neviem ako dalej :-(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Naozaj, iná cesta podľa mňa nie je. Ja osobne by som z takéhoto vzťahu vycúvala skôr, ako by stačil začať. Ten tvoj je tuctový tupý idiot, ktorých po svete behajú tisíce... Urob s ním rýchly proces, opráš sa a nájdi si niekoho, kto si ťa bude vážiť!
theCrusheR
Novice
Novice

Príspevok od používateľa theCrusheR »

nechaj ho tak...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jednoducho ho nechaj tak. Takýto podobný prípad sme tu nedávno riešili a riešením bol takisto rozchod.
Celá táto tvoja situácia vznikla zrejme ako dôsledok nevyrovnanosti vašich osobností. Bola si príliš dlho submisívna a on to zobral ako samozrejmosť - Ty si proti tomu nič nerobila, preto si dovoloval stále viac. Jeho posadnutosť tiež nieje bohviečo pre zdravý vzťah. Aj keby si chcela, tak udržiavať tento vzťah ďalej (dalo by sa, ak by si začala byť jemu podobná, čo by ale pochybujem že zniesol) bolo by to pre Teba iba trápenie a ďalšie podvoľovanie z tvojej strany.
Myslím že to, že Ti s ním je občas veľmi fajn je primalá kompenzácia za to všetko... :?
Ako píšeš.... Ty ho ľúbiš, toleruješ mu všetko, snažíš sa to udržať...čo robí on?...
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JohnyB »

vy tomuto vsetkemu nerozumiete..ona nevyniatko a on vsetko schyta...co ak on neni na chybe...co ak maju obaja v tom prsty...nak sa porozpravaju a co hned ich oddelit chcete...a este..ak jej povedal ze je s nou koli sexu...co ak to povedal v ramci hadky aby jej ublizil..ked mu ublizila aj ona??na taketo fakty z vas nik nemysli???
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ono to je tak vždy... pretože tu vieme len jednu verziu.. a sú to logické riešenia..
keby sa pridal aj chlapík a vypočuli by sme si aj jeho tak by to tu vyzeralo úplne inak..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

JohnyB napísal:vy tomuto vsetkemu nerozumiete..ona nevyniatko a on vsetko schyta...co ak on neni na chybe...co ak maju obaja v tom prsty...nak sa porozpravaju a co hned ich oddelit chcete...a este..ak jej povedal ze je s nou koli sexu...co ak to povedal v ramci hadky aby jej ublizil..ked mu ublizila aj ona??na taketo fakty z vas nik nemysli???
Ako mu ublížila, že ho ľúbi? Nemyslím, že je chyba v nej, chyba je tá jeho strašná žiarlivosť... To, čo povedal, to povedal, hádka to neospravedlňuje.
JohnyB
Light Expert
Light Expert

no ano chlapci...tam mozno je x-dovodov a dievca sa nema komu vyplakat...a takto riesi problemy..mozno hlada istotu ci spravi dobre...taketo tu daco by sa nemalo riesit ked pozname len jej verziu...podla mna toto mozte lock..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JohnyB napísal:no ano chlapci...tam mozno je x-dovodov a dievca sa nema komu vyplakat...a takto riesi problemy..mozno hlada istotu ci spravi dobre...taketo tu daco by sa nemalo riesit ked pozname len jej verziu...podla mna toto mozte lock..
Ad.01 - bolek nie je chlapec
Ad.02 - riadiť sa podľa tvojej poslednej vety, tak môžeme zavrieť drvivú väčšinu tém v LVP, nakoľko väčšinou sú tu názory iba jednej strany... :roll:
JohnyB
Light Expert
Light Expert

no hej..ved ten jej priatel mozno jej uz neveri a daco sa stalo...mozno mu malo dokazuje ze ho ma rada...a s tym by mala daco robit aby sa zmenil ak ona chce..a keby aj on o tomto vedel tak zasa ...par ktory sa tu hada...a mame tu telenovelu... :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pozri, kebyze sa tu pri rieseni problemov beru absolutne vsetky teoreticke moznosti, to by tu vyzeralo, navyse...tento pripad. Poznam takych chalanov, co sa so svojou frajerkou hada 5-6 krat do tyzdna, vzdy kvoli nejakej hluposti, obvini dievca z niecoho, co je uplna hlupost a ono ani nevie co sa vlastne deje iba si to vypocuje a nechape...a nedivim sa jej, ze nechape, lebo tie dovody co na hadku su uplne primitivne. A dam ruku do ohna zato, ze tento je taky isty. Da sa s tym nieco robit, no v tomto pripade som tiez za rozchod. Chalan si potrebuje niektore veci zrovnat v hlave.
Sleech
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sleech »

