neviem ako dalej :-(
neviem ako dalej :-(
ahoj, mam taky velky problem s priatelom...je to na dost, ale napisem to v skratke...prosim reagujte len normalnymi prispevkami, fakt neviem na koho sa obratit...mam priatela, viem ze ma lubi a ja lubim jeho velmi...je to take vazne medzi nami..len on je mnou posadnuty az a vadi mu ked sa na mna dakto pozre a ked som v skole tak mi to dava az priliz najavo ze mu to vadi...a ked mi daco nevinde ako mi on povie, ze sa dohodneme on strasne vybuchne a zvykne mi vulgarne vynadat a ked sa to vysvetli ze je to ok, tak mi povie ze nechce o mna prist a tak...je to v poho...ale toto robi 4-5 razi do tyzdna...nerobim nic zle a snazim sa dodrzat vsetko a tak..ale proste to vzdy nejde...jemu sa vela krat stalo ze presvihol a ja som mu nic aby oni on potom ale je to cim dalej tym horsie...a neviem ako dalej...mam 17 on ma tak kus viac...a teraz sme pohadany ak to nenapravim tak je koniec...len ked viem ze ma ma naozaj rad tak neviem Sad..on si nikdy neuvedomi co robi....a sme obaja peknyy Smile...takze ....mam ho nahat nak sa uvedomi a vrati sa co stym uvedomenim sa nedokaze nikdy??...alebo ho trpiet do konca zivota??...ako toto viem v nom zmenit aby taky nebol...
Daj mu kopacky-musi spadnut na hubu aby pochopil jednu vec-nikto nie je jeho majetkom a nikomu nema pravo rozkazovat,nadavat atd..A mozno ak si to uvedomi,naozaj sa zmeni.Vela vsak zalezi na povahe cloveka..
A bude to aj pre teba dobre-teraz su to nadavky,ale ak s tym nic nespravis,je dost mozne,ze ti ublizi fyzicky..A okrem toho-co to je za vztah 5x tyzdenne pocuvat nadavky a vybijanie si zlosti niekoho koli jeho chorobnej ziarlivosti..
Vztah by mal byt o vzajomnej podpore,laske,respekte a vazeni si toho druheho,koli tomu aky je.
Tento tvoj vztah je presny opak..Tvoj partner ta nerespektuje,nevazi si ta..Mozno ta miluje-ale je to chora laska.A skus sa nad tym zamysliet aj ty-je taky clovek pre teba oporou,dokazes si takeho cloveka uprimne vazit?
A bude to aj pre teba dobre-teraz su to nadavky,ale ak s tym nic nespravis,je dost mozne,ze ti ublizi fyzicky..A okrem toho-co to je za vztah 5x tyzdenne pocuvat nadavky a vybijanie si zlosti niekoho koli jeho chorobnej ziarlivosti..
Vztah by mal byt o vzajomnej podpore,laske,respekte a vazeni si toho druheho,koli tomu aky je.
Tento tvoj vztah je presny opak..Tvoj partner ta nerespektuje,nevazi si ta..Mozno ta miluje-ale je to chora laska.A skus sa nad tym zamysliet aj ty-je taky clovek pre teba oporou,dokazes si takeho cloveka uprimne vazit?
-
Majka16
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Uf, no mas to tazke... aj ked pises, ze ta lubi, je to dost chore...myslim, ze kazdy je trochu ziarlivy, ale tento to uz prehana... urcite mu daj kosom, bo by sa to mohlo zle skoncit...a myslim si, ze ti bude slubovat, ze sa polepsi...ale neuver mu to...jasne, ze kazdy si zasluzi 2 sancu, ale ty mu ju daj az vtedy, ak naozaj nejak ukaze, ze sa zmenil. Vela stastia!
mozes skusit vazny rozhovor, povedat mu ze ti to vadi a nepaci sa ti kam vas vztah smeruje a ze je prirodzene ze je ziarlivy, ale ze co je vela to je vela a ze ak ta naozaj lubi tak to dava najavo velmi zaujimavym sposobom a nech nad sebou porozmysla - to je jedna mozost...
