MCBuddy napísal:
no tak kazdy mus sa vyspi s jednou z nich nie? nejde tam o to aby si kazdy z nich uzil s kazdym ale aby si uzil kazdy a ked su dvaja a dvaja tak si podla mna uziju az az.. a este ak su tie zenske nejake tigrice :D
btw/a nemôže to byť tak, že proste jeden chlapík si dá na penis kondóm, druhý chlapík si dá na penis kondóm, a ľahnu si všetci do postieľky, a tam sa spolu vyspinkajú? ... (nemusia spolu pichať ... iba budú chrápať a viac nič - veď nikde nieje napísané, že spolu chcú pichať , iba že sa chcú vyspať )
berme to tak, že všetci mali strašne namáhavý deň v práci, a sú strašne unavený, takže určite sa nemôžu dočkať kedy dorazia domov, a "užijú" si spánok ... a keďže sú už maximálne unavený a chce sa im brutálne spať, tak sa rozhodnú, že idú chrápať ku kolegovi (kolegyni), ktorý(á) má najbližšie byt, a tam sa všetci spolu vyspia v jednej posteli (dom) .
/Frikso napísal toto isté predomnou. sorry. až teraz som si všimol
No je to tak, že jeden si da 2 naraz. Spravi prvu a ten horny da kamaratovi, ktory tiež spravi prvu. (ten horny bol zvnutra čisty, na prvom potencialny bacil z prvej ženy)
-Potom ten prvy muž s tým spodným (keďže vrchny kondom dal dolu) spravi druhu ženu. Potom ten svoj použity kondom da tomu druhemu na ten jeho (čiže bude mať dva, aby nahodou nepreniesol infekciu z jednej na druhu).
-Z hľadiska teoretickeho sa žiadna choroba neprenesie, no v praxi je to nerealizovateľné.
Boze ludia co to tu tolko rozoberate? Bud bola zle polozena otazka ze kondom moze byt pouzity len raz t.j. ma to riesenie ako tu uz bolo spominane dat si dva zaroven alebo kto tu otazku polozil vedel co sa pyta a vedel ze sa vela ludi nachyta ...takze co myslite?
Podla mna sa sekol
Keby si isiel rychlostou svetla a za tebou by islo auto (takou istou rychlostou) a malo by zapnute v predu svetla tak videl by si ich ? ano ? nie ?
Nevidel pretoze ked ides rychlostou svetla a auto za tebou svieti tak by to svetlo nikdy k tebe nedorazilo pretoze podla dakeho einsteinovho zakona sa rychlost svetla neda skladat s inymi rychlostami cize sa nescita z rychlostou auta a nikdy ta nedobehne;)..
T-r-a-<3-n-c-e napísal:Nevidel pretoze ked ides rychlostou svetla a auto za tebou svieti tak by to svetlo nikdy k tebe nedorazilo pretoze podla dakeho einsteinovho zakona sa rychlost svetla neda skladat s inymi rychlostami cize sa nescita z rychlostou auta a nikdy ta nedobehne;)..
no nezadal material v kt. sa svetlo ma pohybovat a kedze rychlost svetla zavisi od materialu v kt. sa svetlo pohybuje... s toho vypliva ze ak by sa auto pohybovalo napr. vo vode, a nejakym sposobom by sme dokazali udrzat pred svetlometmi auta vzduch (alebo vakuum) az k cielu... tak by si tie svetla videl
Je to žlté, ale môže to byť aj červené, aj zelené, aj modré, no proste môže to byť hocijakej farby. Je to deravé, no pritom to dokáže odniesť vodu. Čo je to?
nalejem vodu do 3l bandasky z ktorej ju prelejem do 5l bandasky, znovu naplnim 3l bandasku z ktorej vylejem vodu do 5l bandasky tak aby bola plna
5l bandasku vylejem, liter vody ktory mi zostal v 3l bandaske dam do 5l bandasky, naplnim 3l bandasku doplna a prelejem do 5l bandasky a mame 4l vody v 5l bandaske dufam ze spravne
edit: ateista-moj je trosku komplikovanejsi ale nic ine mi nenapadlo
PACO08
dobre tneto sposobom som sice nemyslel ale moze byt
Ja by som to spravil tak ze plnu 5l bandasku prelejem do 3l bandasky cize v 5l bandaske mi ostanu 2l
vylejem 3l bandasku a pridam tam tie 2l
znova naplnim 5l a kedze mam v 3l bandaske 2l vody tak z 5l bandasky sa my do 3l bandasky zmesti len 1l vola aj takto sa to da
ehm chvilu mi trvalo, kym mi doslo, co si chcel tym prispevkom povedat.
riesilo sa to tu pred 1,5 rokom a jedinu ako-tak moznu odpoved dal audiotrack, takze asi zbytocne pises to, co bolo uz prediskutovane.
a) nie neheteracim (pretoze hereteracim)
b) ano neheteracim
c) ano neheteracim
A medzi tym vyznamom B a C nevidim rozdiel, v oboch priapdoch neheteracim