software na PDA

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

software na PDA

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- takze mam Ipaq 5koveho radu je na nom Windows Mobile 2003 Premium - pocket PC , nevyznam sa poriadne do toho ale nasiel som na nete vcelku dost aplikacii lenze vela programov aj ked pasuje na moju verziu nejde naistalovat , napise mi ze to nieje platna aplikacia alebo ze mam predtym spustit nejaku aplikaciu cez ktoru to mam naistalovat ale ja neviem aku ... predtym ako som ho kupil mi tam kamarat nahodil nejaku srandu co mi spravilo zalozky a mal som tam aj nahadzany solidny softik ako aj hry ale musel som ho restartovat a vybila sa mi uplne baterka takze vsetko sa mi dalo do povedneho stavu cize mi prehrava video iba vo formate WMA a aj to dost o nicom takze by som potreboval radu od niekoho kto sa do toho vyzna .... dakujem ... :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

activesync mas na pc?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

to je ten program cez ktory sa synchronizuje nejako PDA s PC nie ??? co sa potom da kopirovat a pracovat s PDA ako s pevny diskom .... tak ten mam vo verzii 4,5.... a dalej :)
pershing
Guru
Guru

okej pocuj, ty tam nekopcis ten exe subor co stiahnes z netu? to treba nainstalovat do pc a tak sa ti to samo nainstallne ;)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

takze instaloval som to ako si mi radil pekne na pc a ono to samo hadzalo do pda ale polovica aplikacii a hier niesu v exe tak neviem co s nimi lebo tie sa instalovat nevedia a ked ich dam na kartu a spustim v PDA tak mi ich neotvori ... ako to mam riesit ???
a dalsia vec ako sa volala ta sranda co mi spravila zalozkove menu lebo teraz ma ked zapnem len 4 riadky pod sebou a vsetko musim ist cez menu a je to dost nepohodlne tak som si len hore preklikol na zalozku a tam som mal ikonky k programom .....
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pokial tie súbory ktoré čo nejdu otvoriť maju koncovku .cab tak tie sa musia otvoriť v PDAčku.Ale ked hovoriš že nejdu ti otvoriť,neni su tie subory nahodou zazipované?Len tak ma napadlo :wink:
A ešte ked hovoriš že máš staršiu verziu Windows mobile tak je možné že aplikácie a programy nejdú nainštalovať,pretože aplikacie a hry su určené pre novšie verzie WM
pershing
Guru
Guru

zalozkove menu urobis nejakym addonom, hladaj www.ce4you.cz
Lord ANAKIN
Professional
Professional

dakujem zatial to vsetko ide ako ma az na to ze som nenasiel prestne to co som chcel ale aspon nieco podobne aj ked sa to dost zlozito nastavuje...

http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=300

len problem je v tom ze sa mi to nehodilo na celu obrazovku ako by je na obrazku a ako som chcel ale len na polovicu plus mi odobralo aplikaciu ktoru som mal na vypinanie softu lebo vsetko cio vypnem sa v podstate len minimalizuje a ten soft mi ukazal co mam vsetko zapnute a dalo sa vypnut co som chcel ... no a pri odstraneny toho softu ze si ho radsej nedam mi napise ze sa pouziva nejake dll ci co a nechce mi to odstranit tak neviem co teraz ...

inak ta stranka je super dozvedel som sa dost novych veci a musim to este dostudovat ....
Napísať odpoveď