ze pisem tento post skoro "rano"...a nie...nevstavam esteze existuje kava... toto je snad posledna noc co mam cumak v knihach jeden d*bnuty júzr asi este nepochopil, ze z niektorych veci sa sranda nerobi ...doteraz sa mi zdal byt celkom schopny...hmm
martin44 je KING nasiel som volu v sebe a v stal som skor ako o 13tej. ako doprovod mam teekanne irish cream. zeny. to su ako huby. bud niesu nikde alebo je ich tu az privela... skola. skusky.
+ mam dnes meniny
+ mam novy naramok
+ prejedla som sa zakuskov, mnam
+ o stvrt na sedem sa s nim konecne vidim po dvoch dlhych dnoch
+ zajtra mam druhe kolo pohovoru
+ dnes som mal volno
+- bol som optike
+- o 2 tyzdne budem mat brilky
+ opticka pochvalila moju anglinu
- neviem ci s tymi brilami budem vyzerat dobre
- chcel by som irsku fake-visu cim skor
dnes ma potesilo ze som si aspon zorganizovala veci na ucenie,uz asi po sty krat sice ale aj tak... nahnevalo ma,ci skor mrzi ma ze svet je hrozny,a som sa kus zase pohadala s mojou laskou co mi je velmi luto:(
Vcera som spravil masakralne tazku skusku, trosku sa popilo ale som fit Dneska dalsia skuska - pocitacove siete - drzat palce! Konecne mam pod myskou ExactPad zo skla Necakany vyvin situace vcera s jednou kamaratkou Vonku vetriska a pocasie ako v aprili
- v práci samé stresy v súvislosti s uzávierkou starého roka,
- nestíham sex,
+ chabá útecha v podobe neskorych Vianoc, dnes si idem po nove komponenty do PC,
- ale tak skoro ich asi z časových dôvodov neposkladám..
//podvečerný update:
+ takže komponenty už sú doma.. juchuchú!
najtazsia skuska za mnou a to v riadnom termine dva tyzdne veget (zo skoly aj z prace) o dva tyzdne spravit posledny opravak (a potom pokoj) druhy den ma boli hlava z tohto uzasneho pocasia ... ale zivot je ajtak fajn
+som dnes dostal dve jednotky a dve dvojky
+konecne mam dajake tie love po dlhej dobe v penazenke
+mam novy lanc
-zajtra pisomka prirodopis, nic neviem