Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

v prvom rade sorry, ze predosle prispevky som len tak prebehol ocami (skuskove obdobie), a mozno to tu uz niekto napisal, no ak nie pisem ja.

v jednom z poslednych .tyzdnov minuleho roku (posledne alebo predposledne cislo alebo obidva), sa pisalo o probleme neonacizmu a bol tam popisany popis vzniku malych neoanacistov a tak. no a bol tam nazor velmi zaujimavy, priam realny, ktory sa hodi ako reakcia k tejto teme.

ide o to, ze niektore veci su geneticky dane, a proste su deti ktore sa uz narodia s genom, ktory sposoboje to, ze uz od utleho detstva su agresivnejsie voci slabsim a pod. pretoze im to sposoboje uspokojenie a pod. ako tak rastu, uz sami v svojom okolo zistia, kto z ich susedov, kamaratov ma podobne agresivne sklony a postupne sa zgrupuju. A potom v starsom veku pridu a zistia ze hura nacizmus, pozru si zopar veci a zacnu slepo verit v tuto ideologiu, no v skutocnosti neveria v u ideologiu vo vsetkych ich dosledkoch, ale pre to s cim je spajana a to s vykonavanim nasilia na menecejnych rasach (podla nich).

je to take ake si velmi velke zhrnutie, tak ak to niekoho zaujima nech si precita clanok, i ked neviem ci sa v archivoch .tyzdna zobrazuju cele
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Aryan Angel napísal:Mam otazku.. Ked mi niekoho znameho zmlatia cigani alebo "hiphoperi" a hodia ho do priekopy, alebo ked mu len tak nahodne prije***.. mozem ich tiez volat nackovia?

A este jedna vec. Preco sa niekto kto ma zaujem na tom aby dieg0 a jeho deti vykrvacali na chodniku oznacuje za nacka, respektive aka je spojitost medzi narodnym socializmom a utokom na diega.

Pokial nie su vyjasnene tieto detaily neda sa dieg0vej smrti vykrvacanim na chodniku jasne pripisat ideologicky motiv.
Opytam sa len jednu vec.Poznas jeden taky pripad sposobeny ciganmi alebo hiphopermi z tvojho okolia?A este aj ja som pocul ze v KE na novom juhu nacisti zabili nejakeho cigana ale nebudem to predkladat ako fakt lebo tam nebyvam a nic o tom neviem.BTW ak by si narazal na to ze preco nacisti ... 3/4 toho sidliska su nacisti
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

ZAP napísal: A potom v starsom veku pridu a zistia ze hura nacizmus, pozru si zopar veci a zacnu slepo verit v tuto ideologiu, no v skutocnosti neveria v u ideologiu vo vsetkych ich dosledkoch, ale pre to s cim je spajana a to s vykonavanim nasilia na menecejnych rasach (podla nich).
Alebo podla redakcii tyzdeninka tyzden. Samozrejme ked je niekto agresivny tak uz automaticky sa zaraduje medzi nacistov.
Dieg0 napísal:BTW ak by si narazal na to ze preco nacisti ... 3/4 toho sidliska su nacisti
Este by si mal byt celkom rad. Co maju povedat ludia ktori byvaju v sidliskach kde 3/4 byvajucich tvoria cigani. Ani si nechcem predstavit ako by to tam vyzeralo.
Aryan Angel napísal:A este jedna vec. Preco sa niekto kto ma zaujem na tom aby dieg0 a jeho deti vykrvacali na chodniku oznacuje za nacka, respektive aka je spojitost medzi narodnym socializmom a utokom na diega.
Dieg0 si asi mysli ze narodny socializmus v ziadnom pripade nemoze tolerovat pyramidove opasky a vseliake odznaky povesane na bundach a pod.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Dnešný nacisti to tak prezentujú ... osobná skúsenosť
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Aryan Angel napísal:Mam otazku.. Ked mi niekoho znameho zmlatia cigani alebo "hiphoperi" a hodia ho do priekopy, alebo ked mu len tak nahodne prije***.. mozem ich tiez volat nackovia?
Nie-volaj ich primitivny tupci.A je jedno,ci su to cigani,nackovia,cinania,hiphoperi atd..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ujo Marky napísal:songy kapely v ktorej hrajem
Slovensko patrí nám Fajn, slovensky cover toho songu som este nepocul :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Ujo Marky napísal:Pre slovensko robim toto:
http://www.nss.sk/ - chodim na akcie
a pointa? tym ze si dakde prisiel a stal si tam alebo si sa pomodlil si pre slovensko nespravil NIC !
// nie si slovak a snazis sa robit veci pre SVK ? mile od teba ale znova nechapem pointe

ja nemam v rukach moc ovplyvnovat veci vo vacsom meritku preto nebudem vykrikovat co som ja vsetko spravil pre slovensko,lebo toho neni vela ale snazim sa zit najlepsie ako viem a to mi nemoze nikto vytykat.

