Nevie mi niekto poveda co patri do povinnej vybavy auta na ukrajijne ??? viem ze tam patri hasici pristroj. a ze vraj este snehove retaze,ale ci to je fakt pravda???
BAD BOY napísal:Nevie mi niekto poveda co patri do povinnej vybavy auta na ukrajijne ??? viem ze tam patri hasici pristroj. a ze vraj este snehove retaze,ale ci to je fakt pravda???
ani jedno z toho chodim tam uz dlho a nikdy nepozerali ci mame hasak len musis mat pas a niekedy im j*bne ze kontroluju gumy ale to len niekedy...
a co sa tyka tych retazi tak od novembra do februara ich musis mat
Aj keby si mal vsetko v poriadku tak miestni muzi zakona si najdu dovod ako z teba dostat zopar Hrivien .... Minule musel kamaratov oco dychnut ma policajta lebo vraj citil v aute alkohol zaujimave metody v 21.st
Fabo napísal:Na ukrajinskych milicionarov plati nebat sa ich (ale zas nie az moc ) Ak im ukazes ze sa ich nebojis ale zas sa im nevyhrazas, nechaju na pokoji.
Dost tenky lad, ja by som tam bez nejakeho skuseneho cloveka nesiel, prudi v nich ruska krv, vsade vidia len peniaze, mna to taha skor na zapad
Fakticky nehovorim ze zaoad je skredy bo co, ale ak mam porovnat, tak Londyn ma nezaujal ani trochu tak ako Kyjev, a nejse len o to, ze v Kyjeve stalo (dobre) pivo asi 8 korun aj s flasou
Fakticky nehovorim ze zaoad je skredy bo co, ale ak mam porovnat, tak Londyn ma nezaujal ani trochu tak ako Kyjev, a nejse len o to, ze v Kyjeve stalo (dobre) pivo asi 8 korun aj s flasou
Mám podobné pocity aj keď zas London považujem za jedno z najkrajších miest aké som videl. Napriek tomu západ ma už trochu omrzel, je to tam síce šetko pekné ale ťahá ma aj tá východná exotika, ktorá svojim spôsobom začína na Ukrajine
Vesper napísal:Mám podobné pocity aj keď zas London považujem za jedno z najkrajších miest aké som videl. Napriek tomu západ ma už trochu omrzel, je to tam síce šetko pekné ale ťahá ma aj tá východná exotika, ktorá svojim spôsobom začína na Ukrajine
no a to poriadna exotika .... mna na nej vzdy nieco nove prekvapi
Godfather napísal:no chcel by som vidiet kolko ukrajincov ma vo svojom aute hasiaci pristroj..... pochybujem ze niekto kto ma 20 rocnu Volgu ma na hasiaci pristroj
tak pozor, Volga to bolo (a zcasti stale je ) luxusne vozidlo A nielenze hasicaky boli sucastou zakladnej vybavy od predajcu, ale som si aj takmer isty ze ich kontroluju na ich obdobe TK.
Fabo napísal:tak pozor, Volga to bolo (a zcasti stale je ) luxusne vozidlo A nielenze hasicaky boli sucastou zakladnej vybavy od predajcu, ale som si aj takmer isty ze ich kontroluju na ich obdobe TK.
Ano mas pravdu Volga bola luxusne auto ale len pre vychodny blok, lebo nic lepsie nedalo zohnat
aj v brne stoji jedno pivo 9 korun, je to starobrno ale musis vediet kde