Sak ale trochu racionalne rozmyslajte ..ked si vezmes maduar alebo TH tak TH aspon hraju na nastrojoch ..kebyze si mam vybrat tak si dam tokio hotel ...bavme sa cisto o hudbe nie zaujatosti
Kufor napísal:Najtrapnejsia ja z pomedzi hentych O-zone, ale strasne trapne su aj buze**** kapely ako Blue, Westlife, Outlandish a tiez styl ako Atomic Kitten, a take trapne zenske kapely... och, by som vrazdil
och tak to suhlasim, tez napr. SUgababes,US5,Pussycat dolls,Take That...proste otras
takze najhorsie je u mna toki hotel
ale cisto z hudobneho hladiska......setky tie vyssie uevedene kapely nemam radhlavne kvoli tomu co za "hudbu" to robia.ale tak najviac asi...sugababes?
Sugababes najhoršie? Podľa mňa robia celkom dobrý pop. Ony predsa nesúťažia v kategórii hard-rock. Nemal by si odsudzovať len preto, lebo robia štýl ktorý sa ti nepáči. Samozrejme netvrdím, že sú najlepšie....
hmm...neviem co tu riesite - vybrat najhorsiu kapelu na svete je ako ked vam daju olizat strasne vela citronov a vy musite urcit, ktory bol najkyslejsi
u mna osobne je kandidatov viac: Tokio Hotel, Kontrafakt, Hilar Lakatosovie (aj ked ten sa neda povazovat za kapelu a uz vobec nie za spevaka ), Brano Mojsej, Scooter etc...
konyk87 napísal:
u mna osobne je kandidatov viac: Tokio Hotel, Kontrafakt, Hilar Lakatosovie (aj ked ten sa neda povazovat za kapelu a uz vobec nie za spevaka ), Brano Mojsej, Scooter etc...
Mojsej je sice debil, ale hudobne nieje zas taky najhorsi. Sice tu jeho hudbu nepocuvam, ale nemozem povedat, ze by to bolo vyslovene zle.
Inac TOKIO HOTEL-velka cast pisete,ze su najhorsi..Mam taky pocit,ze to vravite len preto lebo su EMO.Hoci osobne tiez tuto skupinu ludi nejak"nemusim"..
Hoci takuto hudbu nevyhladavam a pocujem ju iba v radiach-imho,niektore piesne boli celkom dobre.
Nejak svetova najhorsia ma nenapada...Ale SVK -INE KAFE.
Kazdy co sa presadil ma aspon minimum spevackeho talentu takze tu uz potom zalezi iba na vkuse a ja nemusim nemecke skupiny[ jedinou vynimkou je rammstein ] inac u mna 0 bodov prave spominany tokio hotel . Chalanov som videl ako spievali na european music awards ..mal som dost