Mam problem s novou klavesnicou Logitech G15. Ked ju zapojim do mojho usb tak na pocitaci vypise ze zistil novy hardware ale nenainstaluje ho.U kamarata(ktory ma lepsi pocitac) to ide hned po pripojeni,klavesnica sa zapne,a ide aj ten displej,u mna to nejde.Je mozne ze je problem s mojim usb?Je dost mozne ze klavesnica potrebuje uz USB 2.0 a ja mam este USB 1.0. Prosim poradte mi. Vopred Dakujem.
hej nainstaloval..ale asi to ani neni treba lebo ked som to u kamosa pripojil hned vsetko nabehlo ako ma..u mna nie...ale dal som tam tie drivery...nepomohlo...mozno to je kvoli tomu usb 1.0...a dal by sa kupit nejaky PCI Radic ktory pichnem do zakladnej a budem mat nejake externe usb 2.0?
No oficialne je tam ako rozhranie USB, cize s tym 2.0 by problem nemal byt. Skusal si ju zapojit do kazdeho portu co mas na maticnej? Niekedy to pomoze...
a zase dalsi dvokaz je ze som si kupil aj mys(RAZER DIAMONDBACK 1800 DPI) A TAK ZASE IDE..-ALE!---SVIETI IBA KOLIECKO A MALA BY SVIETIT cela mys..to znamena asi ze to moje usb nema taku energiu aby rozbehalo tu mys celkovo a duplom nie tu klavesnicu ktora ma aj displej
tak si kup redukciu na PS2... k USB veciam by mala byt dodana... myslim tym mys a klavesnicu..
a inak je to USB 1.1
a USB 2.0 je spätne kompatibilne k 1.1..