poharvody napísal:mne sa velmi paci ked je chlapec inteligentny a ked vela cita:) potom si vsimam ruky ake ma...a strasne sa mi paci ked ma chlapec okuliare...a ked je rozumny...no a este ako sa sprava k dievcatam:)
Vsetky parametre (az na tie ruky - zerem si prsty) som splnil. Das mi na seba kontakt?
Na nete som po dlhom case, takze neviem, ci som sem pisal. Ak ano, tak sa urcite z minuleho zoznamu veci nieco zmenilo.

Poradie neexistuje, vsetko vidim naraz.

Pekne oci, tmave vlasy (ozivene decentnym melirom = velke +), prsicka tak do ruky, stredne siroke boky, pekna tvar, siroky usmev, vlasy musia byt zasadne dlhe, jemne bezmozolnate ruky, hladke nozicky spravneho tvaru. Mam rad normalnu chodzu, prirodzene (nie afektovane (ked baba nevie chodit(ako moja spoluziacka, kt. nik nema rad))) vrtenie zadnicou pri chodzi.
Pekne opalena pokozka... ploche brusko vobec byt nemusi, ked je na brusku troska toho "sadla" ako tomu niektori hovoria, je to uplne skvele. Mam rad makucke tvarovane dievcata.

Ked je baba prirodzene inteligentna, chapava, je si s nou o com pokecat a obcas aj nejaku knihu precita, prip. sa vyzna vo svetovom diani a trochu ju bavi aj politika, je to uzasne.
S blondynami nemam bohvieake skusenosti. Nenavidim afektovane spravanie a do oci bijucu j*bnutost, namyslenost a povrchnost. Tiez sa mi moc nepaci, ked baba fajci, ale to sa este da prezit. Ak berie nieco tvrdsie, stracam zaujem. Sem-tam jebacik je v pohode, niektorym dievcatam to dokonca pristane.

Pokles mienky u mna sposobuje aj to, ked sa 15 rocna baba sprava, ako by mala o 10 rokov viac: cigaretka, vystrih, obtiahnute rifle, prekrizene nohy, make - upom vyumelkovana tvar (Pfuj!) a maska zaujata rozhovorom... pocuva spolusediacu, upreny pohlad, potiahne si, odklepne, vyfukne, odpije si kavicky a dalej sa venuje rozhovoru.
Keby som mal taku dceru a nachytal by som ju pri takom spravani, hned jej leti facka a prijem vreckoveho by som jej pozastavil na rok.
Vsimol som si, ze sa KONECNE blizi leto (aj ked je este daleko). Dievcata si v piatok na seba navliekli skvele handry. Obtiahnute tricka, hole bruska, ruky... tazsie sa mi sustredovalo na vyklad vyucujuceho.
Mimochodom sa mi velmi paci, ked ma dievca suknu a klasicke pancuchy bud cierne alebo, co je lepsie, telovej farby.
TESIM SA NA LETO!
Kto sa tesi so mnou, nech sem napise, co sa mu paci na opacnom pohlavi.