Sepiroth napísal:zrejme som Homosexuálny žid a s takými sa ti neoplatí normálne diskutovať.
Aky mate nazor na homosexualov?
Diskutovat je uz malo o com. Homosexualita je jasne porucha sexualnej orientacie.. (mas pravo mysliet, priat, zelat si opak..ale nic to nezmeni:)) Sama o sebe by sa dala brat ako ine geneticke poruchy, ktore ludia bezne maju, keby nebola spojena s "zivotnym stylom" casti homosexualov (zamerne nepisem akej velkej). Spravanie ktore je 'obscene' bez ohladu na orientaciu, rozsirene u casti homosexualov a niekedy aj verejne prezentovane.. Takze v skratke, psychicki naruseni homosexuali vytvaraju sami sebe negativny obraz. Diskutuj ake zastupenie maju medzi zbytkom homosexualov.. to ma mozno vacsi zmysel.
samotný fakt, že existuju dve skupiny homosexuálov, tzv. "Obscénni" a "Normálni" (sice debilne ale nejako tie skupiny potrebujem nazvat) vyvracia domnienky o priamom spojení homosexuality s inými sexuálnymi deviáciami (osobne je mi ABSOLUTNE jedno, či homosexualitu nazveme poruchou, deviáciou alebo orientáciou, na veci to nič nemení) ako pedofilia a pod.Aryan Angel napísal: Diskutuj ake zastupenie maju medzi zbytkom homosexualov.. to ma mozno vacsi zmysel.
A dáke úpercentá z dakej šovinisticko-fašistickej stranky si kludne nechaj, každý kto sa čolen trocha zamyslí a nieje imbecil, príde na to, prečo su tieto udaje tak veľmi skreslené, a preto vedeckou obcou neakceptovateľné.
Snad aj za to mnozstvo HIV pozitivnych medzi homosexualmi mozu fasisti..
Mozno ze aj hej, ved kto iny by robil take skreslene statistiky
A "vedeckou obcou" ktora homosexualitu donedavna povazovala za chorobu by som sa velmi neohanal..
S tym tiez velmi nesuhlasim, pretoze ak si zadefinujeme chorobu ako nieco "co sa da liecit", zakonite to vylucuje vrodenu homosexualitu - a tak ovela presnejsi termin je, postihnutie - porucha..
Choroba je casto to spominane spravanie..
oddelenie: psychologia 
Mozno ze aj hej, ved kto iny by robil take skreslene statistiky
A "vedeckou obcou" ktora homosexualitu donedavna povazovala za chorobu by som sa velmi neohanal..
S tym tiez velmi nesuhlasim, pretoze ak si zadefinujeme chorobu ako nieco "co sa da liecit", zakonite to vylucuje vrodenu homosexualitu - a tak ovela presnejsi termin je, postihnutie - porucha..
Choroba je casto to spominane spravanie..
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
dpc troška som pozabudol na túto tému a celkom fajná diskusia tu je.. no brániť sa a reagovať ne príspevky čo padli pred pár dňami bude zbytočné.. ale ako tak čítam tak každý ma kúsok svojej pravdy..
parta ktorá sa "ich" zastáva má pravdu - je to ich vec a nikoho do toho nič..
part ktorá je proti "nim" má tiež niečo pravdy (skôr by som povedal sú to osobné názory) ono je to svojím spôsobom nechutné a pre veľa ľudí nepredstaviteľné.. a verím tomu že kebyže nejaký homous príde za hociktorým chlapom z vás a začal by mať hlúpe narázky rovno mu rozbijete tvár.
alebo prinajmenšom by mu to bolo nepríjemné.
homosexuálov nemusím skôr nemôžem ale na druhej strane LESBICKY pff tie si veľmi rád pozriem
part ktorá je proti "nim" má tiež niečo pravdy (skôr by som povedal sú to osobné názory) ono je to svojím spôsobom nechutné a pre veľa ľudí nepredstaviteľné.. a verím tomu že kebyže nejaký homous príde za hociktorým chlapom z vás a začal by mať hlúpe narázky rovno mu rozbijete tvár.
