Vaši susedia...
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
s rodicmi byvam v malej tehlovej sestbytovke. susedia su celkom ok (sice vacsinou stari ale daju sa).medzi nimi je jeden spion, ktory musi vsetko vidiet. ked vidi z okna, ze sa vraciame napriklad z nakupov, hned bezi dole,, akoze daco robit do garaze, len aby videl co sme nakupili a podobne. okrem toho je aj pravdepodobne ziarlivy. ked sme kupili jazdeneho focusa mal pohrdave narazky, pritom vlastni 1.2 fabiu. nad nami byva jedna mlada rodinka ktorim sa pred par rokmi narodilo dieta. pohoda len dakedy zvykne dupat namiesto spania (bezne ho pocut o 22:00). mame este jeden vyvkvet. hned na prizemi byva taka liehova rodinka, konkretne matka so synom. on ma uz cez 30 rokov, zoschnuty a ma vlasy ako ozzy. uz ani nevladze chodit co je taky prechlastany. jeho matka je tiez podobny pripad. ked je nasata zvykne sa vadit a zvlastne skriekat
nieje vynimka pocut ich ako sa hadaju skoro o pol noci, pricom jej syn zvykne nadat do ku*iev a naopak. na mojom poschodi byva jedna vdova. tu mam celkom rad respetive mi nevadi, lebo je mila. 
no tak si ulavim. najhorsi susedia uz niesu medzi nami
dobre im tak (toto nezvyknem len tak hockomu priat ale dufam ze oni sa smazia v pekle ) proste morda no. ket sme boli mali stary nas furt bil (parkrat bola policia) prepichoval na m duse na bikoch, lopty, kradol zeleninu zo zahrady, stara na nas liala vracu vodu ket sme hrali futbal nahodov za barakom skratka brutal.
ale potom stara bola raz zozrata, stary ju zamkol a ona chcela sa dostat von ta skocila z okna
uz si mysleli ze je s nou konec, stareho koli tomu trafil slak. a ju potom odniesli do domova . tusim uz tiez vonia fialky. odvtedy mame taky klud
inak byvam v 6bytovke a mam vsetkych susedov uplne vpohode
ale potom stara bola raz zozrata, stary ju zamkol a ona chcela sa dostat von ta skocila z okna
-
tomasso
Medium Professional
ja mam so susedmi problemov viac nez dost...
jedna suseda z nasej chodby, asi 50 rokov ma, byva sama..ale vzdy ma nieco proti mne...vidi poisane vytahy, a uz uteka za domovnikom ze pisem po vytahoch..na bytove druzstvo uz poslala asi 50 staznosti, ze jej berieme zivotny prisetor...no o mojich problemoch s nou by som vedel napisat aj knihu...
dalsi problem mame so suedou, ktora byva nad nami...cez vikend rano sa zobudi o siestej a obuje si topanky, ktore hrozne klopkaju o jej plavajucu podlahu...ako keby naschval to robila..ked byval jej muz s nou, tak sa aj v noci o druhej ma zobudilo ako sa hadaju....doobeda nemozem mat ani hudbu pustenu, lebo za 5 minut pocujem ako nam niekto zvoni..
jedna suseda z nasej chodby, asi 50 rokov ma, byva sama..ale vzdy ma nieco proti mne...vidi poisane vytahy, a uz uteka za domovnikom ze pisem po vytahoch..na bytove druzstvo uz poslala asi 50 staznosti, ze jej berieme zivotny prisetor...no o mojich problemoch s nou by som vedel napisat aj knihu...
dalsi problem mame so suedou, ktora byva nad nami...cez vikend rano sa zobudi o siestej a obuje si topanky, ktore hrozne klopkaju o jej plavajucu podlahu...ako keby naschval to robila..ked byval jej muz s nou, tak sa aj v noci o druhej ma zobudilo ako sa hadaju....doobeda nemozem mat ani hudbu pustenu, lebo za 5 minut pocujem ako nam niekto zvoni..
