Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

P3Bo napísal:digital je mozne ta presvedcit o nespravnosti tvojho nazoru ? Myslim ze nie rovnako ako nikomu nevyvratis ten jeho. Ide len o to aby si podiskutoval podla moznosti na urovni . : )
no neviem kde je uroven diskusie ked jeden clovek napise ze nacko ma mat rovnake prava ako ja a v druhom poste nepriamo schvaluje utoky nackov pretoze oni robia nieco pre slovensko a my zvysni zastavame nazor "slovensko madarom". je to smiesne a s takymi ludmi ako on fakt nema zmysel sa bavit a nie to este hovorit u urovni.digi 100% pravda
// btw bol by som zvedavy co on robi pre slovensko.

3. Mozno som to pisal ja co vies ?: )) Axxis valna vacsina [vies ze nehovorim o tebe ] sa vas tu hra na samaritanov , anti-nackov , atd atd. a pritom v svojom zivote proti tomu vsetkemu vykonate velke hovno , je to smiesne . Dalej hovorite o absolutnej rovnosti ale nackov a ludi co povedia ze je homosexualita zla diskriminujete .

diskiminujeme? ako?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

pinacolada napísal:...
tak potom ak ti to pripada zbytocne mam pre teba len jedno :smt006

// chod sa ich spytat : )
pinacolada napísal: diskiminujeme? ako?
mas rad rovnako nacka ako cigana ?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

P3Bo napísal:1. napisal som to preto lebo z toho ako pise sa da jasne usudit ze nackovi by nevosiel do cesty nikdy v zivote. Ale tu v bezpeci virtualneho sveta je anti-nazi guru ktory nam vsetkym povie ako na nich
2. nikde nehovorim ze tomu tak nie je, aspon sa na nic nehraju , ako ti ludia vecne hladajuci pracu a lepsie ubytovanie.... : )
3. Mozno som to pisal ja co vies ?: )) Axxis valna vacsina [vies ze nehovorim o tebe ] sa vas tu hra na samaritanov , anti-nackov , atd atd. a pritom v svojom zivote proti tomu vsetkemu vykonate velke hovno , je to smiesne . Dalej hovorite o absolutnej rovnosti ale nackov a ludi co povedia ze je homosexualita zla diskriminujete .

Nie je to paradox ?!
Mýliš sa veľmi sa mýliš.Náckovi by som išiel kludne naproti.Keby bol jeden rovesník.Alebo do hromadnej bitky.Kludne.Keď niečo nemám rád bojujem proti tomu.BTW mas nieco proti mojej karme?Mam rovnake pravo ju davat ako ktokolvek iný.čakám 100 k- :P.A povedz mi ako ubližujú tebe cigáni.Čo ti kedy urobili.A prečo obraňuješ náckov.A nestaraj sa či som videl nácka dakedy zblízka lebo o tom vieš s prepáčením veľké hovno.

EDIT: // Pýtal si sa pinu ale to je jedno odpoviem aj ja.Mám radšej cigáňov.Lebo poznám narozdiel od náckov aj rozumných cigáňov ktorí jednoducho nemôžu za to akej farby pleti sa narodili.Príde mi absolútne absurdné dohadovať sa na farbe pleti.Bol by som zvedavý aký posratý by si bol ty keby za tebou prišla banda 10 žltých číňanov ťa zbiť za to že si slovák.ČISTO! kvôli rasovej nenávisti.
Ujo Marky napísal:Aby si nedostal na kakac :) Ked mas mat prava tak je to zrazu tvoja Slovenska Zem ked su tu povinnosti tak Slovensko Madarom a mi si najdeme krajnu kde niesu povinnosti. :D
Aby si bol v orbaze madarov zo srdca neznasam
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Mýliš sa veľmi sa mýliš.Náckovi by som išiel kludne naproti.Keby bol jeden rovesník.
Vo vasom meste kde je kopec nackov sa nenajde ziadny tvoj rovesnik medzi nackami ?

Dieg0 napísal:Alebo do hromadnej bitky.Kludne.
Ucastnil si sa ty niekedy hromadnej bitky ? Prepac na tomto som sa zasmial ale podla mna ani nevies ako ti ludia [porazeny] potom zvacsa vyzeraju a preto by si si tisic raz rozmyslel ci by si tam vobec vkrocil

Dieg0 napísal:Keď niečo nemám rád bojujem proti tomu.
??? Nemas auto budes bojovat proti autam ?

