Vrodeny rasizmus
Jj Ujo marky ci jak sa volas.Neodsudzujem ze : Ty si metlak ty si kkt atd ... Povedz mi ako zabranis obmedzovaniu ludkskych prav?Jedine obmedzovanim.Klin sa klinom vybíja.A ten kto zastupuje NS je pre mňa obyčajný úbožiak.Kludne by som proti týmto sráčom išiel do bitky.Jedna hromadná mala byť v našom meste ale tí zasrani to zrušili lebo to bolo bez zbraní a bez kopancov... Jednoducho rovnako ako ty v škole toleruješ školský poriadok rovnako by posraní náckovia mali tolerovať zákon a mať zdravú morálku
No na Slovensku bolo rasovo motivovanych trestnych cinov minuly rok asi 15 a tristvrte ktore boli napadnutia a tak... Zvysok boli machri ktory maju na bunde napis afrikakorps a pozadie s fuzatym ujom na mobe. Zato kolko ludi okradli na vychode cigani, kolych zbili a tak z toho sa ziadna afera nerobi... Vravim kebyze to beres podla toho kto tu robi bordel tak by si mal viac neznasat ciganov jak nackov
Preto radsej sud kazdeho ako individuum a nie ako clena niakej spolocenskej casti 
diego: A netoleruju?
Kolko Zidov vyhladili tento rok?
diego: A netoleruju?
Tak sa venuj menej blbostiam a viac sportom. Lebo utiect pred 300 kg ozranym nackom neni ziadny problemDieg0 napísal:JJ diego videl nacka zo sto metrov.A pocul ako na neho pi*uje ze ma pyramidkovy opasok a bol zjavne natrtkany ako bomba.Keby som tam nemal kamarata nedopadnem dobre.Lebo tych 100 metrov pred nim by som asi nestihol utekat ...
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a preco by som ja mal platit dane pre niekoho[nazvyme ho rom ] kto je socialny pripad ?Dieg0 napísal:Kukám že zase máš čo povedať k téme.Prečo by som ja na vlastnej slovenskej pôde mal utekať pred človekom ktorý by mal mať zjavne rovnaké práva ako ja?
//tak chod a vynic tu "plevel" ak mam sudit podla tvojho konania tak by si mi tu karmu tiez v zivote nedal keby si ma poznal ,pretoze by si sa bal ze ta prefackam
Aby si nedostal na kakacDieg0 napísal:Kukám že zase máš čo povedať k téme.Prečo by som ja na vlastnej slovenskej pôde mal utekať pred človekom ktorý by mal mať zjavne rovnaké práva ako ja?
-
axxis
Addict
Ujasnime si par veci:P3Bo napísal:Podla mna videl diego nacka tak najblizsie 100 metrov niekde na ulici a obisiel ho velkou oklukou. Hodnoti /ako vacsina / ludi ktorych vlastne ani nepozna.
-s tym co som napisal nema dieg0 nic spolocne, ci uz pred nackami uteka alebo nie (vlastne vobec neviem preco si to napisal)
-neviem odkial Ujo marky vyhrabal ten argument o zabijani zidov vzhladom na to, ze ja tu hovorim o ideologizme a nie o konani. napisal som, ze NS-kidi neuznavaju pravo na zivot zidom, farebnym etc. a za tym si stale stojim. toto pravo im odopieraju ideologicky a keby to mali povolene od toho aby to previedli do praxe by asi tiez daleko nebolo
-a dalsi vynikajuci argument: nenavid ciganov, ti to robia tiez (to iste len s inym obsadenim pisal tusim aj Kali). to, ze cigani robia to co robia neospravedlnuje nackov za to co zas robia oni. co je to za logiku: Fero ukradol 2 cukriky, ja som ukradol cukrik, teraz vsetci nenavidte Fera a mna majte u prdele, Fero toho totiz ukradol viac ako ja
WTF?Ujo Marky napísal:Aby si nedostal na kakacKed mas mat prava tak je to zrazu Tvoja slovenska zem ked su tu povinnosti tak Slovensko Madarom a my si najdeme krajnu kde niesu povinnosti.
Nie to je asi takto: AxXis Ty si predavac... nacek slohne jeden cukrik a Dezko dva a Ty sa viac hnevas na nacka lebo sa Ti hnusi viac ako DezkoaxXis napísal:...
A podla mna je jedno ked si nacek mysli ze nemaju pravo na zivot... (nackovia si to nemyslia, myslia si ze maju pravo na zivot ale nie s nami
-
P3Bo
Guru wannabe
1. napisal som to preto lebo z toho ako pise sa da jasne usudit ze nackovi by nevosiel do cesty nikdy v zivote. Ale tu v bezpeci virtualneho sveta je anti-nazi guru ktory nam vsetkym povie ako na nich
2. nikde nehovorim ze tomu tak nie je, aspon sa na nic nehraju , ako ti ludia vecne hladajuci pracu a lepsie ubytovanie.... : )
3. Mozno som to pisal ja co vies ?: )) Axxis valna vacsina [vies ze nehovorim o tebe ] sa vas tu hra na samaritanov , anti-nackov , atd atd. a pritom v svojom zivote proti tomu vsetkemu vykonate velke hovno , je to smiesne . Dalej hovorite o absolutnej rovnosti ale nackov a ludi co povedia ze je homosexualita zla diskriminujete .
Nie je to paradox ?!
2. nikde nehovorim ze tomu tak nie je, aspon sa na nic nehraju , ako ti ludia vecne hladajuci pracu a lepsie ubytovanie.... : )
3. Mozno som to pisal ja co vies ?: )) Axxis valna vacsina [vies ze nehovorim o tebe ] sa vas tu hra na samaritanov , anti-nackov , atd atd. a pritom v svojom zivote proti tomu vsetkemu vykonate velke hovno , je to smiesne . Dalej hovorite o absolutnej rovnosti ale nackov a ludi co povedia ze je homosexualita zla diskriminujete .
Nie je to paradox ?!
-
P3Bo
Guru wannabe
digital je mozne ta presvedcit o nespravnosti tvojho nazoru ? Myslim ze nie rovnako ako nikomu nevyvratis ten jeho. Ide len o to aby si podiskutoval podla moznosti na urovni . : )Digital napísal:zas sa tu všetko ospravedlnuje iným problémom... za toto do tejto témy nemá zmysel písať , je mi z toho zle...
-
Digital
Guru
moj názor že nackovia sú narušený ludia s ktorých 90 percent nevie začo vlastne bojuje a ostatných 10 sú psychopati je nesprávny ?P3Bo napísal:digital je mozne ta presvedcit o nespravnosti tvojho nazoru ? Myslim ze nie rovnako ako nikomu nevyvratis ten jeho. Ide len o to aby si podiskutoval podla moznosti na urovni . : )
-
P3Bo
Guru wannabe
No vidis , teda ak nemozes presvedcit toho druheho tak to by som sa mohol rovno vymazat z hojka. Mne tie debaty len prospievaju , ber to ako sposob pripravenia sa na mozne verbalne urazky a osocovanie ; )Digital napísal:nie je to možné , lebo to je pravda , nie moj názor ..
a máš pravdu nepochopil som to myslel som si že označuješ moj názor na nackov ako nesprávny ...sry