No,Baby...toto isté som napísal aj ja..takže na tom asi niečo bude...zamysli sa..alebo nás tu už neotravuj zjavne nezmyselnými príspevkami,keď si už aj tak nedáš poradiť...pinacolada napísal:precital som prvy post a wou wtf brutalje jasne ze je to este decko (sory) a nevie co chce.zacni znova chodit na basket a zi svoj zivot tak ako do teraz a v ziadnom pripade neprestupuj z dobrej skoly.vztah ta totiz nesmie nikdy obmedzovat a urcite nie jednostranne ako to je u vas.ked sa jej nebude pacit tak ju nehaj ty alebo nech ta neha ona.ale radsej ty ju aby ta to tak nebololelo potom.
dalsia vec.milujes ju.naozaj?.podla mna by si ju milovat iba chcel a tak si to nahovaras.ver mi kamo ja viem o com teraz hovorim.
Nevysvetlitelne spravanie
-
Začiatok Konca
Professional
no nemohol som nezareagovať keď som zbadal ten malý dodatok na konci prvého postu...ona 12 zachvílu 13
brácho akože chceš si na nu minuť 2,5K a ona sa hentak správa a ty ju lúbiš...veď by som *ebal nato príde dalsia,máš s nou len problemy...chceš aby ťa obmedzovalo hentaké detsko ktoré nevie čo chce?neeprípušťaj si ju tak k telu..."JE TO JEDNA Z MNOHÝCH"tak hned nerob vedu
brácho akože chceš si na nu minuť 2,5K a ona sa hentak správa a ty ju lúbiš...veď by som *ebal nato príde dalsia,máš s nou len problemy...chceš aby ťa obmedzovalo hentaké detsko ktoré nevie čo chce?neeprípušťaj si ju tak k telu..."JE TO JEDNA Z MNOHÝCH"tak hned nerob vedu
Jj ale to je cely baby nie ? neraz sme mu uz dohovarali .. ma tu plno tem .. plno stran a plno nedoriesenych pribehov ... ale i tak si vzdy urobi po svojom ...... proste na zaciatok by sa mal zamysliet nad sebou zmenit nieco na tom co a ako robi .. respektive nerobit podla seba ale brat si nase rady k srdcu .. inac to vazne nikam nevedie
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
myroon: 14rocne uz miestami sa najdu take, ze sa daju povazovat za "dusevne vyspele" aby som zas nepovedal dospele. Zo dve take poznam.
Na druhej strane, je hromada aj 16,17 18 rocnych co su horsie "deti" jak priemerna 14tka. Tebe radim bud si to vyriesit medzi vami alebo ak chces radu tak sa viac rozpis do osobitnej temy
baby: Ja byt otcom a zabrusit nahodou na hojka, tak uz u teba klope prokurator, clovece, tu uz ani spametat sa nestaci...
PS: priklanam sa k nazorom tusim Sharkyho atd.: kup jej lentilky...
//edit: tazke detstvo? Mam 17 a nedovolim si povedat, ze moje destvo skoncilo skor nez sa zlozim na intraku
Na druhej strane, je hromada aj 16,17 18 rocnych co su horsie "deti" jak priemerna 14tka. Tebe radim bud si to vyriesit medzi vami alebo ak chces radu tak sa viac rozpis do osobitnej temy
baby: Ja byt otcom a zabrusit nahodou na hojka, tak uz u teba klope prokurator, clovece, tu uz ani spametat sa nestaci...
PS: priklanam sa k nazorom tusim Sharkyho atd.: kup jej lentilky...
//edit: tazke detstvo? Mam 17 a nedovolim si povedat, ze moje destvo skoncilo skor nez sa zlozim na intraku
hmm vies ze mas pravdu .. baby celkovo dozrievaju skor aj ja poznam tusim jednu ci dve 14-ky co su fajn osobky ....... a k tym ze aj starsia sa moze spravat ako decko hm tiez na tom nieco bude , ako tak v globale tie starsie su rozumnejsie atd... ale vzdy sa najdu aj vynimky to uz zalezi od toho ake su to charaktery mozno vychovo mozno partia aku maju atd ........Fabo napísal:myroon: 14rocne uz miestami sa najdu take, ze sa daju povazovat za "dusevne vyspele" aby som zas nepovedal dospele. Zo dve take poznam.
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
Motion Blur
Zablokovaný
ako moj nazor bude mozno nedobry...este som nic take nazazil (odkopy akurat
)
ale napisal si o co ide...vsetci napisali ze je to decko, ze to nema zmysel...kazdy neskorsi prispevok od teba bol ako si sa rozpraval z jej ocom
chces pocut aby sme t inapisali... => ma to zmysel, bojuj o nu, nedaj sa odradit, ona vyrasie
kebyze mam 13 rocnu dceru a chodi s 16 rocnym...no....nebol by som nadseny
hovoris ze sa mate velmi radi a hned na to ako sa hadate, ked ta ma rada, tak pretane flirtovat s kazdym naokolo
osobne hovorim z vlastnych skusenosti v 12-tich...nic ine ako platonicke lasky to neboli, momentalne z mojich 14-15 kamaratiek su mozno 2-3 take ze nieco by sa dalo, ze su neni deti
ten darcek.... uz je sice po termine vianoc, ale kup jej bombonieru....tu vyuzije
skus hodit fotku ako ste spolu......mozno sa naozaj k sebe hodite
ale napisal si o co ide...vsetci napisali ze je to decko, ze to nema zmysel...kazdy neskorsi prispevok od teba bol ako si sa rozpraval z jej ocom
chces pocut aby sme t inapisali... => ma to zmysel, bojuj o nu, nedaj sa odradit, ona vyrasie
kebyze mam 13 rocnu dceru a chodi s 16 rocnym...no....nebol by som nadseny
hovoris ze sa mate velmi radi a hned na to ako sa hadate, ked ta ma rada, tak pretane flirtovat s kazdym naokolo
osobne hovorim z vlastnych skusenosti v 12-tich...nic ine ako platonicke lasky to neboli, momentalne z mojich 14-15 kamaratiek su mozno 2-3 take ze nieco by sa dalo, ze su neni deti
ten darcek.... uz je sice po termine vianoc, ale kup jej bombonieru....tu vyuzije
-
Začiatok Konca
Professional
Hej...alebo jej radšej daj dudlík...to využije skôr...mikyno12 napísal:....... kup jej bombonieru....tu vyuzije
//edit:alebo si zavoláme na políciu a pôjdeš sa pozrieť na to ako to vyzerá na policajnej stanici...za "zneužívanie" maloletej osoby...
-
barbaronan
Expert