Sebavedomie
No Dudo. Toto je presne o tom o com som hovoril. Ze povacsinou zbadas peknu zenu s "obludou (preco obluda pochopis z clanku)".dudo02 napísal:jj tie do 22 rokov ako som uz pisal. Chlape, tunak sa nejedna o zenu na jednu noc. Si vsimni, ze pekne zeny v starsom veku chodia s intelektualmi, nie so svalnacmi.
Suhlasim. Ale co potom. Ty stale nechapes, ze clovek nemoze byt aj krasny a aj intelektual. To proste nejde. Existuje cca stred. Ale aj ten stred sa k niecomu priklana.
PS: Nehovorime o tych teenskach a tych co si este stale "hladaju miesto v zivote"
http://hanzelova.blog.sme.sk/c/126234/C ... speje.html
Ja som nikde nepisal ,ze pekna zena,nemoze mat za muza"obludu"...Ja som pisal o tom,ze chlap ktory je vymakany ma u zien vacsiu sancu..Potom si tvrdil,ze vacsina peknych starsich zien ma za muzov"obludy"-zaujimavy nazor,pre mna vsak blbost..
..
Ale nebudem to tu znova rozoberat...Napisem akurat-To ze chlap"obluda"je inteligentny,predsa este neznamena,ze chlap "neobluda" musi byt automaticky neinteligentny.Lebo ty to takto ponimas..
Napisal si ze chlap,ktory je vymakany,nemoze byt zaroven inteligentny-jedno podla teba vylucuje druhe...Mozno si prisiel na to,ze to je blbost.Avsak chybu si nepriznas a hadzes sem odkazy na clanky,ktore s tym nemaju nic spolocne
..
A ani by ma to tak nesr...,keby som nevedel,ze preco taketo veci pises.Stve ta ze mas nieco cez 20 a brucho ako Diego Maradonna?Alebo to,ze mas hlavu ako Gustav Husak?Jasne,ze ta to stve-ale zato nemusis urazat niekoho,kto je na tom inac ako ty a dba o to aby takto nevyzeral...Mozno by si mal zacat chodit cvicit-zdravie,vyzor,dobry pocit..Lebo ty si podla mna tym,co si tu napisal,len vyrovnavas svoje komplexy..-sorry za uprimnost,kamo..
No najlepsie je,ze najdes clanok na nete a napises nieco taketo..Akoby to bol argument potvrdzujuci to ze mas 100% pravduNo Dudo. Toto je presne o tom o com som hovoril. Ze povacsinou zbadas peknu zenu s "obludou (preco obluda pochopis z clanku)".
Ale nebudem to tu znova rozoberat...Napisem akurat-To ze chlap"obluda"je inteligentny,predsa este neznamena,ze chlap "neobluda" musi byt automaticky neinteligentny.Lebo ty to takto ponimas..
Napisal si ze chlap,ktory je vymakany,nemoze byt zaroven inteligentny-jedno podla teba vylucuje druhe...Mozno si prisiel na to,ze to je blbost.Avsak chybu si nepriznas a hadzes sem odkazy na clanky,ktore s tym nemaju nic spolocne
A ani by ma to tak nesr...,keby som nevedel,ze preco taketo veci pises.Stve ta ze mas nieco cez 20 a brucho ako Diego Maradonna?Alebo to,ze mas hlavu ako Gustav Husak?Jasne,ze ta to stve-ale zato nemusis urazat niekoho,kto je na tom inac ako ty a dba o to aby takto nevyzeral...Mozno by si mal zacat chodit cvicit-zdravie,vyzor,dobry pocit..Lebo ty si podla mna tym,co si tu napisal,len vyrovnavas svoje komplexy..-sorry za uprimnost,kamo..
Mam rad tvoju upromnost, ale ak mas osobne komplexi voci mne pis mi na ICQ a nie sem. Tunak som uviedol vseobecny pripad a ty si to obratil na mna a na moje komplexi. Ja sa neznizim nato aby som cloveka kt. poznam "ohovoril" na tomto fore. Je to zbabele.dudo02 napísal:Ja som nikde nepisal ,ze pekna zena,nemoze mat za muza"obludu"...Ja som pisal o tom,ze chlap ktory je vymakany ma u zien vacsiu sancu..Potom si tvrdil,ze vacsina peknych starsich zien ma za muzov"obludy"-zaujimavy nazor,pre mna vsak blbost..No najlepsie je,ze najdes clanok na nete a napises nieco taketo..Akoby to bol argument potvrdzujuci to ze mas 100% pravdu..
Napisal si ze chlap,ktory je vymakany,nemoze byt zaroven inteligentny-jedno podla teba vylucuje druhe...Mozno si prisiel na to,ze to je blbost.Avsak chybu si nepriznas a hadzes sem odkazy na clanky,ktore s tym nemaju nic spolocne..
Ja ziadne komlexy z teba nemam.Ake by som aj mohol
..
A pozri-ja ta neohovaram.Pokial vsak povazujes za ohovaranie,to co som napisal-ok,tak ta ohovaram.Ohovoril som ta-prepac.Avsak ak by sa podobna situacia vyskytla opat-ohovoril by som ta znova.
Ale toto je uz riadne OT.Takze ak nieco-tak najlepsie asi bude to ICQ.
A pozri-ja ta neohovaram.Pokial vsak povazujes za ohovaranie,to co som napisal-ok,tak ta ohovaram.Ohovoril som ta-prepac.Avsak ak by sa podobna situacia vyskytla opat-ohovoril by som ta znova.
Ale toto je uz riadne OT.Takze ak nieco-tak najlepsie asi bude to ICQ.