak teoreticky vytažite svoju linku na maximum a to ide stiahnut to čo najskor. Ale to plati len pre premium účty RS.
Inak použival som oficial program na stahovanie s rapidu RapidShare Manager ale akosi mi blbol a to mam vistu tak som presiel na RapgetRS Public v1.0.4.0 cz a som spokojny. A paci sa mi ze mi to aktualne ukazuje kolko este mozem stahovat do kedy plati konto a podobne.
Kto nechape vysvetlim:
Mate napr. download na vasej linke 200kb/s a stahujete jeden subor a stahuje to napr. 80kb/s tak mate 120Kb/s nevyuzitých ale ked date stahovat 3 súbory tak teoreticky vytažite svoju linku na maximum a to ide stiahnut to čo najskor. Ale to plati len pre premium účty RS.
Inak použival som oficial program na stahovanie s rapidu RapidShare Manager ale akosi mi blbol a to mam vistu tak som presiel na RapgetRS Public v1.0.4.0 cz a som spokojny. A paci sa mi ze mi to aktualne ukazuje kolko este mozem stahovat do kedy plati konto a podobne.
-
vladenko007
VIP
Tak to neviem mne sa da nastavit len maximalne 3.
No uz viem kde je problem su totiž 2 programy jeden je RapGet ten tvoj
a druhy Rapget.RS ten moj
ale ten moj sa mi paci ovela viac.
No uz viem kde je problem su totiž 2 programy jeden je RapGet ten tvoj
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/download_manazery/rapget/Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/download_manazery/rapgetrs/