Dieg0 napísal:BTW mas nieco proti mojej karme?Mam rovnake pravo ju davat ako ktokolvek iný.čakám 100 k- :P.
ak ti to spravi radost tak si ju posli , ked to zacne radost robit mne tiez ti na oplatku poslem ak budes chciet ; )
Dieg0 napísal:A povedz mi ako ubližujú tebe cigáni.Čo ti kedy urobili.A prečo obraňuješ náckov.
Ukradli mi plot , susedom ukradli plot , a dalsim susedom ukradli plot [to vies hlinnik je vzacny ] , napadli mojho naj kamarata a utok na svojich kamaratov znasam pomerne tazko. Musel som sa starat o ich decko vzhladom na to ze samy ho nechali bez zaujmu v skolke az do osmej [skolka konci o piatej] a mama musela nieco vybavit .

Dieg0 napísal:A nestaraj sa či som videl nácka dakedy zblízka lebo o tom vieš s prepáčením veľké hovno.
a starat sa budem lebo dristas somariny . Nacek mi nezobral plot , nenechaval svoje detiska bezstarostne pobehovat mestom a nezbil mi kamaratov .

//strasne rad by som sa s tebou osobne stretol diego a bol by som zvedavy ci by si mi to vsetko dokazal povedat aj do oci : ) a ak odpovedas za pinu tak to znamena ze ich nazorovo diskriminujes
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Okej ty si to chcel.Rovnako som citlivý na kamarátov keď mi ich dakto zbije

1, Dvaja náckovia mi zbili dobrého kamaráta a v bezvedomí ho hodili do priekopy.Ležal týžden v nemocnici na pozorovaní.BTW mal "iba" otras mozgu ale to je nič.

2, Vo vasom meste kde je kopec nackov sa nenajde ziadny tvoj rovesnik medzi nackami ?

jj je.S 12timi rovesnikmi okolo seba.

3, Ucastnil si sa ty niekedy hromadnej bitky ? Prepac na tomto som sa zasmial ale podla mna ani nevies ako ti ludia [porazeny] potom zvacsa vyzeraju a preto by si si tisic raz rozmyslel ci by si tam vobec vkrocil

nemal som prilezitost.Viem ako vypadaju porazeny.Som ochotny bojovat za vytlacenie tejto spiny z SVK.Keby sme sa poskladali vsetci dokopy odstranili by sme ich

4, ??? Nemas auto budes bojovat proti autam ?
Tá veta znela (yabudol som ciarku) : Keď niečo nemám rád, bojujem proti tomu. Odpovedz prosim este raz

5, napadli mojho naj kamarata a utok na svojich kamaratov znasam pomerne tazko. Musel som sa starat o ich decko vzhladom na to ze samy ho nechali bez zaujmu v skolke az do osmej [skolka konci o piatej] a mama musela nieco vybavit .

GOTO label 1,

6, a starat sa budem lebo dristas somariny . Nacek mi nezobral plot , nenechaval svoje detiska bezstarostne pobehovat mestom a nezbil mi kamaratov . GOTO 1

teraz píš

EDIT : // Aby si nevravel že vyťahujem jeden prípad na jednotku tak ešte jednému kamarátovi cestou do školy chlapík prišiel otvoril si kupéčko a len tak náhodne mu prije***.Alebo ešte hmm čo ja viem takí 6 náckovia hrali s 3ma mojimi kamarátmi biliard asi takým spôsobom že si ich hádzali celou silou atď.Myslíš si že všetkých týchto mám na háku?