homosexuálov nemusím skôr nemôžem ale na druhej strane LESBICKY pff tie si veľmi rád pozriem
mam znameho gaya. O niečo sa snažil, ale normalne som mu povedal, že nemám záujem, nakoľko som 100% hetero, pochopil to, nechal tak a sme ´dalej takí istí kamoši ako predtým.triple napísal:dpc troška som pozabudol na túto tému a celkom fajná diskusia tu je.. no brániť sa a reagovať ne príspevky čo padli pred pár dňami bude zbytočné.. ale ako tak čítam tak každý ma kúsok svojej pravdy..
Myslím, že to neni o nič horšie, ako keď sa chlap snaží o dačo s dakou babou, ktorá oňho proste nemá záujem. Buď pochopí a všetko je ok, alebo nepochopí a vtedy je to horšie.
//ani ne frend, skôr iba známy. A je to jedno, zachoval by som sa rovnako aj keby to bol uplne neznámy človek. Problémy by som začal robiť až vtedy, keď by nechápal a neda s tým pokoj.
-
Začiatok Konca
Professional
Ty si jak môj foter...tomu sa tiež hnusí...ja to tiež veľmi nemusím pozerať..ale netreba zabúdať na to,že aj toto sú niektorí veľmi inteligentní ľudia(iní zas nie) a správajú sa slušne...Neviem...keď idem po meste a vidím na lavičke mladý pár,ktorý sa bozkáva...pripadá mi to milé...sú šťastní..netreba im to brať..Keby som šiel po ulici a vidím dvoch gayov...tak by som sa na nich proste nepozeral...ale aj oni sú šťastní a majú právo na normálny život...aj oni sú zaľúbení..tak prečo im to kaziť...predstav si hnusne tlstého chlapa,ktorý sa oblizuje s hnusne tučnou ženou...tiež by ti to bolo nepríjemné...a?..hlavné je,že sú šťastní...A keď sme pri homosexualite..niesú to len gayovia,sú to aj lesbičky...a na tie by si si ešte aj pozeral(viď triple)a vôbec by ti nevadili...je to tiež iná sexuálna orientácia...a tiež istým spôsobom deivácia...ale táto vám nevadí...tak sa už rozhodnite.. 
V takom pripade by bolo zaujimave zistit ci to plati aj obratene, cize ze zeny to vidia presne naopak. Dost o tom pochybujem co by ale posilnovalo teoriu na zaklade ktorej som bol oznaceny za nelogicke prasa.. : Dtriple napísal:homosexuálov nemusím skôr nemôžem ale na druhej strane LESBICKY pff tie si veľmi rád pozriem
Na homosexualitu mám názor že fuj, buzikovi by som z fleku yebol, v zmysle stupidnosti ako "obrana tradicných hodnôt" alebo "boj za prava tradicnej rodiny" upieram homosexuálom práva. Je mi z nich na blitie. teda, až na lesbičky, nevadi mi, že to nedáva absolutne žiadnu logiku, ale proste mi poriadne stoji ked pozeram pečko s lesbami.triple napísal:zato sme pokrytci že nemáme radi buzíkov? zato budem pokrytec ked nemám rád lekvár.. ked niečo nemám rád som pokrytec.. zato že nemám rád chlapov ale ženy som pokrytec?
a to že ty nerešpekutuješ náš názor si tiež pokrytec?
toto osočovanie môže ísť do nekonečna..
-> TOTO je pokrytectvo. A nevrav mi tu bullshity o nerešpektovaní názorov, ja normálne bez osočovania diskutujem a ani len som necitoval tvoj prispevok. I ked to bola narážka aj na teba, ale nielen.
//Srnec: ženské telo je proste estetickejšie a cítia to tak aj ženy samotné.
