Mam v pc ducha? h
Probem hucanie pravadepodobne ventialora viac dnu...
-
darkshadow
Novice
Probem hucanie pravadepodobne ventialora viac dnu...
Caf zase mam nejaky problem ked si zaspnem pc rano prvy krat od kedi som ho vypol vecer VZDY pri spuseni zacne podivny zvuk vycahdzat z bedne lokalioval som to na chladice stopro su to ony / kuvy/ tento rachot pocut az do vtedy kym sa nenahodi pracovna plocha potom zazrazne presatne a iba bezne potichucky pradie..ja sa pitam co to kua je a moze sa mi daco posr*t?inac pc som nedavno rozobral a vycistil od prachu ale inac so na nic podivuhodneho neprisiel .. takze co to je?
Mam v pc ducha? h
Mam v pc ducha? h
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bude to zrejme chladic... pretoze kamaratovy na GF 4 robil toto iste chladic.. az po niekolkych hodinach vypnuteho PC a po zapnuti mu zacal vrcat strasne.. potom sa zrejme zohrial alebo ja nwm... vyslo to akurat na plochu alebo aj skor.. pri nacitani winu...
potom mu uz ten chladic pomaly odchadzal az nakoniec odisiel uplne a aspon nemal starosti s hucanim
BTW mne toto robi chladic na HDD... dvojvrtulkovy... zacal to az po mesiaci.. shit jeden.. robi to presne dovtedy kym sa nenacita win.. ale ked som vrtule spomalil tak isiel normalne.. (mam v <>)
potom mu uz ten chladic pomaly odchadzal az nakoniec odisiel uplne a aspon nemal starosti s hucanim
BTW mne toto robi chladic na HDD... dvojvrtulkovy... zacal to az po mesiaci.. shit jeden.. robi to presne dovtedy kym sa nenacita win.. ale ked som vrtule spomalil tak isiel normalne.. (mam v <>)
-
darkshadow
Novice
-
darkshadow
Novice
-
fikus-kukis
Guru wannabe