EDIT2: // a aby si nevravel že to bol nejaký feťák ... bol to normálny človek ktorý išiel pešo sám domov.A je to kamarát na ktorom mi fakt záleží
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

1. a? Svojim prispevkom som ti chcel ukazat ze cigani tiez napadavaju ludi
2. tak si najdi 12 ludi zdielajucich tvoj nazor ved sa predsa rad pobijes za svoj nazor ak nemas nieco rad .
3. add 2
4. tym by som sa nechvalil . To robia aj tvoji nenavideny nackovia
5. ehm ... financne skody si jaksi premlcal a rovnako si sa nevyjadril k ich vrucnemu vztahu k ich detom
6. ja pisat budem len aby tebe nedosli arguementy : ))
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

pinacolada napísal: // btw bol by som zvedavy co on robi pre slovensko.
Pre slovensko robim toto:
http://www.nss.sk/ - chodim na akcie

Tu mas este niake songy kapely v ktorej hrajem nie pre peniaze, nie pre slavu ale pre nazory a zabavu:

Kód: Vybrať všetko

http://www.sendspace.com/file/jqqtsf
http://www.sendspace.com/file/5surdy
http://www.sendspace.com/file/4hns80
http://www.sendspace.com/file/vxqed7
( Su to nase songy takze autorske prava nato nema nikto iny :D ak by niekto namietal ze warez... Sry ze som nedal do prilohy ale bolo to moc velke. A ospravedlnujem sa za hroznu kvalitu hudby ale je to ztiahnute z video zaznamu, inak tie songy zneju ovela lepsie :P)

Je tam song aj proti nackom ked chces vediet, prave proti takym co su velky narodovci a pre Slovensko spravia nieco az ked zomru asi :P
Potom si to porovnaj s tym co si Ty urobil pre Slovensko ak si vobec nieco urobil a ak budes mat tolko kuraze tak mi odpis.

// este Ti chcem povedat ze niesom Slovak a mam 16 rokov ;) Ty netusim kolko mas si Slovak a dost pochybujem ze si nieco pre Slovensko spravil. Tolko odomna do tejto temy lebo uz vam nemam co povedat...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

1. viac ako nackovia?Nem
2. kameň úrazu je ten že nikto nieje ochotný sa tomu postaviť.Sme tu tak traja dokopy čo ich serie dnešná situácia
3. add 2
4. jj.Akurát že bojujem proti zlu keď je mi učinené zle.Nie keď sa niekto na mňa škaredo pozrie.Musím mať dôvod ... pádny
5. jj premlčal som finančné škody.Dakde v toopicu myslím skinheads bolo jak 3ja náckovia dotrhali chlapcovi oblečenie a rozbili mu okuliare za 6000 lebo mal zvláštne dioptrie.Dostali pokutu 500 korun.Vtipne nie?Resp smutne
6. non problem : ))

EDIT : // Ujo marky : Tolko odomna do tejto temy lebo uz vam nemam co povedat...

To sme si vsimli uz davno
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal: 5. jj premlčal som finančné škody.Dakde v toopicu myslím skinheads bolo jak 3ja náckovia dotrhali chlapcovi oblečenie a rozbili mu okuliare za 6000 lebo mal zvláštne dioptrie.Dostali pokutu 500 korun.Vtipne nie?Resp smutne
ty porovnavas skodu mojich susedov + nas za ktoru sa vysolilo cez 50 tacov kedze poskodili aj muriky k 5000 okuliarom ? V bitkach sa bundy trhaju je to normalne nemyslite si ze sa udiera len do xichtu .

Preco nevidim nikde nackov ktory rozoberaju firmy a klcuju statne lesy ale vzdy je to len rom ? Hmm ?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Lebo nacek pochadza z "normalnej" rodiny a nema potrebu si privylepsovat takto.Opytaj sa z druhej stranky : preco ti nenabehnu 3ti cigani a nezacnu kopat bezbrannu zensku a bit ju?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Lebo nacek pochadza z "normalnej" rodiny a nema potrebu si privylepsovat takto.Opytaj sa z druhej stranky : preco ti nenabehnu 3ti cigani a nezacnu kopat bezbrannu zensku a bit ju?
o pripadoch znasilnovanych romskych dcer , bitych deti a nedostatocnej starostlivosti si zjavne nepocul. Ach ano zabudol som ze nackovia su ty majetnejsi prepac znamena ale ze po prekroceni urcitej hranice penazi ludia prestanu kradnut ? Tak im zvysme rodinne davky mozno to zaberie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Pokial to mas na starosti tak im zvys.Ja o tom nerozhodujem a nepremyslal som and tym.Povedla by som ze nazi a cigani su oba velke zlo pre stat.Avsak nazi vacsie.A nejde o majetok majetok sa nahradi.Ked ti niekto ukradne 5000 neumries.Ale ked ta nejaky slahnuty nacek umlati k smrti ... najkrajsie ked postupne vykrvacas na chodniku.Urcite si pre seba a pre moje deti prajem taku smrt.Takym tempom akym sa nazi rozsiruju to tak bojim sa bude
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:A nejde o majetok majetok sa nahradi
A kto mi nahradi 50 000 Sk? Kto nahradi statne lesy ? Kto nahradi domy bytovky a objekty ktore cigani zdemolovali ?

