prosim vas preinstaloval som si vistu dal som si XPcko SP3 a doinstaloval som vsetky ovladace idem si spustit mp3jku a vypise mu cez winamp tuto chybu a cez wmp tiez je v prilohe a na liste pri hodinach nemam ani ten program ku zvukovke..skusal som aj stahnut ine drivery..zvukovka je na doske asus p5kr
No vyzera to tak,ze mas nainstalovany nespravny driver.Cize si pozri presne aku mas zvukovku(napr.v programe Everest),stiahni si spravny ovladac,nainstaluj si ho.Stary driver odporucam pred instalaciou noveho odinstalovat..
dudo02 napísal:No vyzera to tak,ze mas nainstalovany nespravny driver.Cize si pozri presne aku mas zvukovku(napr.v programe Everest),stiahni si spravny ovladac,nainstaluj si ho.Stary driver odporucam pred instalaciou noveho odinstalovat..
ako osm uz napisal..je to zvukovka na doske..o ktorej windows vie a driver je z CDCka a aj z netu a nic nejde..
Ak vojdes do control panel/zvukove zariadenia/karta zvuk.Tak tam mas rolovacie menu-"zvolit zvukove zariadenie".Ak tam mas viac moznosti-skus kazdu jenu z nich..
dudo02 napísal:Ak vojdes do control panel/zvukove zariadenia/karta zvuk.Tak tam mas rolovacie menu-"zvolit zvukove zariadenie".Ak tam mas viac moznosti-skus kazdu jenu z nich..
nejde to vybrat je to take sede neda sa na to kliknut
A zvuk ti normálne ide napr. pri filmoch, hrách? Mne takú tabuľku vyhodilo, keď som vypol v procesoch svchost.exe lebo mi to žralo strašne veľa pamäte. Potom mi vôbec nešiel zvuk a musel som reštartovať PC.
radek21 napísal:A zvuk ti normálne ide napr. pri filmoch, hrách? Mne takú tabuľku vyhodilo, keď som vypol v procesoch svchost.exe lebo mi to žralo strašne veľa pamäte. Potom mi vôbec nešiel zvuk a musel som reštartovať PC.
juslik napísal:nejde to vybrat je to take sede neda sa na to kliknut
No mas zly driver,resp.windows ho nejakym sposobom nechce"prijat"..
Kam to vlastne instalujes-PC,BOOK?Islo ti to tam niekedy predtym?Si pisal ze si preinstaloval XP..Mas aj VISTU aj XP?Alebo si VISTU vymazal a mas tam len XP?Nejde ani pod jednym OS pokial tam mas 2?
Pokial tam mas len XP-daj reinstal,normalny format(nie quick).Zrejme to bude asi jedine riesenie..Asi bude nieco s tym XP .
dudo02 napísal:No mas zly driver,resp.windows ho nejakym sposobom nechce"prijat"..
Kam to vlastne instalujes-PC,BOOK?Islo ti to tam niekedy predtym?Si pisal ze si preinstaloval XP..Mas aj VISTU aj XP?Alebo si VISTU vymazal a mas tam len XP?Nejde ani pod jednym OS pokial tam mas 2?
Pokial tam mas len XP-daj reinstal,normalny format(nie quick).Zrejme to bude asi jedine riesenie..Asi bude nieco s tym XP .
no najprv som mal na PC XPcko na tom to islo.. potom vistu aj na tom to islo stahol som si nove XPcko a tam to uz nejde..a islo to zatial vzdy..stahnem nejake ine Xpcko so SP2
Dedomil napísal:mas vobec sluzbu Zvuk systému Windows zapnutu?
dal som tam aj windows na ktorom mi to islo..no ale isiel zvuk len cez winamp cez BS player nesiel ani zvuk na youtube tak som si dal zo stareho PC zvukovku do PC a uz ide
juslik napísal:dal som tam aj windows na ktorom mi to islo..no ale isiel zvuk len cez winamp cez BS player nesiel ani zvuk na youtube tak som si dal zo stareho PC zvukovku do PC a uz ide
Hmm..Zaujimave....Ak to slo cez Winamp a cez ostatne nie .To by ma v takomto pripade ani len nenapadlo,ze je problem v HW...Zase o nieco mudrejsi .Zaklad je,ze ti to slape.