diky, no mne je luto ze sa musia zvierata tak trapit ked to niekto kupi domov deckam a potom to vyhodia na ulic, potom su ludia nahnevany ze sa premnozili atd, ked si ju kupili mali ju vratit tomu kde to kupili, mal som doma aj tarantulu ale bola v takom stave ze zdochla, teraz sa uz zovila takze zere uplne vsetko uz mam aj spomienku na ruke od nejDante3000 napísal:aj ja som mal taku,asi ju niekto vypustil lebo uz ju clovek musi niekde registrovat a su okolo toho opletacky. kludne jej daj malinke kusky salamy,maso v pohode je, a ja som jej daval zive muchy-je to sranda pozerat ako ju chyti a zozere. A granule im bars nechutia.
btw. Karma UP za zachranu korytnacky !
Korytnacka
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Korytnacka
pls vie mi niekto poradit?mam malu korytnacku ktora ma zapalene oci...nechcem aby mi umrela neviete niekto ako sa to da podomacky vyliecit...citala som ze s harmancekovym cajom ale ako jej to mam robit aby som jej neublizila?pls strasne moc prosim o radu cistu vodu ma stale a zrat ma tiez lenze teraz mi nechce ani jest ked to ma zapalene pls vazne o radu
som s nej nadne a budem este viac ked mi umre 
-
Stoporko
VIP
Re: Korytnacka
ist za zverolekarom? to asi nie je to co chces pocut - domaca liecba. No je to najistejsi postup.chipita7 napísal:pls vie mi niekto poradit?mam malu korytnacku ktora ma zapalene oci...nechcem aby mi umrela neviete niekto ako sa to da podomacky vyliecit...citala som ze s harmancekovym cajom ale ako jej to mam robit aby som jej neublizila?pls strasne moc prosim o radu cistu vodu ma stale a zrat ma tiez lenze teraz mi nechce ani jest ked to ma zapalene pls vazne o radusom s nej nadne a budem este viac ked mi umre
-
Stoporko
VIP
moja Kora - meno mojho korytnaka co je uz teraz v zoo - mala vodu tak,aby si mohla zaplavat i troska smerom hore/dolu, no ked sa potrebuje nadychnut, aby hocikde dosiahla: asi tak 2-4cm nad vrch jej panciera - korytnak vie krk riadne vysunut. A je dobre stale menit vodu, aby bola cista, ta moja bola chovana na granulach a dokrmovana maskom a kadila ostosest