Uz som to pisal vyzsie ked budes umierat na chodniku v kaluzi krvi tak budes mysliet tak akurat na to ako sa zachranit a nie ci ta kopol punkac alebo nacek .
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Kto ti nahradi život?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Kto ti nahradi život?
Zivot tvori aj materialna stranka nebodaj nie ? Zijes v krabici ? Vzhladom na to ze pises z netu o takejto hodine prepokladam ze nie .... nepaci sa ti ze som viazany na materialne statky ?

Chod a rozdaj majetok ciganom urcite ho potrebuju

//na ten plot museli ludia pracovat ja sam driem na brigadach za par halierov aj pocas skolskeho roka a nezarobim nanho . Naco mam ja pracovat na plot ked mi ho niekto ukradne ? Tak pojdem k susedovi a ukradnem mu ho a ani nemozem byt postihnuty lebo nemam z coho vyplatit lebo vlastne vsetko co mam v dome je nakradnute v ratane samotneho domu ktory som dostal zadarmo.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nepáči sa mi že uprednostňuješ majetok pred životom?Peniaze niesu všetko.Keby mi išlo o život radšej hodím notebook do kanála atď atď.Poviem ti tak ako to bolo v mafii : Radšej chudobný a starý ako bohatý a mladý

// Závidiš cigánom?Bol by si radšej cigán?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal: Radšej chudobný a starý ako bohatý a mladý
Chod do domova dochodcov a potom do bordelu .... nasledne napis svoj nazor este raz
Dieg0 napísal:// Závidiš cigánom?Bol by si radšej cigán?
Recnicka otazka ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dieg0 napísal:Ale ked ta nejaky slahnuty nacek umlati k smrti ... najkrajsie ked postupne vykrvacas na chodniku.
Nehnevaj sa ale uz zacinas pisat dost velke somariny. TV vacsinou taketo pripady dava hned do prvych reportazi, ja si za posledne 3 roky na ziadnu nespominam. Tupy sa samozrejme nerata kedze vrazda nebola vyriesena. Vrazdy sposobene ciganmi su urcite pocetnenjsie.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:Nehnevaj sa ale uz zacinas pisat dost velke somariny. TV vacsinou taketo pripady dava hned do prvych reportazi, ja si za posledne 3 roky na ziadnu nespominam. Tupy sa samozrejme nerata kedze vrazda nebola vyriesena. Vrazdy sposobene ciganmi su urcite pocetnenjsie.
Asi tak pred 2-3 mesiacmi u nas (Cadca) zastrelili jednu romsku zenu a zmalitili aj nejake dievca (to bolo v novinach) ale o tej vrazde sa nepisalo nic. Bolo to pocas nejkych kutlurnych slavnosti. 50 holohlavych nabehlo medzi ludi a over. To som pocul, neviem ci to prebiehalo naozaj tak, lebo som nebol v meste.
Ale nejdem to zovseobecnovat, takyto pripad sa stal len jeden pokial viem. Vacsinou ti skonci tak, ze sa nackovia idu bit ale sa len ozeru, chytia si 11-12 rocneho chalana, rozparaju mu bundu nozikom, lebo ma dlhsie vlasy/nasivku/rendom vec, ktoru nackovia pokladaju za zlu a on ide s placom domov.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Mam otazku.. Ked mi niekoho znameho zmlatia cigani alebo "hiphoperi" a hodia ho do priekopy, alebo ked mu len tak nahodne prije***.. mozem ich tiez volat nackovia?

A este jedna vec. Preco sa niekto kto ma zaujem na tom aby dieg0 a jeho deti vykrvacali na chodniku oznacuje za nacka, respektive aka je spojitost medzi narodnym socializmom a utokom na diega.

Pokial nie su vyjasnene tieto detaily neda sa dieg0vej smrti vykrvacanim na chodniku jasne pripisat ideologicky motiv.
Napísať odpoveď