JohnyB napísal:JA SOM TEN CHALAN...viem ze som hnup...mam svoje chyby a aj dni...tak ako aj tento...ja ju VELMI MILUJEM a problem je v niecom inom..stratil som u nej doveru...klamala mi v daco (to je medzi nami) a klamala mi do oci. ja sa bojim o to ze o nu pridem, ze mi zas klame, a nikdy nespravila nieco preto ze mi dokazala ze ma ma fakt rada..vzdy sa mi otoci chrbtom..boli sme v meste pozdravim sa byvalej spoluziacke a ona sa na mna vykasle...nahala ma v meste a sla s priatelkou prec..za jedno pozdravenie (tak sme sa zas hadali) tymto mi tiez ublizila..aj ked viem ze ked som takyto k nej tak ju stracam..sme spolu rok a su krasne dni...a my sme spolu SEX NEMALI...MY SA MILUJEME a je to krasne.
Je tu ešte niekto iný na fóre pred kým sa bojíš tajností??
Ako myslíš, že Ti nikdy nedokázala, že ťa má rada, resp, čo považuješ za taký prejav? Lebo možno je medzi vami chyba v komunikácii, resp to sa mi zdá byť vaši mnajväčším problémom. Zdá sa mi teraz, že sa doberáte maličkosťami. Ale keď ste tu už obaja - poriešte si to medzi sebou - vidíte tu obaja navzájom svoje pohnútky. Ajkeď si myslím, že ste to mali riešiť formou dialógu, tak ale keď to zašlo až takto ďaleko, čo už...