System tray vo windows xp
System tray vo windows xp
Dobry, viete mi poradit ako vymazat (ak sa to nejako da) historiu skryvania ikoniek v system tray-i?lebo ich tam je strastne moc a ak sa to nejak da tak napiste... je to vo Windows XP... thx
neviem, čo presne chceš, ale spomínal si históriu skrývania ikoniek.. a skrývanie ikon sa rieši: pravý klik na plochu - Proporties/Vlastnosti.. a hneď tam dolu by si mal mať Notification area a v Customize (neviem slovenské názvy) si môžeš určiť, ktorá ikonka sa má schovať a ktorá nie.. 
ehm.. čo je "presmamované" celé?
ehm.. čo je "presmamované" celé?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niekedy je dobre ist priamo ku zdroju, v tomto pripade autorovi OS.
1. Zmažte hodnoty kľúčov IconStreams a PastIconsStreams v nasledujúcom kľúči databázy Registry:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\TrayNotify.
2. Otvorte Správcu úloh, kliknite na záložku Procesy, kliknite na položku Explorer.exe a potom kliknite na položku Ukončiť proces.
3. V Správcovi úloh kliknite na položku Súbor, kliknite na položku Nová úloha, napíšte explorer a kliknite na tlačidlo OK.
ahoj, ja mam tiez taky little problem v praci, a nechcel by som, aby raz niekto videl tie ikony v historii starsich poloziek lebo su tam ikony z roznych stranok s browsovania ale ešte to mam komplikovane tym, ze nemam spravcovske konto ale nastastie sa viem prihlasit ako spravca, co a kde mam vymazat ja???