Hudba v pohode.poctive Oi! . mohol by si dat pripadne aj texty lebo nic nerozumiem
//btw Ani krok spat nebolo heslo cervenej armady vo vojne alebo take nieco?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ministerstvo zahraničných vecí SR schválilo zaslanie 50 000 eur z prostriedkov slovenských daňových poplatníkov „na pomoc“ Keni.
Moj -vrodeny rasizmus- mi hovori ze v prvom rade by sme sa mali postarat o ludi v nudzi u nas doma a inych nam blizsich ludi po celom svete.

Potom mozeme pomahat zvysku planety :!:

:roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Vrodeny rasizmus

Príspevok od používateľa nadl »

S666 napísal:co si myslite otom ze rasizmus je proste v genoch vrodeny, nieco take ze od prirody, len sa to ucime postupne ovladat s presvedcenia, nemusi sa priamo jednat o rasizmus ale neviem ako to presne povedat , ked je niekto "iny" a nenavist voci nemu.

pozeral som televizne noviny no a tam bola sliepka ktora bola ina ako ostatne ta ju ostatne sliepky bili, ale taketo situacie v zvieracej rise su dost caste..
Dlho som sa pozera na túto tému či sa mám zapojiť alebo nemám, podla mňa rasizmus nie je v rodený, vrodený môže byť sadizmus a rôzne druhy schyzofrémie. keď hovoríme o rasizme veď ten bol inportovaný z USSA v europe nebola segregácia. Europe sa otrokárska spoločnosť nebola v Europe sa nenachádzali čierní otroci, na našom území bolo nevolníctvo, ktoré bolo zrušene panovníčkou Mariou Tereziou. O vrodenosti je hovoríť scestné :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

nadl napísal:Dlho som sa pozera na túto tému či sa mám zapojiť alebo nemám, podla mňa rasizmus nie je v rodený, vrodený môže byť sadizmus a rôzne druhy schyzofrémie. keď hovoríme o rasizme veď ten bol inportovaný z USSA v europe nebola segregácia. Europe sa otrokárska spoločnosť nebola v Europe sa nenachádzali čierní otroci, na našom území bolo nevolníctvo, ktoré bolo zrušene panovníčkou Mariou Tereziou. O vrodenosti je hovoríť scestné :)
? Chlapce odkadial ty pocitas historiu europy ?Od 19 storocia ? Nic nebolo importovane vzhladom na to ze takato spolocnost najprv existovala v Europe . :sok:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujimavy clanok na temu rasa a otrokarstvo.
The Legacy Of Slavery - White Guilt or Pride?

According to the politically correct theory that the "Darker the Berry, the Sweeter the Juice," minorities are never to blame for any of their troubles, and whites are the source of all things that are wrong with the world.

One of most common myths that people are forced to repeat in the Left’s never-ending quest to humiliate whites at the altar of egalitarianism and multiculturalism is the idea that whites should feel guilty about their legacy of slavery.

Many people correctly cite that all the world's nations, and especially the Africans, owned slaves. What most people forget is that whites not only abolished slavery in their own societies, but then went around the world forcing everyone else to abandon the practice.

Arabs, who kidnapped and enslaved blacks long before Europeans did, had legalized slavery until the 1980s in two countries – Sudan and Mauritania. Even Egypt had lawful slavery until the 1960s. To this day, the Arabic word for blacks and for slaves is the same – 'abd'.

Blacks themselves engaged in slavery and slave trade. The vast majority of blacks taken to Europe and the New World were not enslaved by whites, but rather by their fellow blacks. Nor can whites be held responsible for black-on-black enslavement, as it began long before whites began buying slaves. Blacks were selling slaves to each other, as well as to the Arabs. Even the hero of Amistad, upon winning his freedom, went back to Africa and became a slave-trader.