druha - rozist sa s nim a pri rozchode mu povedat tieto dovody... ale musis to zo seba dostat von nech vie co citis ty ohladom jeho spravania.. uz je len na tebe ako sa rozhodnes to podat - ci miernejsou alebo tvrdsou cestou... vela stastia
druha - rozist sa s nim a pri rozchode mu povedat tieto dovody... ale musis to zo seba dostat von nech vie co citis ty ohladom jeho spravania.. uz je len na tebe ako sa rozhodnes to podat - ci miernejsou alebo tvrdsou cestou... vela stastia
-
Začiatok Konca
Professional
ja som ho uz 100x nahala, len sa mi dakedy vyhraza...a ma silne slova...nechapem dakedy seba...ale dakedy je s nim strasne super...lenze do tyzdna sa vela krat hadame, a vzdy chybu zvali na mna...a ja mu vzdy hovorim ze mam 17 a nenecham sa nim psyhicky znicit...ale vzdy to dako zmeni....a moja chyba ak je dakedy to sa nepametam kedy bola moja...ale vzdy ho naham tak, lebo nikdy clovek nevie co spravi z nervou...ja ho neviem nahat, mozno zo strachu alebo ze ho mam rada...ja neviem ako to je...skratke je to vo velmi zlom stave s nami...a raz mi povedal ze je somnou kôli sexu, ale to sa mi uprimne ospravedlnil....ja mu verim plne..on nieje zly ale toto ma velmi zle v povahe tie vybuchy 
čo? toto keby mi chlap povedal, že ma má len pre to aby si za.... tak mu jedno ja za.... a mfp... a to je jedno či by mi to povedal opitý alebo neviem aký... alkohol sú len okuliare....
a to, že sa ti vyhráža je pochopiteľné, chce si ťa udržať aby si od neho neodišla no pritom ti neublíži no povedz o tom aj niekomu známemu, pre istotu, keby sa ti niečo stalo... nedajbože... aby o tom niekto vedel.... podľa mňa sú to len silné slova ale skutek utek....
toho chalana by som nechal... byť na tvojom mieste, človek, ktorý ma miluje by mi isto nenadával do neviem čoho...
a to, že sa ti vyhráža je pochopiteľné, chce si ťa udržať aby si od neho neodišla no pritom ti neublíži no povedz o tom aj niekomu známemu, pre istotu, keby sa ti niečo stalo... nedajbože... aby o tom niekto vedel.... podľa mňa sú to len silné slova ale skutek utek....
toho chalana by som nechal... byť na tvojom mieste, človek, ktorý ma miluje by mi isto nenadával do neviem čoho...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
koneeeec jako mozes s nim vydrzat? to ze ho mas fakt rada asi iba trosku nadhodnocujes, lebo potom by si sa nestazovala .. cloveka treba brat aj s minusmi ake ma .. ked mas cloveka rada aj s minusmi ktore ma, tak ti vlastne tie minusy nevadia .. ty si sa na minusy postazovala -> neni to idelane .. tak sa sam seba pytam, neni lahsie nechat ho ist ? ... ako hadanie je vo vztahu velmi potrebne, ale 5 a viac krat do tyzdna nieje vobec zdrava miera, to je skor spolahlivy smer k vrazde z nenavisti (v eventualnej buducnosti ) ... preto vsetci ktori ti radia nehcat ho a drzat sa od nehao daleko, ti radia dobre ... laska je slepa, ale clovek je niekedy slepy ovela viac, ked si mysli ze takto ma laska vyzerat
...
-
nucli
Medium Expert
ja na toto vidim jedine riesenie - rozchod. ved predsa si ludska bytost a nikto ti predsa nemoze len tak vynadat, ked ako hovoris si nic nespravila, toboz nie ak je to tvoj priatel. chlapec si zrejme mysli o sebe viac ako by bolo vhodne, toto mu NETOLERUJ ! na tejto modrej planete beha velmi vela fakt milych peknych sympatickych chalanov a ziaden z nich by ti toto nerobil - a ked k tomu priratam to co ti povedal, ze ta ma len kvoli sexu, tak to uz je vrchol a za toto by si zasluzil kopacku do rozkroku. skus si dat do pomeru cas kedy ti je s nim dobre a cas kedy ti nadava a hadate sa... uz len z toho uvidis ze toto nikam nevedie, v tvojom veku urcite za to nestoji, nic vas nedrzi uplne pevne (spolocny majetok, deti atd.), takze rozum by mal prevazit, srdiecko sa zahoji. a ak by sa ti vyhrazal ze ked sa s nim rozides tak neviem co, (nemas starsieho brata ?) tak to ries tvrdsie, predsa toto si nezasluzis.
Tazke rozhodnutie hlavne pre teba. Mozno to je blbe co napisem, ale aspon sa vyjadrim.