-
Mrk
Professional
ja byvam v takom dvojdome sused s ktorym sa onho delime je totalny ch*j..inak to popisat neviem ked sme neico prerabali tak sa musel prizivit a podobne...skoro stale trci doma..takze obcasne sa prehlusujeme tym co nam tu hra z radia a podobne...cez letne prazdniny ked boli rodiacia na dovolenke som si doma zorganizoval mensiu party...a tak jak tu bol bordel a hluk tak ma ten asocial ani nezdravi...tak ja som tiez prestal...ale ostatny susedia su v poho...obcas donesu kolace obcas ich stretnem v pohostinstve nedaleko baraku 
správa
bývam v bytovke, takže susedov mam z každej strany
sú aj dobrí ale aj zlí, žiaľ tých zlých je počuť aj keby som hluchy bol
lebo vykrikujú ešte aj takým nespisovným slangovým slovníkom že z toho proste uši bolieť musia
, sú to susedia, ktorí sa spravajú ako keby boli najväčšie celebrity a pritom ked pozriem na bonton správania tak ich možno prirovnať k zaostalým opiciam
v piatok malí návštevu a ten sused bol spity na mol /teda aspon sa správal takého som ho ešte nevidel/ vykrikoval na celú chodbu nazdar rehlil sa a pištal potom k nim prišiel niekto zo psíkom tak ho tam velebil že som si myslel, že mam za suseda zoofila
btw. najradšej mam ked tie staré babky rapotačky sa miešajú do veci do ktorých ich figa borova, a ked sa im človek nepozdraví v zhone aký dnes mladi ľudia majú tak o tom vie celé mesto
btw. najradšej mam ked tie staré babky rapotačky sa miešajú do veci do ktorých ich figa borova, a ked sa im človek nepozdraví v zhone aký dnes mladi ľudia majú tak o tom vie celé mesto
Celkom dobra tema
Byvam v panelaku, posledne poschodie, pod nami prazdny byt (teraz uz hej), oproti dobry susedia. nic mi neprekaza. ked je hluk, tak ho vacsinou robi bracho s bednami
Vadi mi jedina vec. ze niekto fajci na balkone ked si potrebujem vyvetrat
vtedy by som vrazdil 
EDIT: tak uz skoncila sranda. od bytu pod nami sa nastahovala mlada rodina s dvomi malymi detmi. buchoty, vreskoty a podobne si budeme ozaj uzivat
Byvam v panelaku, posledne poschodie, pod nami prazdny byt (teraz uz hej), oproti dobry susedia. nic mi neprekaza. ked je hluk, tak ho vacsinou robi bracho s bednami
Vadi mi jedina vec. ze niekto fajci na balkone ked si potrebujem vyvetrat
EDIT: tak uz skoncila sranda. od bytu pod nami sa nastahovala mlada rodina s dvomi malymi detmi. buchoty, vreskoty a podobne si budeme ozaj uzivat
No ja byvam na dedine a jedine na susedoch mi vadi ze maju jedno take psisko ktore ani nevidno od zeme a keby ste ho poculi brechat. To je uplne pisklavy ton ktorym sa ten pes pokusa imitovat brechot. Hrozne nieco. Nechcite to zazit. A ked vam to brese pod oknom celu noc
Mam chut nieco mu spravit. A eset nenavidim nas dedinsky rozhlas. Ked zacnu hrat tie vypekavky zo 70tych rokov ta mi je az zle. A v lete tento rozhlas zacina vysielat o 7.00.
-
Mek
Addict
Presne ako Curuj. pod nami prazdny byt...
ale predtym tam byvala jedna taka stara prazenica, co dele dni vetrala a ked sme vetrali aj my, bolo u nas citit taky ten starecky naftalinovy puch (asi viete o com hovorim)
A ked bracho vytoci bedne naplno, tak obcas sa suseda o dve poschodia pod nami stazuje, ale ja to beriem, ja by som urobil to iste. A s tymi fajciarmi to je teda fakt hrozne, hadzu spaky dole z balkona na travnik a vetraju ten puch, takze ho citit az u nas.
Raz sa dokonca prisiel stazovat sused, ze som ho nepozdravil... ta to je uz ake psycho
(ale dobra tema to tu je
)
ale predtym tam byvala jedna taka stara prazenica, co dele dni vetrala a ked sme vetrali aj my, bolo u nas citit taky ten starecky naftalinovy puch (asi viete o com hovorim)
A ked bracho vytoci bedne naplno, tak obcas sa suseda o dve poschodia pod nami stazuje, ale ja to beriem, ja by som urobil to iste. A s tymi fajciarmi to je teda fakt hrozne, hadzu spaky dole z balkona na travnik a vetraju ten puch, takze ho citit az u nas.