Today, Africans claim that slave trade devastated the continent. Were it true, they themselves would be to blame. But the claim is false. Indeed, it was slave trade that built an empire in West Africa.

The only reason slavery ended is the realization by whites that slavery is immoral. If the slave market existed today, we can be sure that blacks participate in slave-ownership and slave trade, as they do when they can - such as forced labor in African gold mines and the kidnapping of children who are turned into child-soldiers for African militias.

Back in the United States, the Human Rights Watch published “No Escape” that described slavery, including rape and other severe abuse, in prisons. The majority of slaves are white and the vast majority of slave-owners are black.

Blacks and others do not feel guilty enslaving people, especially those who belong to other races. Only whites do.

For white people, the legacy of slavery is not starting the practice, but ending it. It should be the source of pride, not guilt.

http://www.wvwnews.net/story.php?id=2365
Sorry, ale mal by to byt svetovy jazyk... : )

Trh s otrkomi a ich vyvoz do Severnej a Juznej Ameriky bola obrovska chyba, bohuzial sa ich nepodarilo repatriovat ako si to Zakladatelia USA (Founding Fathers) priali.
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Rasizmus podla mna vrodený nie je.Je to výchovou,prostredím,možno aj nesprávnymi kamarátmi...Ale je jasné,že ked ma niekto vlastný rozum,kamaráti ho nemôžu ovplivniť a sám vie človek rozhodnúť čo je a čo nie je správne.Ale je dosť možné,že ked mu napr. rodičia od detstva tlačia do hlavy,že černoši sú zlí,alebo čo ja viem čo,tak tomu človeku sa to zdá normálne a niečo,nejaký iný názor nepozná :|
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

stacia aj ti kamarati ...keby som prisiel do skoly v mikine LONSDALE (to je len priklad nebrat doslova myslim tym ze zacinam mat sklony k náckizmu) tak mi kamos da facku a neprizna sa ku mne :)

-nadnesene povedane
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Lonsdale nema nic spolocne s nacizmom, vznikla este predtym ako vzniklo hnutie Skinheads ktore ju zacalo nosit. A momentalny majitel znacky Lonsdale su Taliani a spolumajitel je jeden cernossky boxer. Asi nikto z vas nevidel ich mikiny ktore maju na ramene: "Lonsdale loves all colours."
Prílohy
lonsdale.jpg
lons1.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale jeho kamarati su podobne informovani ako tvoj znamy v Thor Steinare : )

Inak ano, iracionalna nenavist k inym rasam, takmer urcite, vrodena nie je..
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

To takmer urcite je bomba :D Podla mna na Slovensku zatial nemame nic take coho by sme sa mali hlbsie obavat pocet ciganov je tu dost velky a to su vacsina taky "kocovnici". Ale takych cernochov tu mame asi 14 a pol, azici su sutredeny na mileticke a vo fabrike KIA inak je dost problem ich stretnut :P Takze si myslim ze slovensko je na tom dobre
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

P3Bo napísal:? Chlapce odkadial ty pocitas historiu europy ?Od 19 storocia ? Nic nebolo importovane vzhladom na to ze takato spolocnost najprv existovala v Europe . :sok:
? Chlapče myslím že sa hovorilo o vrodenom rasizme, no keď že som nemal gulu z Dejepisu tak novodobá otrokárska spoločnosť sa nachádzale v USSA a ešte stále pokračuje :x
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

nadl napísal:.... keď hovoríme o rasizme veď ten bol inportovaný z USSA v europe nebola segregácia. Europe sa otrokárska spoločnosť nebola v Europe sa nenachádzali čierní otroci, na našom území bolo nevolníctvo.....
nadl napísal:? Chlapče myslím že sa hovorilo o vrodenom rasizme, no keď že som nemal gulu z Dejepisu tak novodobá otrokárska spoločnosť sa nachádzale v USSA a ešte stále pokračuje :x
je rozdiel medzi ponimanim otrokarstva z historickeho hladiska a hovorit o otrokarstve v USA ovela neskor ....

A kde prosimta pokracuje to si bezne v USA mozem kupit cierneho otroka ?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Ja som si tak na trhoch jedneho kupil :D Prave slape na stacionarnom biku a robi elektrinu a pritom dokaze krajat cibulu!!!
Napísať odpoveď