//Aryan: Ak myslíš názor, že každá žena je tak trocha lesbička, tak tu podporujem i ja.
http://www.aktuality.sk/spravy/komentare/komentar-ked-gayovia-nenavidiaBritánii hrozí prijatie zákona, ktorý by trestal nábožensky a morálne motivovaný nesúhlas s homosexuálnym správaním. Kto by spáchal verbálny „zločin z nenávisti“ voči gayom, potrestal by sa podľa návrhu k dlhšiemu trestu odňatia slobody ako páchateľ znásilnenia!
(...)
-
triple
Guru wannabe
kludne by si ma mohol citovať pretože takéto hovadiny by si nikde nenašiel
a ked si kukneš nenájdeš nikde že ich odsudzujem alebo posielam pod čiernu zem.. dokonca nájdeš že ich rešpektujem a je mi jedno čo si kto robí vo vlastnom súkromí.
tak to tvoje zasrané POKRYTECTVO si nechaj na inokedy(už som si dal záväzok že sa nebudem vyjadrovať, pretože táto debata podla mna nemá žiadny význam - skoro ako keby dvaja fylozofia viedli diskusiu o tom čo bolo prvé vajce alebo sliepka.. - ale ty mi proste nedáš)
a ešte povedz úprmne či sa ti úplne v pohode bez mihnutia oka a bez hocijakej myšlienky pozerá na tieto dva obrázky.. dúfam že to tu môžem dať.. dali by sa nájsť aj horšie
mám názor že osobne ich nemusím.. ale budiš, že fuj synonymum .. z fleku yebol? citujem sám seba: "kebyže nejaký homous príde za hociktorým chlapom z vás a začal by mať hlúpe narázky rovno mu rozbijete tvár" - to nieje z flekuSepiroth napísal:Na homosexualitu mám názor že fuj, buzikovi by som z fleku yebol,
toto som zvedavý z kade vyhrabeš.. netlač mi do huby slová ktoré som nepovedal.. j(asné jasné vravel si že to neni osobné ale týka sa to aj mňa)Sepiroth napísal:v zmysle stupidnosti ako "obrana tradicných hodnôt" alebo "boj za prava tradicnej rodiny" upieram homosexuálom práva. Je mi z nich na blitie.
to som povedal priznávam malo to taký význam.. a priznaj sa že u teba to tak nieje..Sepiroth napísal:teda, až na lesbičky, nevadi mi, že to nedáva absolutne žiadnu logiku, ale proste mi poriadne stoji ked pozeram pečko s lesbami.
a ked si kukneš nenájdeš nikde že ich odsudzujem alebo posielam pod čiernu zem.. dokonca nájdeš že ich rešpektujem a je mi jedno čo si kto robí vo vlastnom súkromí.
tak to tvoje zasrané POKRYTECTVO si nechaj na inokedy(už som si dal záväzok že sa nebudem vyjadrovať, pretože táto debata podla mna nemá žiadny význam - skoro ako keby dvaja fylozofia viedli diskusiu o tom čo bolo prvé vajce alebo sliepka.. - ale ty mi proste nedáš)
a ešte povedz úprmne či sa ti úplne v pohode bez mihnutia oka a bez hocijakej myšlienky pozerá na tieto dva obrázky.. dúfam že to tu môžem dať.. dali by sa nájsť aj horšie
Nepochopil si? Podstata nieje v tom, že ťa vzrušujú lesbičky, ale v tom, že ide o presne tú istú homosexualitu ako medzi chlapmi. To znamená, že ak slintáš za lesbičkami ale nenávidíš gayov, si pokrytec (a to slovo neprestanem používať pretože výstižnejšie nieje a žiadne jeho vhodné synonymum nepoznám). Nejde o to, že ťa vzrušuju a henti nie. Ani mna nevzrušujú gayovia. Ale nakoľko sa rad pozriem na lesby nemôžem odsudzovať gayov-i ked pohlad na nich mi nepríde napriklad prijemny. Nemôžem zakázať gayom bozkávať sa na ulici ked lesbičkám to nielen dovolím ale budem aj veľmi rád.to som povedal priznávam malo to taký význam.. a priznaj sa že u teba to tak nieje..