Pisala si, ze sa to stava tak4/5 krat do tyzdna a to znamena, ze to je teoreticky kazdy den cez tyzden (pracovny) tak si to oznacme minusom, lebo je to nedobre
a dalsia vec je ta, ze si pisala, ze ti vulgarne vynada???
to sa robi? a este k tomu chlapec k dievcatu? Priatel k svojej priatelke?? To teda nie. Vsetko znaci to, ze v buducnosti bude este horsi a bude si dovolovat stale viac. A necakaj kedy ti vylepi facku
to teda nie. Keby som bol ja na tvojom mieste tak on uz je davno sam
Ale to je len moj nazor, rozhodnut sa musi ty 
Kasli na neho, uz len to, ze ti povedal, ze je s tebou kvoli sexu, by ta malo odohnat, to ze sa potom ospravedlnil na tom nic nemeni, to sa ospravedlnil len kvoli sexu 
Posli ho kade lahsie cim skor, do konca zivota to s nim urcite nevydrzis a neverim, ze by ti ublizil, skor ublizi sebe, ale to ta nemusi trapit, lebo vyzera, ze je chory. V tejto situacii musis prejavit trochu egoizmu a surovo sa na neho vykaslat.
//mi-chau: tak.
Posli ho kade lahsie cim skor, do konca zivota to s nim urcite nevydrzis a neverim, ze by ti ublizil, skor ublizi sebe, ale to ta nemusi trapit, lebo vyzera, ze je chory. V tejto situacii musis prejavit trochu egoizmu a surovo sa na neho vykaslat.
//mi-chau: tak.
hmm - menim svoj predosly nazor - ked ti co i len raz povedal ze kvoli sexu je s tebou a aj ked sa uz ospravedlnoval to je jedno - raz mu to uslo a to je hlavne.. dievca kasli na neho... nestoji ti za tolke trapenie... mozno ti chvilku bude blbo a budes si to vycitat no zistis ze si spravila dobre ked si to spravila... kasli na neho.. po svete beha este plno lepsich ako on... neboj, niekoho si najdes 
-
zuzkazuzka
VIP
Juj, dievčatko, ukonči to čím skôr... Kruté, ale pozri sa na to realisticky - Je toto tvoja predstava ideálneho vzťahu? Chceš, aby na teba nadával, obdarúval ťa vulgarizmami, dával ti vinu za všetko, čo sa stane a nemal najmenšiu chuť prvý sám prísť a ospravedlniť sa? Pochybujem. Si mladá a máš život pred sebou. Na svete je X lepších chalanov, nemusíš sa viazať v sedemnástke... Prečo by si mu mala všetko tolerovať a obmedzovať sa kvôli nemu?
Keď sa teraz správa takto, o pár rokov to prerastie do násilia, vyhrážok, obmedzovania atď.
Pusti ho k vode čím skôr a nájdi si k sebe poriadneho chalana.
Keď sa teraz správa takto, o pár rokov to prerastie do násilia, vyhrážok, obmedzovania atď.
Pusti ho k vode čím skôr a nájdi si k sebe poriadneho chalana.
-
DonLuca
Medium Star
Tak ako tu bolo spomenuté, musíš sa na to pozrieť aj z tej druhej stránky(realistickej), čo všetko ti tým spôsobuje, ako ťa trápi a podobné veci...
Fakt tento vzťah nemá budúcnosť, a už len to, že po tebe nadáva, odráža, aký je "charakter"
......
A to, že sa ti ospravedlnil, za to, že povedal, že je s tebou len kvôli sexu, tak ver, že to povedal len kvôli tomu, aby si s tebou ten sex ešte užil, pretože vedel, že keď sa ti ospravedlní, tak ti odmäkkčí srdiečko a časom si ten sex zasa s tebou užije....
Prepáč, že to tak poviem, ale môj názor je, že si len jeho sexuálna poistka, ktorú využije, keď bude potrebovať vybiť svoje hormóny.....
Takže riešenie: kašli na to, pošli ho kade ľahšie a nájdi si niekoho, komu bude na tebe naozaj záležať a kto si ťa bude vážiť.....
A ešte by som mu povedal na tvojom mieste, keď mu budeš dávať kopačky...."a dúfam, že si už ne*ukneš aspoň do 40 a nijaká baba ti sexuálny strojom nebude"
Fakt tento vzťah nemá budúcnosť, a už len to, že po tebe nadáva, odráža, aký je "charakter"
A to, že sa ti ospravedlnil, za to, že povedal, že je s tebou len kvôli sexu, tak ver, že to povedal len kvôli tomu, aby si s tebou ten sex ešte užil, pretože vedel, že keď sa ti ospravedlní, tak ti odmäkkčí srdiečko a časom si ten sex zasa s tebou užije....
Prepáč, že to tak poviem, ale môj názor je, že si len jeho sexuálna poistka, ktorú využije, keď bude potrebovať vybiť svoje hormóny.....
Takže riešenie: kašli na to, pošli ho kade ľahšie a nájdi si niekoho, komu bude na tebe naozaj záležať a kto si ťa bude vážiť.....
A ešte by som mu povedal na tvojom mieste, keď mu budeš dávať kopačky...."a dúfam, že si už ne*ukneš aspoň do 40 a nijaká baba ti sexuálny strojom nebude"