Raz sa dokonca prisiel stazovat sused, ze som ho nepozdravil... ta to je uz ake psycho
(ale dobra tema to tu je
Tak ako čítam vaše problémy, tak máme susedov jednu báseň, bez akýchkoľvek problém a nechodia sťažovať, ani žiadny zápach ani nič také, žiadny kutilovia, prosto raj
, aj keď raz začas sú tu dáke vŕtania do stien a takéto veci a niekedy vedia fakt dosť dobre trafiť o 7 ráno cez víkendy, tak sa človek poteší . Ale tak zase ja som tu ten problém maker, keď dostanem náladu a vypeckujem dáky ten Soulfly, Sepulturu, či už Načo Názov
, ale nesťažujú sa a ešte mám vo vlastníctve bassgitaru a tak hrám v normách, ale musí to byť počuť a potom vo výťahu také tie narážky a ako ti to ide, darí sa s kapelou a tak
. Ale tak je tu aj jedna osôbka taká stará rašpľa, kt. furt čumí, pozoruje každého, klebtnica strašná, na všetko sa sťažuje a tak, už to dosť lezie na nervy a raz som jej dosť vypi*oval čo ju potom tak ostala ohúrená a drží si taký odstup voči mne
:-D...Ale ako vravím inak je to super
a skvelá téma, chválim, K+...
sKoReC: nesmies byvat v domove dochodcov
ja byvam na malej bytovke, cize sa vsetci pozname. je nas spolu 6 rodin.
vedla suseda: ma asi 70 rokov, invalidna dochodkyna. je ticha, niekedy ju nevidim aj mesiac.
oproti suseda: totalna alkoholicka. rano si kupi jeden rozok a flasku. ma syna (alkoholika), ktory u nej niekedy prespava. strasne jej nadava a vykrikuje. hlavne vecer. mam chut mu rozbit hubu, len ho stretnem. tak ma doma nafajcene, ze ked idem len okolo dveri, tak ma ide slahnut. fest puch.
nad nami: mladomanzelia. vyroba deti je ich konickom
ich vyvrcholenia byvaju uzasne (teda pre nich) to nie je ze, ach ach aaach, ale to je ho ho hoooo hooooooo hoooooooooooooo
s priatelkou tomu hovorime mrozovanie. niekedy si myslim ze su u nas v obyvacke. ale inak su v pohode.
vedla nich: su dalsi mladomanzelia. su tam kratko. este sa neaklimatizovali, ale taky tichy a moc slusny. otvara mi dvere a tak. ked ho stretnem tak ho zdravim cau a on mi na to dobry
, tak som sa na neho skaredo pozrel a uz sa polepsil. hovori ze nazdarek
a posledny:pan (otec) a jeho dcera (18) on je kamionista, tak byva doma len malo. ona je symposka, ale jej chalan je dobry blb. ma psa o ktorom viem len ked ho venci na dvore. inak je tichy.
taka nasa bytovka, v tichej lokalite, takze ani na ostatnych susedov sa stazovat nemozem.
ja byvam na malej bytovke, cize sa vsetci pozname. je nas spolu 6 rodin.
vedla suseda: ma asi 70 rokov, invalidna dochodkyna. je ticha, niekedy ju nevidim aj mesiac.
oproti suseda: totalna alkoholicka. rano si kupi jeden rozok a flasku. ma syna (alkoholika), ktory u nej niekedy prespava. strasne jej nadava a vykrikuje. hlavne vecer. mam chut mu rozbit hubu, len ho stretnem. tak ma doma nafajcene, ze ked idem len okolo dveri, tak ma ide slahnut. fest puch.
nad nami: mladomanzelia. vyroba deti je ich konickom
vedla nich: su dalsi mladomanzelia. su tam kratko. este sa neaklimatizovali, ale taky tichy a moc slusny. otvara mi dvere a tak. ked ho stretnem tak ho zdravim cau a on mi na to dobry
a posledny:pan (otec) a jeho dcera (18) on je kamionista, tak byva doma len malo. ona je symposka, ale jej chalan je dobry blb. ma psa o ktorom viem len ked ho venci na dvore. inak je tichy.
taka nasa bytovka, v tichej lokalite, takze ani na ostatnych susedov sa stazovat nemozem.