hej, hej, ohanajme sa slovickom sukromie. Zase to iste, lesbičky by si očumoval a nechal ich robiť to trebars v klitke na namesti ale gayov by si za bozk na verejnosti zavrel.a ked si kukneš nenájdeš nikde že ich odsudzujem alebo posielam pod čiernu zem.. dokonca nájdeš že ich rešpektujem a je mi jedno čo si kto robí vo vlastnom súkromí.
od toho je to tu diskusné fórum, že sa tu diskutuje. Nieje to tu o tom, že každý si povie svoj názor a ideme dalej, ale navzájom diskutujeme. Ak hladáš niečo iné, lebo svoje názory nevieš obhájiť, píš ich na papier a vyhadzuj ich ako papierove lastovičky z okna. Alebo sa zase začni správať normálne a nauč sa argumentovať, v živote sa ti to zíde.tak to tvoje zasrané POKRYTECTVO si nechaj na inokedy(už som si dal záväzok že sa nebudem vyjadrovať, pretože táto debata podla mna nemá žiadny význam - skoro ako keby dvaja fylozofia viedli diskusiu o tom čo bolo prvé vajce alebo sliepka.. - ale ty mi proste nedáš)
do tretice o TOM ISTOM. Ja ti tu zase postnem tri bozkavajuce sa zenske a spýtam sa ta, co citis ked sa pozrieš na ne. budu to u teba celkom protichodne reakcie. A potom sa ťa spýtam, čím a akým spôsobom a na základe akých morálnych princípov sú lesbičky GOOD a gayovia EVIL.a ešte povedz úprmne či sa ti úplne v pohode bez mihnutia oka a bez hocijakej myšlienky pozerá na tieto dva obrázky.. dúfam že to tu môžem dať.. dali by sa nájsť aj horšie
//Virus: skoda reagovat. snad iba, precitaj si sakra cele moje posty a snaz sa pochopit, o co ide a o co nie. nebudem to rozpisovat zase a opakovat sa ako daby papagaj.
-
Začiatok Konca
Professional
Mne sa po prezretí obrázkov neprebehlo nič...snáď som sa na tom aj príjemne pobavil...nepoburovalo ma to...(nebolo mi to veľmi príjemné,ale nerozplýval som sa ďalej nad tým..)Ako som napísal aj v predošlom príspevku,aj oni sú ľudia a aj oni potrebujú cítiť,že ich niekto má rád...a keď sú šťastní,tak mi to je jedno...pokiaľ nebudú prekračovať morálne medze,ako každý iný heterosexuál...je mi to jedno..
(
ľudské práva
)
//edit:a základné potreby jednotlivca...
//edit:a základné potreby jednotlivca...
-
triple
Guru wannabe
takže už mi je stopercentne jasné čo sa ti nepáči.... myslím že všetky ostatné veci som ti vyargumentoval dopohody až na to že lesbian sa mi páčia ale gayov nemusím.. a pravdu povediať ti na to ani rozumný argument nemôžem dať.. možno keby som bol žena tak sa mi viacej páčia dvaja chlapi..
no dostal si ma nemám slov
ale
pokrytec niesom ani zdaleka
no dostal si ma nemám slov
ale
pokrytec niesom ani zdaleka
neviem co je pokrytecke na tom, ze sa ti pacia lesby
pozeras sa predsa na dve zeny (alebo aj desat trebars
), nie na ich orientaciu. vzrusuju ta prave preto, ze si heterosexual. ich orientacia ta nema preco zaujimat nech uz mas na nu akykolvek nazor. z muzskeho hladiska ide len o objekty sexualnej tuzby.
pozeras sa predsa na dve zeny (alebo aj desat trebars
-
Začiatok Konca
Professional