neviem ako dalej :-(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Vigor napísal:Aka? Chces mi tvrdit, ze aby sa posral vztah treba na to chybu z oboch stran?
100 % súhlas .. jeden môže spraviť aj nemožné ale ten druhý kašle na to..
ako keby som zabudol na nepríjemnú minulosť .. sa mi teraz vynorili spomienky..

Inak? neni to už troška mino?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vigor a jin maju pravdu... v tomto pripade je na vine chalan.. pochybujem ze to co spravila ona(ze par krat nestihla) je dostatocny dovod na to aby on bol vybusny - to je v jeho povahe - ja som taky tiez.. ale minule som na priatelku 45 minut vonka cakal, nohe omrznute a som sa na nu az zaksichtil skaredo, povedal ze som myslel ze uz nepride, bol trosku hnusny nech sa aspon zatvari ze jej to je luto, ospravedlnila sa a bolo vsetko ok... ale vyletiet zato na nu? nikdy... v tomto pripade je chyba v chalanovej hlave... mysli si,ze ju vlastni a to nieje pravda - ona je slobodna a moze si robit co chce a nikto nema pravo ju obmedzovat a za mierne nedostatky byt na nu taky.. nevazil si co ma, musi niest dosledky...

dievcatko: rozid sa s nim 101x a nadobro... bude naj...
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JohnyB »

neni to tak ako to vyzera
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ak vies viac ako my, podel sa. Inak nezahmlievaj.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

on je ten chalan dd :lol:
JohnyB
Light Expert
Light Expert

JA SOM TEN CHALAN...viem ze som hnup...mam svoje chyby a aj dni...tak ako aj tento...ja ju VELMI MILUJEM a problem je v niecom inom..stratil som u nej doveru...klamala mi v daco (to je medzi nami) a klamala mi do oci. ja sa bojim o to ze o nu pridem, ze mi zas klame, a nikdy nespravila nieco preto ze mi dokazala ze ma ma fakt rada..vzdy sa mi otoci chrbtom..boli sme v meste pozdravim sa byvalej spoluziacke a ona sa na mna vykasle...nahala ma v meste a sla s priatelkou prec..za jedno pozdravenie (tak sme sa zas hadali) tymto mi tiez ublizila..aj ked viem ze ked som takyto k nej tak ju stracam..sme spolu rok a su krasne dni...a my sme spolu SEX NEMALI...MY SA MILUJEME a je to krasne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:ono to je tak vždy... pretože tu vieme len jednu verziu.. a sú to logické riešenia..
keby sa pridal aj chlapík a vypočuli by sme si aj jeho tak by to tu vyzeralo úplne inak..
triple napísal:on je ten chalan dd :lol:
ty vole..
no takže pre janka a marienku myslím že si máte čo povedať
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak si to preboha poriadne vykecajte a osobne a netahajte to na forum nie? a ked sa tak milujete tak sa musite rozpravat... o problemoch, o tom co vam jednemu na druhom vadi a tak, inak spolu nemozete fungovat predsa.. ked ti to vadilo mal si jej to povedat a nie pri dalsej prilezitosti na nu kricat... porozmyslajte nad sebou obaja a vyjasnite si to, bude najlepsie
JohnyB
Light Expert
Light Expert

no hej len ked niekedy si robime naschval a neuvedomujeme si... :( a nechapem preco to aj ona sem dala riesit...je to medzi nami...nas problem..a mame sa radi..hadam..aspon ja ju mam stale rovnako rad. len viete..je to zly pocit stratit cloveka ktoreho lubite... a ked to zazijete tak si druhy krat drzite toho co najviac..strazite..teraz som velmi zamilovany..a takto velmi som este nebol..prezivam prve krasne chvile ked som s nou, a ona tak isto so mnou.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ok ja si myslím zober phone zavolaj jej. lebo radšej ni. počkaj dozajtra. vyspi sa .. a toto jej povedz a myslím že vieš kde si spravil chybu.. a popracuj na tom.. a sem už nepíš nič.. tu to nevyriešiš..
a tak isto aj marinka
viete na čom máte pracovať
JohnyB napísal:a ja o nu nechcem prist... zivot bez nej nema zmysel...vzdy po incidente si uvedomim ze jej velmi ublizujem...niekedy aj rozmyslam o tom nak si najde niekoho ineho-aj krajsieho, kolko krat som jej to chcel aj povedat. to su chveli ked sme spolu a mne neni do slov,sem tam aj ta slza v oku .len to nedokazem..pretoze ju lubim a som s nou stastny napriek nezhodam...
no mne to už začína pripadať ako finta. .vieš že si to tu prečíta a ty budeš ten zronený....
JohnyB
Light Expert
Light Expert

a ja o nu nechcem prist... zivot bez nej nema zmysel...vzdy po incidente si uvedomim ze jej velmi ublizujem...niekedy aj rozmyslam o tom nak si najde niekoho ineho-aj krajsieho, kolko krat som jej to chcel aj povedat. to su chveli ked sme spolu a mne neni do slov,sem tam aj ta slza v oku .len to nedokazem..pretoze ju lubim a som s nou stastny napriek nezhodam...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

JohnyB napísal:JA SOM TEN CHALAN...viem ze som hnup...mam svoje chyby a aj dni...tak ako aj tento...ja ju VELMI MILUJEM a problem je v niecom inom..stratil som u nej doveru...klamala mi v daco (to je medzi nami) a klamala mi do oci. ja sa bojim o to ze o nu pridem, ze mi zas klame, a nikdy nespravila nieco preto ze mi dokazala ze ma ma fakt rada..vzdy sa mi otoci chrbtom..boli sme v meste pozdravim sa byvalej spoluziacke a ona sa na mna vykasle...nahala ma v meste a sla s priatelkou prec..za jedno pozdravenie (tak sme sa zas hadali) tymto mi tiez ublizila..aj ked viem ze ked som takyto k nej tak ju stracam..sme spolu rok a su krasne dni...a my sme spolu SEX NEMALI...MY SA MILUJEME a je to krasne.
Je tu ešte niekto iný na fóre pred kým sa bojíš tajností??
Ako myslíš, že Ti nikdy nedokázala, že ťa má rada, resp, čo považuješ za taký prejav? Lebo možno je medzi vami chyba v komunikácii, resp to sa mi zdá byť vaši mnajväčším problémom. Zdá sa mi teraz, že sa doberáte maličkosťami. Ale keď ste tu už obaja - poriešte si to medzi sebou - vidíte tu obaja navzájom svoje pohnútky. Ajkeď si myslím, že ste to mali riešiť formou dialógu, tak ale keď to zašlo až takto ďaleko, čo už...
JohnyB
Light Expert
Light Expert

a tato tema sa moze LOCK...pretoze riesime nieco co by sme si mali osobne vyriesit a nie takto...takychto tem by to bolo plno...
Napísať odpoveď