Moj kamarat je podobni ako tvoj frajer tiez je ziarlivi a tiez sa velmi casto hadal aj ked ju lubil, bol s nou 9 mesiacou ale ten posledni mesiac co bol s nou bol na nevidrzanie nie prenho ale pre nu a po kopackach si uvedomil co spravil... minimalne mesiac si to vicital a vzdi to bude lutovat ....asi takto bi sa mohol citit tvoj frajer
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

potrebuje sa kurevsky sklamať.. a pak by pochopil mnohé...
potrebuje ešte dospieť predpokladám.. (síce veľa "dospelých" robí väčšie hovadiny ako mladí)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JohnyB napísal:no hej..ved ten jej priatel mozno jej uz neveri a daco sa stalo...mozno mu malo dokazuje ze ho ma rada...a s tym by mala daco robit aby sa zmenil ak ona chce..a keby aj on o tomto vedel tak zasa ...par ktory sa tu hada...a mame tu telenovelu... :D
Prečo ho za každú cenu chceš obhajovať?
JohnyB
Light Expert
Light Expert

jin napísal:Prečo ho za každú cenu chceš obhajovať?
ja neobhajujem..len konstatujem...treba hladat chybu v oboch a nie v jednom, pretoze tomu druhemu je krivdene
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nie vzdy treba hladat chybu v oboch. Znie to velmi teoreticky slachetne, ale prax je v zivote ina.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Nie vzdy treba hladat chybu v oboch. Znie to velmi teoreticky slachetne, ale prax je v zivote ina.
aká?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aka? Chces mi tvrdit, ze aby sa posral vztah treba na to chybu z oboch stran?
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Vigor napísal:Aka? Chces mi tvrdit, ze aby sa posral vztah treba na to chybu z oboch stran?
no ano..ved nikdy nieje nic len tak...z nicoho nic...co ak ona daco nesplnila ako sa dohodli a on na nu vyletel..a je to daka banalna vec...co to tu riesime potom...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Súhlas s Vigorom.

Ono povedať - chyba sa stala, avšak zodpovední sú v určitej miere obaja - sa snaží byť objektívnym vyjadrením a v istej miere sa s ním aj stotožňujem. Avšak ide tu o to, že bezchybný nie je nikto - kadždý robí chyby. A v tomto konkrétnom prípade sa mi zdá, že chalanisko ich urobil teda sakra viac a väčších, ako dievča(tko).
JohnyB napísal:no ano..ved nikdy nieje nic len tak...z nicoho nic...co ak ona daco nesplnila ako sa dohodli a on na nu vyletel..a je to daka banalna vec...co to tu riesime potom...
Čo tu riešime??
Konkrétne jeho potenciálnu výbušnosť a impulzivitu?? Nikdy si sa nestretol s tým, že niekto na niekho vyletí len tak - že ho vytočí úplná somarina - proste keď je daný človek v samonasieracom stave? Neverím, že nie...

btw imho sme už OT
triple napísal:on je ten chalan dd :lol:
Presne toto mi napadlo :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ese sa vratim k tomu typu chalanov co som popisoval vyssie. Su vonku, holka sa zakeca s kamaratom a nevenuje sa len a iba svojmu frajerovi. Ten nanu ziarlivo vyleti a vynada jej. Pricom, co spravila ona zle? Ze sa rozpravala s kamaratom? Co nemoze mat kamaratov, lebo jeho ziarlivos to neznasa? Presne takto moze vznikat problem z cisto jednej strany. A toto bol len priklad no vidis aka je to banalita.

Toto je presne ten typ, do tejto istej skupiny by som zaradil chalana o ktorom sa tu bavime.
Napísať odpoveď