Prasknuta sprchovacia hadica
Prasknuta sprchovacia hadica
Ahoj, velmi casto mi praska sprchovacia hadica, neviete kvoli comu? a tiez ked kupim novu tak ide voda velmi pomaly, kde moze byt chyba? diky
Stoporko napísal:to by si povysil umyvadlo na uroven bidetu![]()
sorry za offtoppic ale nedalo mi...
zakladatel temy: ak mas slaby vytok....
sorry, ani mne nedalo
inac, tento problem sa stava aj u nas. nie sice kazdy tyzden, ale casto. a nie je to ziadny lacny shit. uz ked vidim, ako spomedzi tej kovovej spiraly zacne pretekat voda, ide ma drbnut. a fotrovci jasnacka vzdy pi*uju na mna.
Keď sme ešte mali vaňu sa nám zlomila hadica pretože bola zle prevesená cez batériu. Nemusí byť ani obtočená, stačí, že tu tam nesprávne prevesíš a ťarcha sprchovej ružice ju časom zlomí na nejakom miestec (blízko pri ružici). Potom sa ti v tom mieste škrtí voda a netečie dobre..
-Teraz sme kúpili sprchový kút, kde je kovová hadica (nie tlaková ako prívod do hajzliku, normálne elegantna
) a tá vyzerá, že sa nezlomí.. ďalšia vec je, že tam sa veša do stojanu na stenu. Nebolo by odveci niekde v domacich potrebách taký kúpiť a dať to na stenu, potom by to už nemalo robiť. 
-Teraz sme kúpili sprchový kút, kde je kovová hadica (nie tlaková ako prívod do hajzliku, normálne elegantna